Şimdi Ara

RED DEAD REDEMPTION 2 [ PS ANA KONU ] [TÜRKÇE REHBER] (905. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18.955
Cevap
273
Favori
468.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
85 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 903904905906907
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkesin mutlaka oynaması gereken bir oyun gerek hikaye gerek grafik efsane bana göre tek kötü yanı at sürerken veya adamın koşmasını istediğinde devamlı x basmak bana zor geldi ama rockstar oyunlarının hepsinde böyle

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Chapter 5 e geçince chapter 4 te olan haritaya gidebiliyoruz dimi ? Avlamadığım legendery animals kaldı bi kaç tane eğer diğer haritaya geçemiyorsak son save den tekrar başlıcam

• aLexmk A kullanıcısına yanıt

Dönüp kaldığınız yerden devam edebileceksiniz.

• uzun1911 kullanıcısına yanıt
    👍🏻 teşekkürler

• Chapter 5 bana uncharted oynuyormuş gibi hissettirdi hiç beklemediğim bir atmosferdi harika olmuş

• Oyunda sürekli benim gibi her 5dk'da bir save alan var mı,daha sonra load edip tekrar dönüyorum zaten.Otomaik olarak load alsa sürekli aynı yere yazdığı için sıkıntı oluyor.
  • Senaryo gereği kazanılan bounty'leri ödeyelim mi?
    Chapter 2deyim ve 450 dolar bounty kafama kondu sırf görevleri yaparken. Ödemek istemiyorum açıkcası belki senaryo gereği silinir diye.

Rhodes'da çakma şeriflik yapıyorum ama aynı zamanda 70 dolar bounty var üzerimde nasıl oluyor bu?
  • Arkadaşlar ps4de rdr2 online oynuyorum fakat birşeyi farkettim
    ilk zamanlar çıkan free roam,camp ve posse up modları dışında diğer modlar kayboldu.
    Nedeni ne olabilir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • efendimuhendis E kullanıcısına yanıt
    Silinmiyor dostum fakat bir noktadan sonra harcayamayacağın kadar çok paran olmuş oluyor, haritada rahatça gezmek istiyorsan öde gitsin :) diğer türlü gereksiz aksiyonların içinde oluyorsun vs

• quote:

Orijinalden alıntı: Gamer_0461

Arkadaşlar ps4de rdr2 online oynuyorum fakat birşeyi farkettim
    ilk zamanlar çıkan free roam,camp ve posse up modları dışında diğer modlar kayboldu.
    Nedeni ne olabilir?
    Eğer tüm meslekleri aldıysan meslek kısmına atmasına gerek yok zaten, o yüzden kalkıyor.

Diğer koşullarda meslekleri alabileceğin noktalara seni yönlendiriyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: efendimuhendis

Senaryo gereği kazanılan bounty'leri ödeyelim mi?
    Chapter 2deyim ve 450 dolar bounty kafama kondu sırf görevleri yaparken. Ödemek istemiyorum açıkcası belki senaryo gereği silinir diye.

Rhodes'da çakma şeriflik yapıyorum ama aynı zamanda 70 dolar bounty var üzerimde nasıl oluyor bu?
    Bounty arttıkça daha fazla hunter peşine düşmeye başlar o yüzden çok biriktirmeden ödemek lazım zaten Chapter 4-5ten sonra paranın anlamı kalmıyor, fazlasıyla yetiyor.

Yakalanmak problem değil de hunterlar atını öldürürse o can sıkıcı olur.

Bu arada polise teslim olup bir kaç gün yatıp çıkabilirsiniz de illa ödemek zorunda değilsiniz sadece biraz zaman geçmiş olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KntrlGS -- 15 Haziran 2020; 11:4:55 >

• Bu arada online oynayıp posse'si olmayan ve kurmak isteyen varsa bana ulaşabilir, tek başıma sıkıcı oldu iyice.
  • KntrlGS K kullanıcısına yanıt
    Sağolasın kardeşim

• Bitirenler bakarsa iyi olur. Birkaç sorum var. Oyun sonu spoiler olabilir.

SPOILER

Şimdi biliyorsunuz 6. bölümde Arthur ölüyor. john marston ile devam ediyoruz. Benim Arthur ile topladığım paralar, mücevherler, külçe altınlar gitti. Oyun sonunda Micah ölünce zuladan 21 bin dolar geldi. Fakat külçe altınlar ve mücevherler gelmedi. Bunla ilgili yapacağımız birşey var mı? Bilseydim hazine avı yapmaz sona bırakırdım.

Ayrıca aldığım tüm atlar da gitti. Beyaz arap atı falan gidip şimdi tekrar mı yakalamamız gerekiyor.

