Şimdi Ara

RED DEAD REDEMPTION 2 [ PS ANA KONU ] [TÜRKÇE REHBER] (907. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.955
Cevap
273
Favori
468.941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
85 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 905906907908909
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

hocam micah oldu.dutchin olme videolari dolasior nette dutch i bulamayacak miyiz? tum gorevleri tamamlamistim hicbir olay yok mu yani artik? haritada soru isareti dahi yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadece50 -- 2 Temmuz 2020; 22:54:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadece50

hocam micah oldu.dutchin olme videolari dolasior nette dutch i bulamayacak miyiz? tum gorevleri tamamlamistim hicbir olay yok mu yani artik? haritada soru isareti dahi yok

Hocam ilk oyun 2. oyundan daha ileriki bir zamanda geçiyor. Dutch ilk oyunda ölüyor gördüğünüz muhtemelen odur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • john ciga J kullanıcısına yanıt
    tskler hocam

• weapon swap nasıl yapıyoruz ?

Edit: L1 e basılı tutmuyoruz sadece bir kez L1e tıklıyoruz ve swap oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mericuls -- 8 Temmuz 2020; 5:48:38 >
  • Bu oyun neden bu kadar iyi ya. Cidden diğer oyunlardan zevk alamamaya başladım bu oyun yüzünden. Yeni bir oyuna başlarsam direkt aklıma rdr2 geliyor ve moralim bozuluyor. Ulan Rockstar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• 1 Bardak Su İçeriz Kulubede Dedik Deli Olaya Rastgeldik...

Oyunu Henüz Bitirmeyen Arkadaşlar Uzak Dursun
  • Arkadaşlar rdr2de social club ne işe yarıyor bilen varmı?

• Halen online'a yeni içerik gelmedi sanırsam?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mericuls

Oyunu cdli aldım play discin yanında data discde verdiler. Data disc ne işe yarıyor? Bir de oyuna yeni başlamadan önce oyun içi verebiliceğiniz tavsiye taktik var mı?
    data disc oyunu kurmak için, play disk ise oyunu oynamak için
  • gelmedi dostum bu gidişle biraz zor. Anca eylül sonu gibi başka projelere çalışıyorlar çünkü

• Arkadaşlar oyunun hedef mekaniği ile ilgili bir şey sormak istiyorum. Mesela herhangi bi hayvanı avlandığımzı düşünelim aramızda 20 metre varken de 70 metre varken de nişangahı kafaya hedeflemek yetiyo yani auto-aim kapalıyken bile auto-aim varmış gibi bunu ayarlardan değiştirmemin bir yolu var mı yani eğer vuracağım hayvan çok uzaktaysa nişangahı biraz yukarı kaldırmamı gerektirecek?

• İyi geceler arkadaşlar, benim bir sorum olacaktı onlinesa karakter kasıyorum ve sürekli sıfırlanıyor hiç başına gelen oldu mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bitirmeyen Arkadaşlar Uzak Dursun
  • Bayadir oynamıyorum online kısmını . En son oynadığımda sürekli tekrar eden sıkıcı görevler vardı ve harita boş canlı dünya olayı hiç yoktu.
    Son durum nasıl değişen birşey var mı arkadaşlar dönmeye değer mi

• Atla kosmak icin X e surekli basmak zorunda miyiz ? Bir ayari falan yok mu ?

• Ne yazık ki yok. X tuşu eskiyor bu oyun sayesinde :)

• Maalesef ama şöyle yapıyorum ben tek gezerken yada görev de bile olsam map dan gideceğin yeri işaretle sinematiğe gidiyorum iki kere X bas o gidiyor sürekli basmıyorum otomatik gidiyor en azından sürekli X e basmaktan kurtarıyor

• Bf1 veya bf4 oynadın mı bilmiyorum ama oradaki gibi klan kurmaya yarıyor isminin başına [TURK] Gibi clan ismi geliyor galan

• Outrageous2344 O kullanıcısına yanıt
    Halâ aynı hocam

• Y@KI$IKLII kullanıcısına yanıt
    Yazık bu oyundan çok umitliydim hikaye modunun 5de 1 bile yok. Hani nerde tren banka soygunları içerik yok. Aynı şeyi yapıp yapıp duruyosun midem bulanmisti en son . Hikaye modunun en guzel yani canlı dunyaydi . Online modda boş boş geziosun

• 
Sayfa: önceki 905906907908909
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.