Arkadaşlar selamlar. Power color red devil aldim rx 580 modeli. Fakat cok gurultulu calisiyor. Kart 80 dereceleri goruyor ve fan hizi da %100 oluyor. Kart arizali mi yoksa bu kartlar boyle mi? Biraz arastirdim ve sesli olduklarini duydum. Ama ses rahatsiz edecek kadar cok. Ne yapabilirim?
Markayı bilmiyorum ama rx580 kartlar genellikle 65 70 derece arasında%50 %60 gibi fan hızlarında çalışıyor. İkinci el aldıysanız termal macununu yenileyip fark olup olmayacağına bakın.
80 üzeri görmüyorsa sorun yok fakat fan hızının %100 ü bulması bir problem olabilir zira bu kartlar maksimum %60 hızda çalışırlar ısıyı düşürdüklerinde de %40 civarı çalışırlar. Dediğin markayı kullanmadım kullandıklarım arasında Msi 75-80 arasında tutuyor ısıyı sapphire 75 derece. İkisi arasında sapphire daha sessiz çalışıyor.
Kasa havalandırması yeterlimi ona bakın.
Arkadaslar kasa iyi fakat kart hala cok isiniyor. Ben de oyun ayarlarini kisip 60fps e kitledim. Simdi 70 dereceyi gecmiyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme