Şimdi Ara

RED DEAD REDEMPTION 2 [ PS ANA KONU ] [TÜRKÇE REHBER] (904. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
18.955
Cevap
273
Favori
468.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
85 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 902903904905906
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    iddiam yokya dostum o an hoş geldi attım işte. Üzerinde gerçekten uğraşıp çektiklerini atki gözlerimiz bayram etsin :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • maicole kullanıcısına yanıt
    Hocam şimdi dikkat ettim haritada legendery fox un üzerinde x işareti var sanırım ben buna kafadan tek attğımda kaçtı ama ilerde bi yerde öldü bunun derisi otomatik trappere gitse bile kılı tüyü gitmiyor dimi ?
    Edit:saint denis teki trapperde deri yok fence baktım tüy de yok diğer trapperlerde veya fence gözükürmü yoksa birine gitse bile hepsinde gözükmesimi gerekiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aLexmk -- 6 Haziran 2020; 15:7:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aLexmk

Hocam şimdi dikkat ettim haritada legendery fox un üzerinde x işareti var sanırım ben buna kafadan tek attğımda kaçtı ama ilerde bi yerde öldü bunun derisi otomatik trappere gitse bile kılı tüyü gitmiyor dimi ?
    Edit:saint denis teki trapperde deri yok fence baktım tüy de yok diğer trapperlerde veya fence gözükürmü yoksa birine gitse bile hepsinde gözükmesimi gerekiyor
    Böyle bir şey yakın zamanda sorulmuştu sanırım konuda, ben hatırlamıyorum, ne desem yalan olur. Kendi satchelınızı kurcalayın, olmadı bir kasap’a gidin satılacaklar arasında var mı görürsünüz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oynun %14ü bitti gerçekten çok güzel.
    Tek eksik yanı çok fazla tuş kombinasyonu var ve karışıyor bazen. Yoldan geçen birine selam vermek isterken yanlışlıkla silah çektim ve vurdum durduk yere ceza aldım

Sinematik modda işaretlenen yere atın otomatik gitmesi için X tuşuna 2 kere basmak gerekiyor. Ama niyeyse bazen at kendi kendine giderken bazen 2 adım atıp duruyor, Neden sizce? Çok nadir de olsa waypointe giden oylu takip etmek yerine saçma yerlere giriyor taşa filan çarpıyor.

Mary'ye yardım etme görevi geldi, Kadın milletine güven olmaz diye etmedim. Çok şey kaçırdım mı?

• fatihterimingazi kullanıcısına yanıt
    Ne olsaydı sizi sarardı?

• Oynayıp bitireli aradan 1.5 yıl geçmiş hala ara sıra aklıma gelir ne oyundu be diye düsünürüm. Pek doğru bir örnek olmasa da oyun dünyasının Breaking Bad'i diyebiliriz heralde kalite anlamında. Hikaye yarım kalmasın seriyi tam bitireyim diye sırf bunun yüzünden PS3 aldım RDR ilk oyununu oynamak için

RED DEAD REDEMPTION 2  [ PS ANA KONU ] [TÜRKÇE REHBER]

Bunlarda benden gelsin. Albüm içerisinden birkaç tane örnek olması amacıyla rastgele seçilmiş PS4 üzerinde fotograf modu vs. kullanılmadan oyun içi alınmış görüntüler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrtgcmn -- 7 Haziran 2020; 3:18:0 >

• mrtgcmn kullanıcısına yanıt
    Gün batımlıya ve bir üstündekine hasta oldum

• oziboaydino kullanıcısına yanıt

Onları sevdiyseniz bunları da seversiniz muhtemelen. Üsenmedim koydum size özel

• mrtgcmn kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler :) resimlerden sonra iştahım kabardı yarın ilk işim manzara yakalamak olcak. benim çektiklerim gelişi güzel 2-3 saniyelik basit resimlerdi uğraşacağım

• efendimuhendis E kullanıcısına yanıt
    Hocam Mary görevini yapmayarak bence önemli şeyler kaçırdınız. O görevler Arthur’un geçmişi ve karakteri hakkında detaylı bilgiler edinip kendisi ile daha fazla bağ kurmanızı sağlıyor çünkü. Tavsiyem çok ilerlemediyseniz ve eski save’iniz varsa geriye dönüp yardım edin

