< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
(Beta Sürümü Yayınlandı) Red Dead Redemption II - 2025 Türkçe Yama (5. sayfa)
-
-
Oyunu tekrar oynamayı düşünüyordum bu konuyu gördüm kaliteli bir yama ile oyunun dibini sıyırmak daha iyi olur.
Kolay gelsin sabırsızlıkla bekliyorum.
-
Oyunu ilk oynamamda yardıra yardıra oynayıp aceleye getirdiğim için pişmanım ve yakın zamanda yeniden dönesim var. Hatta şuan iniyor ki bu konuyu hatırladım acaba son durum nedir diye. 2025 ocak gibi beta sürümü gelecekse ertelemek istiyorum aslında oynamayı. Bayağı emek sarf edilen kaliteli bir iş olacağı belli çünkü.
-
Yorumlarınız için teşekkür ederim. Yamayla ilgilenenler için olumlu haberler vermek istiyorum.
Ana sayfadaki ekran görüntülerini güncelledim. Deftones™ birkaç gün önce fontları komple baştan düzenledi ve "ı" ve "İ" harflerindeki gözükmeme sorununu çözdü. Yama varsayılanda orijinal fontlara Türkçe karakterler eklenmiş hâliyle çalışacaktır ama bunun yanında harici kurulum gerektirmeyen, isteğe bağlı olarak kullanılabilen fontlar da mevcut olacaktır. Detayları paylaşacağım zip dosyası içindeki "Beni Oku" adlı metin belgesinde yazacaktır.
Herhangi bir harici program çalıştırmadan, sadece Türkçe yamayı yükleyip direkt oyuna girebileceğiniz rahat bir deneyim sunmayı amaçlıyoruz. Bununla birlikte bütün oyun da tarafımca orijinale olabildiğince sadık bir şekilde sıfırdan, hem İngilizceden hem de yeri geldiğinde İngilizce harici diğer dillerden çevriliyor ve şu anda 6. bölümün ilk görevlerindeyim.
Yeni yılın ilk aylarında yamanın Beta versiyonunu yayınlamayı düşünüyorum. Çeviri çok hızlı ilerliyor ve hem çeviriyi hem de kalite kontrolü günü bölerek eş zamanlı olarak yapıyorum.
Beta versiyonunda çevrilmeyen yerler açık dünyada yoldan geçen insanlarla olan kısa muhabbetler, biraz geç fark edip gözden kaçırdığım bazı kamp muhabbetleri ve gözden kaçmış olabilecek diğer çeşitli metinler olacaktır. Bu içeriklerin çoğunun videoları olduğu için neleri çevireceğim belli ve 2025'in ilerleyen aylarına doğru yamayı tam versiyona ulaştırmayı umuyorum.
Yukarıda saydığım içerikler haricinde ana görevler, yan görevler ve diğer içerikler de dâhil olmak üzere Beta versiyonunda bütün oyun Türkçe olacaktır.
Birkaç gün önce GTA V yamamıza verdiğimiz güncellemeyle Deftones™, Türkçe yamalarımızın dosya yapısını tüm RAGE motorlu oyunlarda kullanabileceğimiz ortak bir alt yapı sistemini kullanacak hâle getirdi. GTA V yamasını ilk paylaştığım zamanki gibi pek çok kişinin başına gelen virüs uyarısı muhtemelen RDR2 yamasında yaşanmayacaktır. Aynı şekilde yine GTA V yamamız gibi kolay kurulum ve otomatik güncelleme sistemi özellikler arasında yer almaktadır. Bu da RDR1'in çok yüksek ihtimalle çıkacak olan PC versiyonu ve ileride GTA 6 için tüm standartlarımızın hazır hâle geldiğini gösteriyor.
Destekleyen herkese teşekkür ederim.
-
Süpersiniz elinize emeğinize sağlık.quote:
Orijinalden alıntı: CriminaL277_Yorumlarınız için teşekkür ederim. Yamayla ilgilenenler için olumlu haberler vermek istiyorum.
Ana sayfadaki ekran görüntülerini güncelledim. Deftones™ birkaç gün önce fontları komple baştan düzenledi ve "ı" ve "İ" harflerindeki gözükmeme sorununu çözdü. Yama varsayılanda orijinal fontlara Türkçe karakterler eklenmiş hâliyle çalışacaktır ama bunun yanında harici kurulum gerektirmeyen, isteğe bağlı olarak kullanılabilen fontlar da mevcut olacaktır. Detayları paylaşacağım zip dosyası içindeki "Beni Oku" adlı metin belgesinde yazacaktır.
Herhangi bir harici program çalıştırmadan, sadece Türkçe yamayı yükleyip direkt oyuna girebileceğiniz rahat bir deneyim sunmayı amaçlıyoruz. Bununla birlikte bütün oyun da tarafımca orijinale olabildiğince sadık bir şekilde sıfırdan, hem İngilizceden hem de yeri geldiğinde İngilizce harici diğer dillerden çevriliyor ve şu anda 6. bölümün ilk görevlerindeyim.