Oyun sonunda biraz yan görev kaldı. Challange ların yarısı duruyor. Daha yapacak görevler var yani. Oyun sonu ne yapmak lazım?
  • MavericKFive M kullanıcısına yanıt

John'a geçince eşyaların bir kısmı geri geliyor, bir kısmı gelmiyor. Son ana görevi tamamladıysanız gelebilen gelmiştir artık.

Arthur'un sahip olduğu tüm atları kaybediyorsunuz, ya tekrar satın alacaksınız ya da tekrar yakalayacaksınız. Beyaz Arap Atını ilk aldığınız yere tekrar giderseniz yine alabilirsiniz.

Oyunun Epilogue kısmında bazı yeni etkileşimler geliyor, çete üyelerinden bazılarına dünyada rastlayabiliyorsunuz, yapmadığınız yan görevler varsa John ile tamamlayabiliyorsunuz, yarım bırakılanlara John ile devam edebiliyorsunuz. Challenge'ların bir kısmı zaten Arthur ile yapılması mümkün olmayan şeyler bu yüzden geri kalan hepsini John ile yapabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CheKD

John'a geçince eşyaların bir kısmı geri geliyor, bir kısmı gelmiyor. Son ana görevi tamamladıysanız gelebilen gelmiştir artık.

Arthur'un sahip olduğu tüm atları kaybediyorsunuz, ya tekrar satın alacaksınız ya da tekrar yakalayacaksınız. Beyaz Arap Atını ilk aldığınız yere tekrar giderseniz yine alabilirsiniz.

Oyunun Epilogue kısmında bazı yeni etkileşimler geliyor, çete üyelerinden bazılarına dünyada rastlayabiliyorsunuz, yapmadığınız yan görevler varsa John ile tamamlayabiliyorsunuz, yarım bırakılanlara John ile devam edebiliyorsunuz. Challenge'ların bir kısmı zaten Arthur ile yapılması mümkün olmayan şeyler bu yüzden geri kalan hepsini John ile yapabilirsiniz.

Evet Arthur son kısımda John a çantasını veriyor. Ama envanterler gidiyor. 4 külçe altın ve pek çok mücevher vardı. Satıp nakte çevirmemiştim. 2 hazine kaldı onları toplayacağım. Önceki külçe altınlar gitti mi şimdi.

Ayrıca oyun sonunda 21 bin dolar geldi Dutch' ın zulasından. Bunu bankaya yatırma gibi bir seçenek var mı? Bandit görevlerini yapmamıştım. Şimdi bu görevleri yaparken başıma ödül konacak kesin. Ya yakalanıp hapse atılmayı tercih edeceğim ya da gidip parasını ödeyeceğim. Bunlarda da para gidiyor baya. Cebimde ne kadar çok nakit varsa o oranda gidiyor para. Cebimde para yokken hapse atılırsam cepten para gitmiyor.:) Ya da elimdeki parayla envanter at kıyafet falan alıp bitireceğim artık.

• MavericKFive M kullanıcısına yanıt

Kıyafet, at ve silah almak dışında parayla yapılabilecek pek bir şey yok maalesef. Eksik kalan görevler, challengelar ve dünyada bulunan yan olaylar bittiğinde oyunda pek yapılabilecek bir şey kalmıyor. Oyuna doyamadıysanız tekrar başlayıp Chapter 2 ve 3'de daha uzun zaman geçirmenizi tavsiye edebilirim, kamp üyeleriyle beraber vakit geçirmek bir hayli keyifli bu 2 chapter'da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CheKD

Kıyafet, at ve silah almak dışında parayla yapılabilecek pek bir şey yok maalesef. Eksik kalan görevler, challengelar ve dünyada bulunan yan olaylar bittiğinde oyunda pek yapılabilecek bir şey kalmıyor. Oyuna doyamadıysanız tekrar başlayıp Chapter 2 ve 3'de daha uzun zaman geçirmenizi tavsiye edebilirim, kamp üyeleriyle beraber vakit geçirmek bir hayli keyifli bu 2 chapter'da.
    Teşekkürler hocam. Yeterince doydum sayılır.:) Rehber içinde ellerinize sağlık. Hiç bir oyunda bu kadar vakit geçirmemiştim. Ara ara zaman buldukça oynayarak 1 senede bitti oyun. Evli ve çocuklu olunca böyle oluyor. Şimdi Last of Us bekliyorum. Ondan sonra tekrar ara ara bakacağım bu oyuna.

• Guarmadan tekrar ana haritaya döndük. Bitmesine daha çok var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: agahefendi10

Guarmadan tekrar ana haritaya döndük. Bitmesine daha çok var mı?
    Asıl mevzu daha yeni başlıyor.
  • 
Sayfa: önceki 903904905906907
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.