• Arkadaşlar hikayenin en sonunda Tilly Jackson'a ne olmuştu? Sanki credits kısmında kocasıyla ve çocuğuyla görünmüştü. Mary Beth de yazar olmuştu sanırım. Credits kısmını tekrar izlemeye üşendim de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi john ciga -- 8 Haziran 2020; 14:48:38 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu oyunun online tarafı olmasaydı, R* bu oyuna daha neler eklerdi düşünemiyorum :) Malum artık online tarafta ciddi paralar kazanıyorlar ve hikaye tarafının bir noktada tükenmesini sağlıyor. İçerik olarak çok dolu, hikaye muazzam fakat ben oyunda bir çiftlik sahibi olmayı, kendimize ait bir alanda ufak bir döngü kurmayı isterdim. O alanı daha iyi özelleştirmek geliştirmek vs...Belki bu durum oyuna zarar verirdi onu da kestiremiyorum :)

Görsel konuda ise oyun tarihinde gördüğüm en doğal ve gerçekçi görsellere sahip...RDR-3 hayal edemiyorum.
  • Rockstar Red dead Online'da tıpkı Gta Online'daki gibi yükselmek aynı zamanda da kâr elde etmek istiyor. Fakat oyuncuların büyük bir kısmı online için değil Story mod için update istiyor. Fakat benden söylemesi, R* bu gidişle yalnızca "bug fix" updateleri getirir. Belli ki başka projeler için uğraşıyorlar ve Rdr2 yi daha arka plana koyuyorlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rutherless

Rockstar Red dead Online'da tıpkı Gta Online'daki gibi yükselmek aynı zamanda da kâr elde etmek istiyor. Fakat oyuncuların büyük bir kısmı online için değil Story mod için update istiyor. Fakat benden söylemesi, R* bu gidişle yalnızca "bug fix" updateleri getirir. Belli ki başka projeler için uğraşıyorlar ve Rdr2 yi daha arka plana koyuyorlar.
    Yeni nesil piyasaya çıktıktan sonra gta 6 mevzusu alevlenir, muhtemelen şuan bütün konsantrasyon o yönde ve yeni gelecek gta ile online tarafta yine etkili olacaklardır. Rdr mevzusu şimdilik bu şekilde gider, bi ihtimal rdr1 remake gelir...Gta6 sonrasında ise yeni gelecek neslin sonuna doğru rdr3 gelir gibi...

Şu oyun geliştirme işi acayip bir zamana yayıldı, artık 4 5 oyunda neredeyse ömür tüketiyoruz :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Rutherless

Rockstar Red dead Online'da tıpkı Gta Online'daki gibi yükselmek aynı zamanda da kâr elde etmek istiyor. Fakat oyuncuların büyük bir kısmı online için değil Story mod için update istiyor. Fakat benden söylemesi, R* bu gidişle yalnızca "bug fix" updateleri getirir. Belli ki başka projeler için uğraşıyorlar ve Rdr2 yi daha arka plana koyuyorlar.
    Evet çoğu kişi için bende dahil hikaye modunda takılıyor dlc gelmesini çok isterim ama belliki iki koldan yardırıyorlar rdr1 remake ve gta6 için. Rdr2 online ı oyun ilk çıktığında getirselerdi belki bir ihtimal tutardı ama millet oynayıp bir kenara attı oyunu sanmıyorum online nasıl oldu deyip satın olan kişinin çok olacağını. Sonrasında toparlayamadılar daha da toparlayamazlar. Gta online tadını hiç bir oyun veremez. Rdr online girdikten sonra mesleklerle biraz uğraşıyorsun daha sonra geriye bir şey kalmıyor yapacak bir şey yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tnrvrd1996 -- 8 Haziran 2020; 19:3:56 >

• Yaptığım bir stranger görevi sonrası saint denis teki fence kilitlendi ? Bi süre sonra tekrar açılır diye umuyorum yada açılması için birşeymi yapmak gerek ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aLexmk -- 9 Haziran 2020; 8:2:49 >

• Blackwatera geri dönüyor muyuz ilerleyen bölümlerde? Daha 3. kısımdayım açık dünyada dolaşmaktan fazla görev yapmadım ne zaman Blackwatera yaklaşsam direk kesiyorlar.

• agahefendi10 A kullanıcısına yanıt

Hikaye yüzünden giremezseniz. İlerleyen zamanlarda girebiliyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tnrvrd1996 -- 10 Haziran 2020; 13:42:37 >
  • aLexmk A kullanıcısına yanıt
    zaman içinde açılır bir şey yapmana gerek hocam.
  • 34 yasindayim arthur thank you dediginde atına agladim be.boyle bir oyun yok.oyun degil simule bir gercekleme baş yapıt.

• 
Sayfa: önceki 902903904905906
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.