Şimdi Ara

(Beta) Red Dead Redemption II - 2025 Türkçe Yama (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
189
Cevap
44
Favori
23.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
45 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @CriminaL277 Hocam yama da son durum nedir bilgi alabilir miyiz?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yorumlarınız için teşekkür ederim.

@Routinues Birkaç gün önce testte Epilogue bölümlerine geçtim. Test muhtemelen bu ay içinde biter ama yine de yeni yılın ilk aylarında yayınlayacağım Beta sürümünü, çevirmem gereken bazı yerler daha var (global.txt adlı dosyanın tamamı, eğer dosyalara aşinaysanız).

Beta sürümünde İngilizce kalan kısımlar, hepsi olmasa da açık dünyada yoldan geçen NPC'lerin ve ana karakterin tepki olarak söyledikleri bazı şeyler olacak. 2025'in ilerleyen kısımlarında kalan yerler çevrilecek ve yama tam sürüme ulaşacak.

RDR1'i merak edenler olacaktır, şu an önceliklerimizin arasında değil maalesef. Yıllar önce Xenia için yaptığımız yamada da fontlar bayağı uğraştırmış ve projeyi uzatmıştı, sonra Switch emülatörlerinde çalışacak sürümlerde de aynı sorunu yaşamıştık ve şimdi PC sürümünde de aynı sorunla karşı karşıyayız. Çıkış tarihi belli değil ama yarım bırakmayacağız, ona emin olabilirsiniz.

• CriminaL277_ kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirme için çok teşekkür ederim heyecanla bekliyoruz. Kolay gelsin iyi çalışmalar dilerim.

• Sırf bu yama için oyuna başlamıyorum beklemedeyiz :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Herkese mutlu yıllar diliyorum.

Beta sürümünü yeni yılın ilk ayları yayınlayacağımı söylemiştim ama şaşırtıcı şekilde hızlı ilerlediğimden sürpriz yaparak şimdi erkenden yayınlıyorum.

İngilizce kalan tek kısımlar açık dünyada çoğu NPC'nin ve ana karakterin tepki olarak söylediği şeylerdir. Bu kısımların da çevirisi tamamlanınca yama tam sürüme ulaşacaktır. Tam sürümün çıkması tahminimce 2025 sonlarını bulacaktır ama duruma göre daha da uzayabilir.

Aynı GTA 5 yamamızdaki gibi bu yamada da otomatik güncelleme sistemi bulunmaktadır, o yüzden kalan eksik yerleri sürekli olarak çevirip yamayı hep güncel tutacağım. Çevirilere yönelik eleştiriniz olursa veya gördüğünüz İngilizce kısımları geri bildirimle söylerseniz çok makbule geçer.

Şimdilik 737.570 kelime çevirmişim ve geriye çevirmem gereken 258.590 kelime kalmış olarak gözüküyor, eğer yanlış hesaplamadıysam.

Bunun haricinde bu ay içerisinde bilenler bilir ama bilmeyenler için sürpriz olacak bir projemiz daha var. Ondan sonra da en kısa zamanda yarım bıraktığımız RDR1'e geri dönüş yapacağız. Sabrınız için teşekkür ederim.

Kurulum talimatları zip dosyası içindeki "Beni Oku" adlı metin belgesinde yazmaktadır. Yama hakkındaki tüm detaylar ve indirme linki için lütfen ana sayfayı kontrol edin. Tavsiyem Türkçe yamayı temiz olarak baştan kurulmuş oyun üzerine yüklemeniz olacaktır. Önceden yüklediğiniz Türkçe yama varsa onun dosyalarını sildiğinizden emin olun. Rockstar Games Launcher'dan BattlEye'ı kapatmayı unutmayın.

