Şimdi Ara

(Beta Sürümü Yayınlandı) Red Dead Redemption II - 2025 Türkçe Yama (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: zeironpmc , zeironpmc
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 2 Misafir - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
161
Cevap
44
Favori
19.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Steam den alinan bu tarz oyunlar zaten 3. Parti yazılım yani oyunun kendi launcherini de kuruyor bilgisayarıniza. Bir sey değişmiyor aslinda yine oyunu rockstad launcheri uzerinden oynuyorsunuz fakat Steam den oynuyormus gibi gözüküyorsunuz. Bu yüzden her hangi bir etkisi olacağını sanmıyorum yamanın ama tabi yama sahibi daha iyi bilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Routinues -- 10 Ocak 2025; 13:34:42 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Gta 5 ve rdr2 de Türkçe yama yüklü, yüklerken rs launcher de battle eye kapatmıştım, rdr2 de sorun yok ama gta5 e girerken battle eye yükle diye uyarı geliyor yüklesem yamalarda sorun çıkar mı ya da banlanır mıyım, kolay gelsin

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • @furkanckal Merhaba, teşekkür ederim desteğiniz için. Yama hangi platformdan aldığınız fark etmeksizin hepsiyle uyumludur. Bana özel mesaj atar mısınız? Yardımcı olmaya çalışacağım.

@mehmet51st BattlEye yüklense bile Rockstar Launcher'ın ayarlardan onun ayarını kapatmanız gerekiyor, açıkken ve yama yüklüyken oyun açılmıyor bile zaten. Banlanma olayı oyunda bir mod yüklüyken Online sunuculara girilmesinden kaynaklıdır ama şöyle bir şey var ki, oyunda herhangi bir mod varken oyun zaten bunu algılayıp sunuculara erişime izin bile vermiyor. Ama oldu da erişim izni verirse bir şekilde, oyunda da herhangi bir mod yüklüyse bu bir risktir. Oyunda hiçbir mod yüklü değilken sunuculara girilmesi tavsiye edilir.

• Dostum öncelikle emeğinize sağlık, harika bir yama olmuş zaten böyle olacağı belliydi fazlasıyla güveniyordum size. Şimdi kamptaki bazı diyalogların çevrilmediğini fark ettim, bunların ekran görüntülerini size nasıl ulaştırabilirim?

• quadro11 kullanıcısına yanıt

Çok teşekkür ederim yorumunuz için. Forum üzerinden özel mesajla atarsanız çok makbule geçer.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @CriminaL277_ Hocam senin Türkçe yama nexusmod'da bulunan modlar ile çakışma falan yapıyor mu bilgin var mı? Türkçe yama + Mod'lu olarak oynayabilir miyiz?

• Routinues kullanıcısına yanıt

Denemedim ama siz bir deneyin, çakışma yapan olursa ve/veya uyumlu hâle getirebileceğimiz bir mod varsa bakmaya çalışırız.

• CriminaL277_ kullanıcısına yanıt

Ben yamanın full halini beklediğim için daha başlamadım oyuna ama eğer yamayı kullanıp mod yapacak olan varsa buradan bilgilendirme yaparsa seviniriz.

• Oyunu benim gibi dualsense ile oynayan arkadaşlar varsa eğer, xbox buton simgelerini ps butonları ile değiştirebilirsiniz.

Türkçe yamayı yaptıktan sonra aşağıdaki linkten indirdiğiniz zip dosyasındaki ''PS Buttons Dualsense'' klasörünü oyunun yüklü olduğu yerdeki LmL klasörünün içine kopyalamanız yeterli (Beta Sürümü Yayınlandı) Red Dead Redemption II - 2025 Türkçe Yama 

(Beta Sürümü Yayınlandı) Red Dead Redemption II - 2025 Türkçe Yama
    (Beta Sürümü Yayınlandı) Red Dead Redemption II - 2025 Türkçe Yamanexus mods :: red dead redemption 2
    PlayStation Icons Replacement
    https://www.nexusmods.com/reddeadredemption2/mods/660?tab=files&file_id=4687

