Şimdi Ara

(Beta) Red Dead Redemption II - 2025 Türkçe Yama (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
234
Cevap
52
Favori
35.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Nasıl kurulduguna dair video var mıdır ben kuramadım da

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • B1gger61 B kullanıcısına yanıt
    Nasıl kuramadiniz hocam adam her şeyi anlatmış indirdiğiniz klasörün içinde not defterinde yazılı herşey a dan z ye. İndirdiğiniz dosyadaki Türkçe yama klasörünün icinde bulunan dosyaları oyunun kurulu olduğu yere atacaksınız ortada çok zor bir şey yok diye düşünüyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Routinues

Nasıl kuramadiniz hocam adam her şeyi anlatmış indirdiğiniz klasörün içinde not defterinde yazılı herşey a dan z ye. İndirdiğiniz dosyadaki Türkçe yama klasörünün icinde bulunan dosyaları oyunun kurulu olduğu yere atacaksınız ortada çok zor bir şey yok diye düşünüyorum.

Türkçe yama klasörünü Epic gamesin içindeki RDR2 klasörüne attım. Runtime dosyalarını indirdim ve kurdum. BattleEye kapattım. Users yetkisini verdim. RDR2 ye tıklıyorum hata veriyor açılmıyor. Bi arkadaş yönetici olarak çalıştırdım açıldı yazmış yönetici olarak çalıştır seçeneği çıkmıyor ki RDR2 nin üstünde. Sıkıntı nedir hocam @CriminaL277_ @Routinues

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chadaturk -- 11 Mart 2025; 19:44:22 >

• Yama da emeği geçen herkese teşekkürler. Hiç sorun yok.

• Chadaturk kullanıcısına yanıt
    Rockstar launcheri üzerinde bulunan ayarlardan battle eye seçeneğini kapattınız mı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Routinues

Rockstar launcheri üzerinde bulunan ayarlardan battle eye seçeneğini kapattınız mı?

Dün yazmayı unutmuşum, üstteki mesaja ekledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chadaturk -- 11 Mart 2025; 19:45:14 >

Hocam işteydim cevap veremedim eve yeni geldim. Yamanın yapımcısı ile bu konuyu konuştum ve türkçe yamayı kuramayanlar için yamanın kurulum videosunu çekmek istediğimi söyledim, kendisi kabul etti. Yemeğimi yedikten sonra yamanın nasıl kurulacağına dair bir video çekip youtube'a atacağım oradan bakarak tekrardan denersiniz eğer olmazsa bi çaresine bakarız.

• Routinues kullanıcısına yanıt

Sağolun hocam, video çekince linki de atarsanız iyi olur.

Konunun ilk mesajında bulunuyor hocam mesaj güncellendi.

• Oyunun 1311.23 Repack sürümünü kullanıyorum. Script Hook beraberinde gelen ASI Loader'ı kullanıyorum. "RDR2-TR-CriminaL-Deftones.asi" dosyasını oyunun klasörüne attığımda oyun maalesef açılmıyor. Herhangi bir hata uyarısıyla karşılaşmıyorum. Muhtemelen sürüm uyumsuzluğundan kaynaklanıyor. Bunu düzeltebilir misiniz?

• Teşekkürler umarım bir sorun çıkmaz 1-2 gündür rdr 2 yaması arıyordum ve bulduklarım bozuk idi sonunda doğru düzgün bişey buldum umarım elinize sağlık.

• prenatual kullanıcısına yanıt

Daha güncel korsan versiyonu var, onu indir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Indra128 -- 14 Nisan 2025; 22:5:25 >
  • final sürümü ölmeden görebilirmiyiz sevgili yapımcı :)

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.