İyi oyunlar dilerim ve yeni yılınız güzel geçsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CriminaL277_ -- 1 Ocak 2025; 0:4:52 >

• Tahmin etmiştim yıl başında çıkabileceğini :D indirmeye bastım ama oyunun kallavi boyutu beni bu gece oynamaktan mahrum bırakıyor. Sabahı sabırsızlıkla bekleyeceğim. Ellerinize sağlık. Yine harika bir deneyimi yaşatacağınıza şüphem yok. Sürpriz proje ve RDR'nin tam sürümünü de bekliyoruz.

Harikasın hocam. Eline koluna sağlık tekrardan. Yılbaşında bir sürpriz bekliyordum zaten tam tahmin ettiğim gibi oldu KEKW

• Ellerin dert görmesin dostum harikasın 

Mutlu yıllar hocam, bu topluluğa her şeye rağmen gösterdiğin emek için meslektaşın olarak minnettarım. Kim ne derse desin, bil ki emeklerin takdir ediliyor. Tüm projelerinde başarılar ❤️‍🔥

~Ecciel

• Klavyen Toz görmesin hocam! eline emeğine sağlık! Muhteşem işlere imza attın bugüne dek her bir yama sayesinde oyunu ana dilimizde anlayarak oynayabiliyoruz Varol çalışmalarında başarılar diliyor Yeni yılını kutluyorum ..  

• Yorumlarınız için teşekkür ederim, iyi oyunlar ve yeni yılınız güzel geçsin.

@BakaYume Çok teşekkür ederim. Aynı şekilde ben de sizin oluşumunuzun vermiş olduğu emeği takdir ediyor ve görüyorum. Umarım olumsuz ve yıkıcı yorumlar nedeniyle motivasyonunuzu kaybetmezsiniz. Bize de tabiri caizse hazırcılık ve kalitesizliğe alışılmasından kaynaklanan "gereksiz" veya "seneye çıkarırlar artık" tarzı saçma sapan mesajlar geldiği oluyor ve eskiye nazaran artık çoğu zaman adam yerine koyup cevap bile vermiyorum bu tür şeylere. Destekçilerimizin olduğunu bilmek, bu tür şeyleri çok ciddiye almamam için yeterli bir sebeptir. Bunun haricinde çeviri veya projeye yönelik eleştiri ve fikir gibi konularda herkesin başımın üstünde yeri vardır. Umarım siz de kendi oluşumunuzda bu durumu aynı şekilde görebiliyorsunuzdur. Çalışmalarınızda başarılar dilerim. :)

• Hocam elinize emeğinize sağlık ama ben hala Rdr 1 bekliyorum. 

En iyi yaklaşımı seçmişsiniz, biz de artık sizin yaptığınız gibi bu tür anlayışsız ve saygısız yorumları genelde kale almadan ilerliyoruz. Sizler gibi gerçek emektar ve vizyonerler ile birlikte bizi tanıyıp destekleyen sabırlı ve hevesli, niteliğe nicelikten daha çok değer veren insanlar sayesinde yıllar geçse de hâlâ motivasyon bulabiliyoruz. Yorumlarınız ve bu topluluğa katkılarınız için tekrar teşekkür ederiz. Bir Discord sunucunuz varsa ve orada da duyuru yapıyorsanız duyurularınızı kendi sunucumuzda da paylaşıp daha çok kişiye yaymaktan ve elimizden gelen yardımı yapmaktan şeref duyarız. Hepimize mutlu yıllar ve başarılar ❤️‍🔥

~Ecciel

• Üçüncü tura Türkçe yamanızla başladım. Yamayı çok beğendim. Kaliteli bir iş çıktığı ilk bölümden belli. Geri bildirim ile ilgili buradan yazmak istedim ama farklı şekilde bildirmemi isterseniz oradan da yazabilirim.

Xbox kontrolcüsü ile oynuyorum, klavyede nasıl gözüküyor bilmiyorum. Özellikle gözüme takılan kartal gözü kullanımını öğreten ya da hatırlatan kısımlarda LS + RS ye basın yazması gerekirken sadece RS yazmakta.

