|
Bildirim
|
Ahahahaha iyi olmuş.
![]() |
G Guest-386561231 demiş ki;Mesajı Yerinde Gör
|
Hangi firmanın hangi konuya takabileceğini bilmiyoruz maalesef hocam. İhtimaller üzerine konuşuyoruz.
Kalkıp da 2 milyon kelimelik çeviriyi tamamlayıp testini de bitiren kimse bunu durup dururken iptal etmez. Temennim olayın sadece uyarı olmasıdır, gördüğüm kadarıyla çevirmenlerin çoğu öğrenci ve harçlık için bu çalışmada yer alıyordu. Geçmiş olsun herkese. |
Çok çok afedersiniz ama; ota b.ka laf yetiştirmeye çalışan veletler yüzünden iptal oldu yama.
|
Fikri mülkiyet hırsızlarını savunan yüzsüzleri gösteren bir başka başlık.
|
Nabız yokluyorlar, iyice santranç oyununa döndü bu iş. Birkaç hafta sonra 30-35 liradan satışına başlarlar.
|
Ana konuya yazdım ama yazmamla konunun silinmesi bir oldu. Buradan da yazmış olayım.
Ben bu süreçte kimseyi şikayet etmedim ama şikayet edene de (özellikle mali suçlar konusunda) "niye şikayet ettin?" demem, diyemem. Böyle bir şey demek kanunen de suçtur. (TCK Madde 278 ve 281) Eğer maliyeye giden şikayetler sonrasında, RDR 2 yaması ile ilgili açılan konulardaki mesajlar bir savcının önüne giderse ve "niye şikayet ediyorsunuz?" tarzı mesajları görüp soruşturma başlatılırsa, mesajları yazanların başı ağrıyabilir, belirtmiş olayım. Aslında çoğu arkadaş bilmeden suç işliyor ve bilmemek maalesef sizi bu konuda aklamaz. Çünkü takip ettiğim kadarıyla tek şikayet Take Two'ya gitmedi. Maliye, Cimer ve Gelir İdaresi'ne de şikayet ettiklerini söyleyenler vardı. Şikayetçi olmak anayasal bir haktır, kimseye anayasal bir hakkını kullandığı için hesap soramazsınız, yukarıda da TCK maddeleriyle belirttiğim gibi bu bir suçtur. Ayrıca yamanın iptal edilmesinin sebebi Take Two tarafından gönderilen ihtar ya da açılan bir dava sonucu olduğu da kesin değil. Bazı discord mesajları var ama yine de şüpheli böyle olup olmadığı. Öyle olsa bile, ayrıyeten Maliye ve Gelir İdaresi de bu duruma el atabilir. O yüzden mesaj yazarken dikkatli olmakta fayda var. Ben uyarmış olayım da, kim nasıl mesaj yazmak istiyorsa öyle yazmaya devam etsin. |
|
|
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|