Şimdi Ara

RED DEAD REDEMPTION 2 [ PS ANA KONU ] [TÜRKÇE REHBER] (903. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.955
Cevap
273
Favori
468.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
85 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 901902903904905
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aLexmk

Verdiğin taktikle ilk denememde yakaladım kuzuyu teşekkürler Bu tarz balıklar trapper de iş yaparmı yoksa kampa götürmek mi daha iyi ?
    İşe yaramasına sevindim, legendary balıklar vs genelde trapperlarda eşsiz ürünler için gerekli oluyordu diye hatırlıyorum. Bir kere yakalanıyor zaten legendary balıklar.

İri balıklar ise kasaba satılır, ama uğraşa değmez bence her defasında bir balık için gidip gelmek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dünden beri açmıyor online bende, kim oynayabiliyor anlamadım. Bu Epic Gamed beleş GTA verdi diye mi böyle oldu bu şerbetler anlamadım.

• maicole kullanıcısına yanıt
    Legendery bluegill yakaladım daha önce tanıştığım biri vardı posta ile ona gönderdim bi koleksiyon var onu tamamlamak için, büyük balıklarıda pearson a getiriyorum kasap 3-4 $ veriyor.senin taktikten sonra Attığımı çekiyorum ama kolum ağrıyo valla zormuş şu analoğu hızlıca çevirmek :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Legendery bluegill yakaladım daha önce tanıştığım biri vardı posta ile ona gönderdim bi koleksiyon var onu tamamlamak için, büyük balıklarıda pearson a getiriyorum kasap 3-4 $ veriyor.senin taktikten sonra Attığımı çekiyorum ama kolum ağrıyo valla zormuş şu analoğu hızlıca çevirmek :)
    Doğru Legendary balıkların 10 tanesi mi ne bir yan görev için kullanılıyordu, o adama postaneden yollasan da trapperden açılıyordu ürünler sanırım.

Evet 13 tane..Trapperden açılıyosa güzel olur bi bakarım

• john ciga J kullanıcısına yanıt
    valla bende yapamadım bir türlü.
  • Yeni DLC yani Outlawpass 3 ne zaman gelecek ? bilen duyan var mı ?
  • 4 gündür hiçbir şekilde online açmıyor, delireceğim vakit geçirmememi sağlayan tek şeydi.

• 4Chan, Rockstar'ın Red Dead Redemption Remake'i 2021'in ilk veya ikinci çeyreğinde duyurucağını iddia ediyor.

• Quiet00 kullanıcısına yanıt
  • Quiet00 kullanıcısına yanıt
    rdr2’deki mekanikleri ve oynanış yapısını birinci oyuna aktarırlarsa harika olur :) Umarım yaparlar

• 0x50000006 Bu hata kodunun çözümünü bilen var mı, 5 gündür böyle ekran, internette bir çözüm bulamadım.

• takip
  • Şunları şöyle sallayasım geldi içimden :)

• Legendary animal avlarken clean kill e gerek varmı ? Yoksa farklı silah kullansak derinin yıldızı düşermi diğer hayvanlarda olduğu gibi ?

• quote:

Legendary animal avlarken clean kill e gerek varmı ? Yoksa farklı silah kullansak derinin yıldızı düşermi diğer hayvanlarda olduğu gibi ?
    Legendary animal için öyle bir gereklilik yok diye biliyorum, her türlü öldürmek işini görüyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Sağolasın usta 3 sefer legendery fox u öldürmeye çalıştım repeater kullan diyo en üst mermiyle kafaya tek atıyorum ölmüyo post yıldızı düşmesin diye bırakıyordum bende birde legendery wolf denk geldi poison arrow istiyo bende yok diye onuda vurmadım saldım gitti bi save atıp deniyim bari

• bu arada rdr 1 remake gelecekmiş ps5 için
  • quote:

Sağolasın usta 3 sefer legendery fox u öldürmeye çalıştım repeater kullan diyo en üst mermiyle kafaya tek atıyorum ölmüyo post yıldızı düşmesin diye bırakıyordum bende birde legendery wolf denk geldi poison arrow istiyo bende yok diye onuda vurmadım saldım gitti bi save atıp deniyim bari
    Save atıp deneyip, işi garantiye almak mantıklı.

• konuda gördüğüm ss ler yemin ederim içler acısı. Hiç mi hayatınızda fotoğraf çekmediniz lem :D

Şu pc den çekilenlerin formatını oynayabilsem paylaşıcam müthiş fotoğraflarımı :D
  • 
Sayfa: önceki 901902903904905
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.