Yeni yılın ilk aylarında yamanın Beta versiyonunu yayınlamayı düşünüyorum. Çeviri çok hızlı ilerliyor ve hem çeviriyi hem de kalite kontrolü günü bölerek eş zamanlı olarak yapıyorum.
Beta versiyonunda çevrilmeyen yerler açık dünyada yoldan geçen insanlarla olan kısa muhabbetler, biraz geç fark edip gözden kaçırdığım bazı kamp muhabbetleri ve gözden kaçmış olabilecek diğer çeşitli metinler olacaktır. Bu içeriklerin çoğunun videoları olduğu için neleri çevireceğim belli ve 2025'in ilerleyen aylarına doğru yamayı tam versiyona ulaştırmayı umuyorum.
Yukarıda saydığım içerikler haricinde ana görevler, yan görevler ve diğer içerikler de dâhil olmak üzere Beta versiyonunda bütün oyun Türkçe olacaktır.
Birkaç gün önce GTA V yamamıza verdiğimiz güncellemeyle Deftones™, Türkçe yamalarımızın dosya yapısını tüm RAGE motorlu oyunlarda kullanabileceğimiz ortak bir alt yapı sistemini kullanacak hâle getirdi. GTA V yamasını ilk paylaştığım zamanki gibi pek çok kişinin başına gelen virüs uyarısı muhtemelen RDR2 yamasında yaşanmayacaktır. Aynı şekilde yine GTA V yamamız gibi kolay kurulum ve otomatik güncelleme sistemi özellikler arasında yer almaktadır. Bu da RDR1'in çok yüksek ihtimalle çıkacak olan PC versiyonu ve ileride GTA 6 için tüm standartlarımızın hazır hâle geldiğini gösteriyor.
Destekleyen herkese teşekkür ederim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Muhteşem bir detaysınız hocam. Emeğinize hayran kaldım. Sonsuz teşekkürler, takipteyim.
-
Elinize sağlık iyi çalışmalar dilerim
-
Öncelikle bu yama üzerindeki herkesin eline emeğine sağlık. Eski bilgisayarımda oyunu oynayamiyordum kaldırmadigi icin simdi üst düzey bir pc topladım ve direkt rdr2 yi indirdim Türkçe yama arayışına girdim ve sizin konunuzu gördüm. Sırf sizin çeviriniz ile oynamak için rdr2 serüvenimi Yaman'ın çıkış tarihine erteliyorum ve o güne kadar cyberpunk ve god of war bitirmeyi düşünüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Routinues -- 15 Kasım 2024; 21:9:4 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sağlıklı ve mutlu çalışmalar beklemedeyiz. Herkesin eline emeğine sağlık şimdiden
-
Betanın çıkışını heyecanla bekliyorum
-
Muhteşem bir çalışma, büyük emek, çok ama çok kolay gelsin.
-
eline emeğine sağlık hocam
-
Büyük emek var elinize sağlık
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yamanın son durumu nedir hocam ne aşamaya geldiniz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Routinues -- 1 Kasım 2024; 6:42:16 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yorumlarınız için teşekkür ederim.
Şu an 3. bölümün son görevlerinde testteyim. İlk oynanış bitince Beta olarak yayınlayacağım, 2025'in ilk aylarını öngörüyorum. Beta versiyonunda İngilizce kalan tek kısımlar açık dünyadaki NPC'lerle olan kısa muhabbetler ve tepki olarak söyledikleri şeyler olacak. Ama bu ilk oynanış sırasında da İngilizce denk gelen her şeyi çeviriyorum.
Şu sıralar RDR1 PC portu ve RDR2 testi arasında paslaşıyorum ama önceliğim daha çok RDR2 yönünde. RDR1'in testini teknik işlemleri tam olarak bitince hızlandıracağım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CriminaL277_ -- 1 Kasım 2024; 11:53:45 >
Eline sağlık hocam beklemedeyiz valla .
Hocam size forum dışında nasıl ve nereden ulaşabiliriz?
Forum dışında sadece yamalarımla sorun yaşayanlarla ilgilenmek için kendi Discord'umu veriyorum ama açtığınız konuyla ilgili bir şeyse, şu anda istediğiniz projeye ayıracak zamanım yok, zamanım olsaydı da mobil tarafıyla ilgilenmiyorum zaten, o yüzden mobil kısmında nasıl yama yapılacağı ve neler gerekeceği hakkında hiçbir bilgim yok. Yardımcı olamayacağım, üzgünüm. Konu bu değil de başka bir şeyse forumdan özel mesaj atabilirsiniz.
-
Çeviri çalışmalarınızda kolaylıklar dilerim ve yama için şimdiden çok teşekkür ederim. Bu oyun, oyunu oynamış, hikayeyi ve dünyayı sindirmiş tek (ya da iletişimi iyi ufak bir ekip) kişi tarafından tutarlı ve kaliteli bir çeviriyi hak ediyordu. Ben de yamanızı bekleyenlerdenim, çıktığı zaman sizin yamanızla oyunu oynayacağım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X