İkinci bölümdeki kamp kısmında Dutch ve Molly nin güya romantik takıldığı bir random event var Orada arthura cevap vermek için dutch kalkıp yanımıza geliyor ama konuşma animasyonu olsa da dutchın sesi çıkmıyor ve altyazı gözükmüyor. Bu beta sürüm ile ilişkili olabilir ama sesin de çıkmaması sorunu olunca belirtmek istedim varsa olası bir problem giderilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Harikasınız hocammm teşekkürler! :)

• Yorumlarınız için teşekkür ederim.

@BakaYume Discord sunucumuz yok, sadece DH'den konuları açıyorum ve yamayla ilgili teknik sorun yaşayan olursa kendi kişisel Discord hesaplarımızdan yardımcı olmaya çalışıyoruz. Ama günün birinde böyle bir sunucu açmaya karar verirsek ve özel mesaj atmamda sakıncası yoksa mutlaka size de haber veririm. Tekrardan teşekkür ederim hem desteğiniz hem de Türkçe yama dünyasında kaliteli işler yaptığınız için. Başarılarınızın devamını dilerim.

@scakireli Beğenmenize çok sevindim ve geri bildirim için de ayrıca teşekkür ederim.

Bende kontrolcü yok, klavye fareyle oynuyorum ve nedense böyle oynarken bende de kontrolcü tuşları gözüküyordu, o yüzden sorunun düzeleceğini sanarak bütün kontrolcü ve klavye fare için olan öğretici metinlerinin yerlerini değiştirmiştim ana belli ki daha teknik bir sorun var. Tam sürüme kadar bu olaya da bakmaya çalışacağız. Oyun deneyiminizi olumsuz etkilediği için üzgünüm.

Dutch ve Molly olayında ses ve alt yazı çıkmaması oyundan kaynaklı rastgele olan bir glitch olabilir. İngilizce bilginiz varsa, orada söylenen şeyleri az çok ezbere biliyorsanız neler söylendiğini de söyler misiniz veya bir "All Camp Interactions" videosundan süre olarak belirtir misiniz? Benden kaynaklı bir hata varsa çok daha kolay bir şekilde tespit edip düzeltebiliriz böylece.

Hocam, ortaya koyduğunuz bu muazzam eser için size yürekten teşekkür ederim. İşlerimin yoğunluğu nedeniyle hemen bakma fırsatım olmadı, ancak en kısa zamanda bu harika çalışmayı deneyimleyeceğim. Böylesine incelikli bir emeğin meyvesini görmek gerçekten büyük bir heyecan ve mutluluk olacak. Sağ olun, var olun.

• Oyun deneyimini baltaladığını söyleyemem, içiniz rahat olsun. Üst üste denk gelince söylemek istemiştim.

Sadece animasyon ile Dutch'ın ağzı oynuyordu ama ses ya da altyazı olmayınca anlaşılmıyor ne söylediği. Dediğiniz videoya göz attım ama bahsettiğim olayı göremedim. Galiba dediğiniz gibi bir glitch yaşandı. Önemli bir şey değildir muhtemelen.

İlginiz için teşekkürler. Tekrardan emeğinize ve ellerinize sağlık. Değerli arkadaşınız @0xDeftones'e de teşekkür ederiz.

• @followers Çok teşekkür ederim değerli yorumunuz için ve iyi oyunlar dilerim.

@scakireli Geri bildiriminiz için ben teşekkür ederim. Yine de biz bu hatayı düzeltmeye çalışacağız, bu tür geri bildirimleriniz bizim için çok önemli. İyi oyunlar dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CriminaL277_ -- 2 Ocak 2025; 21:45:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam öncelikle elinize sağlık 🙂 Ben de bugün denemek istedim sizin yamanızla. Oyunun açılış sekansında Arthur ile Dutch konuşurken "O gemide ne oldu?" sorusuna Dutch "We missed you" diye cevap veriyor. Çevirisi "Seni kaybettik" olması gerekirken "Seni özledik" olarak çevrilmiş. Dikkatimi çekti eğer düzeltmek isterseniz. 🙂

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.