Şimdi Ara

RED DEAD REDEMPTION 2 [ PS ANA KONU ] [TÜRKÇE REHBER] (906. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.955
Cevap
273
Favori
468.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
85 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 904905906907908
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunun dünyası ve oynanış yapısı gerçekten keyifli, oyunda tek eksik gördüğüm şey, biraz daha fazla aktivite döngüsü olabilirdi. Oyunda çok para kazanıyoruz lakin harcayacak yer bulamıyoruz.

Mesela gerekli yerlerden malzeme alıp, kendi evimizi yapabilirdik ? O eve avladığımız hayvanların postunu kafasını koyabilirdik ? Çiftlik sahibi olmak keyifli olurdu ve parayı harcayacak amacımız da olurdu. Skyrim bunu güncellemelerle getirmişti :)

Hatırladığım kadarıyla 4. Bölüme gelene kadar görevler ve hazine haritaları sebebiyle 14 15 bin dolara sahip olmuştum, fakat parayı harcayacak yer yok :)) mermiler öldürdüğün adamlardan geliyor, yiyecek içecek zaten doğadan elde ediyorsun en kötü kampta yiyorsun, geriye sadece otel ve kumar harcamaları kalıyor, onda da baba para harcanmıyor.

Uzun lafın kısası rockstar parayı ve harcayacağımız unsurları biraz es geçmiş :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Oyunu Bitirmeyen İzlemesin
  • oyunu oynamadım almayı düşünüyorum fakat user score neden 8.2 almış bir durumda? Herkes çok beğeniyor fakat oyunun user score puanı neden 9 civarı değil?
  • Mericuls kullanıcısına yanıt
    Oyun Ağır Başlıyor
    Konu Derinliği,Karakter Derinliği Çok Fazla Bazıları Buna Ayak Uyduramadılar, Gta 5 Gibi "Arı Gibi Uçarım Kelebek Gibi Sokarım" Diyenler Beyenmemiştir ,Yada Oyunu Yarıda Bırakmışlardır.Oyunun Geçtiği Dönem 1800 Sonu 1900lerin Başı Gibi Herkese Hitap Etmiyor Bu Yüzden Böyle 1 Oylama Oluyor "8.2" Gayet Güzel Hocam Detaycı Vahşi Batı Teması Olsun Çamurdann Olsun Dyenleri Tıka Basa Doyurur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roronoa Zoro -- 18 Haziran 2020; 19:54:13 >
  • Arkadaşlar bu düello nasıl yapılıyor? R2 ye basılı tutuyorum sonra adam beni vuruyor. 50 defadır geçemedim 1-2 defa olacak gibi oldu nasıl iştir bu???

• Faustino kullanıcısına yanıt
    Önce yavaşça r2 ye basın ayağınızdan debriyaj bırakır gibi eli silaha gidiyor sonra pat diye çıkarın r2 ile vurun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • oziboaydino kullanıcısına yanıt
    R2 barı dolana kadar basılı tutmayacağız mı hocam? Şuan denemedim henüz yarın deneyeceğim.

• Faustino kullanıcısına yanıt
    ben bar var mıydı hatırlamıyorum hocam. Eğer çok yavaş kalırsanız vuruyordu karşıdaki zaten. Önce yavaşça elimi yaklaştırıyordum ama silahı çekene kadar yavaş basmaya devam edersem geç kalıyordum. eli silaha yaklaştığında r2 direkt basıp çekiyodum ve sıkıyodum deneyin anlayacaksınız sizde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oziboaydino -- 19 Haziran 2020; 23:26:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faustino

R2 barı dolana kadar basılı tutmayacağız mı hocam? Şuan denemedim henüz yarın deneyeceğim.
    Ben yerleri değiştirdiğim için R1 bir kere basıyorum ağır hareket ediyor nişan alıyorum tekrar R1 basıyorum ve silahı ateşliyor. Silahlı oyunlarda sistemden alt ve üst düğmelerin değiştirilmesini tavsiye ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • online neden bu kadar sıkıcı, storyde herşey bitti oyunun tadına varamadım hala, online gireyim diyorum hiçbirşey yok, birbirini tekrar eden stranger görevleri ve para yatırmanı isteyen bounty hunter vb görevler.

