i harfi bozuk görünüyor hocam bir çözüm öneriniz var mıdır? |
(Beta Sürümü Yayınlandı) Red Dead Redemption II - 2025 Türkçe Yama (9. sayfa)
-
-
Tekrardan oyunu oynamaya başladım. İlk defa bir oyuna Türkçe yama kurarak oynuyorum, şimdiye kadar hiçbir sorun yok. Çeviriler de gerçekten yerinde ve başarılı olmuş, elinize sağlık.
-
-
hocam bende ı ile i sorunu var yamada çözebilirmisin
-
Rastgele yolda tehdit ettiğimiz, soymaya çalıştığımız NPC konuşmaları eksik gibi duruyor, onun dışında gayet güzel tüm çeviriler, oynamaya devam. :)
-
Zaten onların eksik olduğu yama bilgisinde yer alıyor dostum. Yamanin tam halinde düzeltilecek onlar şuanda betada.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bilgilendirme için teşekkür ederim "dostum", o kısım gözümden kaçmış :). Projenin tamamlanmadığının farkında olarak sadece denk geldiğim bir yerde yardımcı olmak için bilgilendirme yapmak istedim, ara ara denk geldikçe yazmayı düşünüyorum tekrar aynı şekilde. İyi forumlar "dostum" :).
-
?? Dostum dememe niye bu kadar takıldın? Sıkıntılı mısın? Eğer projeye katkı sağlamak maksadıyla yazdıysan onu yorumunda belirtebilirdin ben müneccim miyim güzel kardeşim nereden bileyim o niyetle yazdığını? Ne değişik insanlar var ya
Sağolasın güzel kardeşim, bana cevap verme lütfen bundan sonra bu konu altında. Yazdıklarını da blokladım, keyifli forumlar. :)
-
Çokta umrumdaydın güle güle. Bi dostum dedik diye yaptığı muameleye bak sanki adamın anasına sövdük hayret bir şey.
@uwularis Özelden yazıldı, çözüldü.
@Evixy Beğenmenize sevindim, teşekkür ederim yorumunuz için. Eksik olan tüm metinlerin çevirisi tahminimce yıl sonuna doğru tamamlanacaktır ama bu süre duruma göre uzayabilir de. Detaylı geri bildirim vermek isterseniz özel mesaj yoluyla ekran görüntüsü de atabilirsiniz, çok makbule geçer.
@Routinues'e karşı alaycı davranmanıza gerek yok. Belki siz kendisinin yazdığı mesajı küçümseyici ve "babasının malını savunur gibi savunmak" tarzı bir tutumla yazıldı olarak gördünüz ama ben sizin ana sayfayı gözden kaçırdığınızı düşünerek ve mesajınızı geç görürüm de bilgilendirmeyi geç yaparım diye düşünerek kendisi yazdı şeklinde gördüm. Ki tam olarak da gözden kaçmış ama insanlık hâlidir, kaçar mı kaçar. Hele ki ana sayfanın bu kadar detaylı ve metin ağırlıklı olduğunu düşünürsek. Ben şu an bu mesajı yazarken ikinizin de yazdığı tepki mesajlarını görünce çok üzüldüm açıkçası. İkinizde de kötü niyetli bir yaklaşım görmedim ama iki günlük dünyada yaşıyoruz ve birbirimizi, hele ki bu tarz basit şeyler yüzünden, kırmaya hiç gerek yok diye düşünüyorum.
