Şimdi Ara

(Beta) Red Dead Redemption II - 2025 Türkçe Yama (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
8 Misafir (2 Mobil) - 6 Masaüstü2 Mobil
5 sn
189
Cevap
44
Favori
23.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
45 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Merhaba öncelikle elinize sağlık. Oyunu yeni kurdum ve sizin yama ile oynamaya başlamaya karar verdim. Bir sorum olacak, oyunun tr yamasını ve giriş sahne tr yamasını uyguladım, sorunsuz şekilde. Fakat değişik font özelliğini kullanayım dediğimde, font dosyası 0 byte büyüklüğünde, içide boş gözüküyor. Normal midir bu? Oyun dosyalarının içine bu dosyayı attığımda ise oyunda font değişmedi sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi truva1975 -- 1 Şubat 2025; 14:59:9 >
  • truva1975 T kullanıcısına yanıt

Merhaba. İçinin boş olması normaldir, oyuna girdiğinizde özel fontlar devreye girecektir.

• Türkçe yama için çok teşekkürler. Fakat bu türkçe yamayı veya başka bir yamayı yükleyince (biraz araştırma yaptım LML klasörü yani modu ) çılgınca kekeleme sorunu yapıyor. Bunu çözmenin bir yolu var mı? Yoksa oyunu türkçe yamasız oynamak zorundayım çünkü gerçekten çılgınca kekeleme yapıyor

• schumi0411 kullanıcısına yanıt

Rica ederim ama hiçbir şey anlamadım. "Kekeleme" ne demek?

• CriminaL277_ kullanıcısına yanıt

başkan "fps stuttering" dedikleri olay, fps normal akmıyor 130 fps'lerde stabil gezmiyor. Normalde türkçe yama olmadan FPS gayet düzgün bir biçimde akarken oyunda herhangi bir takılma olmadan, Türkçe yamayı kurunca yukarıda belirttiğim gibi LML modu devreye girince takılmalar başlıyor onun ifade ettim kekeleme diye yani "fps stuttering"

• schumi0411 kullanıcısına yanıt

Yani bilmiyorum, böyle bir sorunla karşılaşmadım. Denemediyseniz Türkçe yamanın zip dosyasında verdiğim diğer LML sürümlerini deneyin, belki sizdeki oyunun kopyasıyla ilgili bir uyumsuzluğu vardır.

• CriminaL277_ kullanıcısına yanıt

Yani genel olarak yurtdışı forumlarında LML klasörünün çok fazla kişide bu sorunu ortaya çıkardığını okudum. Bende o talihsiz gruptanım anlaşılan.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.