şöyle bi banka soysak, tren soysak, belki gtadaki gibi farklı ticaret işleri, ev alma yada yapma

bomboş dolaşıyorsun amaçsızca
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wake Me Up When I Care

online neden bu kadar sıkıcı, storyde herşey bitti oyunun tadına varamadım hala, online gireyim diyorum hiçbirşey yok, birbirini tekrar eden stranger görevleri ve para yatırmanı isteyen bounty hunter vb görevler.

şöyle bi banka soysak, tren soysak, belki gtadaki gibi farklı ticaret işleri, ev alma yada yapma

bomboş dolaşıyorsun amaçsızca
    Online taraftan bende pek haz etmedim fakat keyif alan kişiler, genelde kalabalık takıldığını söylüyordu. Tabi kişiden kişiye değişir, bir iki arkadaşınızla girip öyle deneyin belki keyif verir.

• Oyunu Bitirmeyen Arkadaşlar Uzak Dursun
  • RED DEAD REDEMPTION 2  [ PS ANA KONU ] [TÜRKÇE REHBER]
  • Oyunu az önce bitirdim, mükemmel tek kelimeyle mükemmel bir oyun. Karakter gelişmeleri muhteşem, Arthur, John, Sadie, Dutch ilmek ilmek örülmüş hikâyeler. Açık dünyası canlılığı, haritada boş boş gezerken bir shack e denk gelip o hikâyeyi öğrenmek. Yaşayan bir oyun olmuş. Total %80 bitirmişim bunu en az %90 yapmadan oyunu rafa kaldırmak gibi bir niyetim yok.

• Hocalar online’da ecnebi hatunu imana getirdim sonunda

Kingofnavy Kingofnavyyoutube
    Red Dead Redemption 2 _ Mevlan Gibi
    https://www.youtube.com/watch?v=DWn3YJzpVa0&feature=youtu.be

• Oyunun online kısmı bence yerden yere vurulacak kadar kötü değil. Tabi hikaye kısmı ile kıyaslanmaz, ama sonuçta oyunun geçtiği yıllar ve coğrafyayı dikkate aldığımızda zaten GTA V gibi dolu bir online içeriğinin olması imkansız hale geliyor.

Özellikle onlineda moonshine story görevlerini yapmanızı tavsiye ederim, 6 tane mi neydi. Normal storydeki görevlerin çoğundan daha zor ve eğlenceli görevler olmuş. Oyunun hikayesini iki kere bitirdim, birinde de 100de 100 bitirmiştim. Oyunun atmosferini yaşamaya devam etmek istediğimden online kısmı her ne kadar tekrara dayansa da bana yetiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maicole -- 1 Temmuz 2020; 12:59:49 >
  • Oyunu cdli aldım play discin yanında data discde verdiler. Data disc ne işe yarıyor? Bir de oyuna yeni başlamadan önce oyun içi verebiliceğiniz tavsiye taktik var mı?
  • Oyunda garip bir şekilde L2 tuşu çalışmıyor bu yüzden ilerlemek imkansız. Aynı sorunu yaşayanlar oldu mu hiç? Kamera modunu değiştirmek işe yarıyor ama orada da L2'nin lazım olduğu yerler var.
    L2 tuşunda bir sorun yok diğer oyunlarda da denedim. Bir problem olsaydı hiçbirinde çalışmaması gerekirdi. Açıkçası bu kadar para verip de oynayamamak çok kötü bir durum.

Çözüm vs. bilen varsa eğer yardımcı olursa sevinirim.

• bu epilog kismi da bitti.john haritada geziyor bu dutch i nasil bulacagim.ekstra gorev vs var mi ? yoksa sadece acik dunyada dolasiyor muyuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadece50 -- 2 Temmuz 2020; 22:51:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadece50

bu epilog kismi da bitti.john haritada geziyor bu dutch i nasil bulacagim.ekstra gorev vs var mi ? yoksa sadece acik dunyada dolasiyor muyuz?
    Hocam spoiler içine alır mısın oynamayan arkadaşlar olabilir. Soruna gelince:

Sanırım Micah'ı öldürdün. Artık bildiğim kadarıyla görev yok. Stranger görevleri, kelle avcılığı falan vardır tamamşamadıysan. İstersen ilk oyundaki bölgelere gidebiliyorsun. Armadillo'ya falan gidebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi john ciga -- 2 Temmuz 2020; 22:29:11 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 904905906907908
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.