-
Hocam benim asla kötü bir niyetim yoktu. Çevredeki npc konuşmalarının cevrilmedigini ve eksik olduğunu söylemiş bende bu konuyu en başından beri takip eden birisi olarak hem size yardım etmek hem de mesajı yazan arkadaşı bilgilendirme amaçlı cevap verdim. Nedense "dostum" kelimesine takıldı ikide bir de her lafinda dostum kelimesini alıntı yaparak laubali laubali cevap vermiş sanki kötü bir şey demişim gibi. Dostum diye hitap etmek istedim sadece bu kötü bir şey mi ben de mi tuhaflık var arkadaş? Ayrıca ilk yaptığı yorumda projeye katki sağlamak için yazdığını gösteren bir ibare de yok ben nereden bilebilirdim bu yüzden yazdığını haksız mıyım? Kendisine mesajinda projeye katkı sağlamak amaçlı yazdığını belirtin dediğimde de yok seni blokluyorum yazdığın mesajları siliyorum şeklinde üstten konuşur bir üslup sergiledi gereksiz yere. Gece gece sinirimi bozdu. Neyse ben de zaten kendisini engelledim konunun altında tartışıp gereksiz yere bildirim attığım için konuyu takip eden herkesten özür diliyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Dediğim gibi ilk defa bir yama kullanıyorum sadece merakımdan deneyimleme amaçlı. Dille alakalı bir sıkıntım yok bu yüzden acelem de yok hiçbir şekilde. Bu tarz şeylere denk gelirsem özelden iletiyor olacağım, çalışma gerçekten faydalı olmuş kullanacak insanlar için. Tekrardan elinize sağlık. :)
Bu arada, tavrım alaycı olarak göründüyse kişinin kendisinden ve forumdaki diğer insanlardan özür dilerim, engelini kaldırmayacağım, ancak bir yaştan sonra internet ortamında rastgele insanlarla dolambaçlı muhabbetlere girmek istemiyor insan. Üzerinde durmayacağım bu yüzden, tekrardan sağolun, iyi çalışmalar.
-
Dostum beni de engellesene ya sana zahmet. Üşendim seni engellemeye. Daha doğrusu şimdiye kadar kimseyi engellemedim forumda ama sana aşırı tilt oldum. En azından beni engellediğini bileyim. Dostum dostum güzel dostum.
-
Lütfen rica ediyorum, mevzuyu gereksiz yere uzatmayalım. İkisi de son messjlarında olgunluk ve nezaket gösterip konuyu kapatmış, şimdi gereksiz yere olay çıkarmaya hiç gerek yok. Lütfen yama veya oyun hakkında diyecek bir şeyiniz yoksa konuya yazmayın. Konunun üste çıkmasının bana herhangi bir getirisi de yok, sonuçta herhangi bir kazanç sağlayarak bir şey yapmıyorum ama böyle birbirimizi kırmaya hiç gerek yok şu iki günlük dünyada, lütfen.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba, oyunu sıfır temiz kurulum yapıp açtığımda sorunsuz açılıyor fakat türkçe yamayı kurduğumda bu hata ile karşılaşıyorum. Bir çözüm öneriniz var mı acaba? (Oyuna Steam üzerinden Rockstar Launcher ile giriş yapıyorum BattlEye kapalı)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ubunkulu -- 29 Ocak 2025; 0:39:9 > -
merhaba, yama için teşekkürler. şu an sıfırdan başlayıp sorunsuz bir şekilde oyun bitirilebilir mi? beta olması ne anlama geliyor? ileriki bölümlerde çevrilmemiş kısımlar ya da oyundan atma sorunu yaşanır mı?
-
@Ubunkulu Özelden yazıldı, çözüldü.
@Benjanklin Merhaba. Bazı yerler henüz çevrilmediği için Beta. Ana konuda yazmıştım ama detaylandırmak gerekirse, açık dünyadaki NPC'lerin ve ana karakterin söylediği bazı diyaloglar henüz tam olarak çevrilmedi. Bazı rastgele olaylarda da İngilizce çok cümle karşınıza çıkabilir. Bunların haricinde bütün oyun Türkçedir ve testim sırasında gördüğüm kadarıyla yamadan kaynaklı oyundan atma sorunu yok. İngilizce kalan kısımların çevirisi tahminimce yıl sonu veya gelecek seneye doğru tamamlanacaktır.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X