Hocam merhabalar, ilk oyunu ile birlikte oyunu indirdim bugün, iki oyunda da hiç oyunu açmadan önce sizin yamaları kurdum, sonra ilk oyunu açtım, İngilizce'ydi, all in one şeyini kurdum, sonra yamayı tekrar yükleyince güzelce çalıştı, ilk oyun için sıkıntı yok, güzel de çeviri olmuş, ancak ikinci oyunda hiçbir şekilde açılmıyor, tekrardan indirmeye de üşeniyorum, tepki vermiyor, launcher'da loading diyor, sonra kendi kendine play diyor, BattleEye kapalı, all in one dalgası kurulu, birkaç kez dosyaları tekrar tekrar attım ama olmadı. İlk tıkladığımda BattleEye kapalı olmasına rağmen modları kaldırın falan gibi bir uyarı verdi, sonrasında ne yaptıysam hiçbir uyarı falan da vermeden hiçbir şekilde açılmıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: zeironpmc

Hocam merhabalar, ilk oyunu ile birlikte oyunu indirdim bugün, iki oyunda da hiç oyunu açmadan önce sizin yamaları kurdum, sonra ilk oyunu açtım, İngilizce'ydi, all in one şeyini kurdum, sonra yamayı tekrar yükleyince güzelce çalıştı, ilk oyun için sıkıntı yok, güzel de çeviri olmuş, ancak ikinci oyunda hiçbir şekilde açılmıyor, tekrardan indirmeye de üşeniyorum, tepki vermiyor, launcher'da loading diyor, sonra kendi kendine play diyor, BattleEye kapalı, all in one dalgası kurulu, birkaç kez dosyaları tekrar tekrar attım ama olmadı. İlk tıkladığımda BattleEye kapalı olmasına rağmen modları kaldırın falan gibi bir uyarı verdi, sonrasında ne yaptıysam hiçbir uyarı falan da vermeden hiçbir şekilde açılmıyor.

Merhaba. Özelden yazar mısınız? Yardımcı olmaya çalışacağım.

• Öncelikle emeklerinize sağlık, bugün oyunu yeniden oynamak istedim ve bir yandan da Türkçe yama arayışına girmiştim. Bu konuyu gördüm ve mutlu oldum. Umarım gereksiz yorumlar sizi yıldırmaz, beta sürümden çıkışını merakla bekliyorum. Ayrıca test edeceğim, herhangi bir sorun olursa geri bildirimde bulunurum.

Tekrardan emeklerinize sağlık, kolaylıklar diliyorum.

Hocam Instagram hesabınız varsa oradan yazayım, DH forum hesabım özel mesaj konusunda sıkıntı çıkarıyor. Bu arada oyunu kaldırıp yeniden yükledim, önce all in one, sonra yamayı ve açılış sahnesini kurdum, sonuç aynı. İlk denememde görseldeki hatayı verdi. Sonrasında da launcher'da loading yazısında kalıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeironpmc -- 16 Ocak 2025; 18:13:51 >

Criminal hocam, özel mesajınızı gördüm ama dediğim gibi, SMS onayından ve ayarlardan telefon numaramı değiştiremediğimden dolayı özel mesajlara giremiyorum, zeiron105@gmail.com adresine mail atmanız mümkün mü, uğraştırdığım için kusura bakmayın.

Edit: Discord'dan ulaştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeironpmc -- 16 Ocak 2025; 19:4:8 >
  • hocam böyle bir hata alıyorum bakar mısınız

• Özelden yazdım.

17 Ocak 2025 Güncellemesi: @scakireli'nin geri bildirim olarak söylediği, bilgi metinlerindeki tuş sorunu tutarsızlığı (LS + RS çıkması gerekirken sadece RS çıkması gibi) çözüldü. Düzeltilmiş yeni sürümü kullanmak için ana sayfadaki güncellenmiş linkten yamayı tekrar indirip yüklemeniz gerekmektedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CriminaL277_ -- 17 Ocak 2025; 20:0:34 >
  • Yamayı kurdum dosyaları attım oyuna girişe bastığımda rockstar launcher da yükleniyor diyor sonra önüme yama güncelleniyor diye bir ekran çıkıyor sonra exiting diyip daha oyun açılmadan kapanıyor.

• (Beta Sürümü Yayınlandı) Red Dead Redemption II - 2025 Türkçe Yama
  • çok saçma bir şekilde çözüldü mause çıkarıp açınca açıldı. Şaşırdım. (Beta Sürümü Yayınlandı) Red Dead Redemption II - 2025 Türkçe Yama 

• ronkanta R kullanıcısına yanıt

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.