Şimdi Ara

Redbox Düşük Hız Sorunu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Altyapı olmadığı için Redbox satın aldık, kendim de şuan Vodafone hat kullanıyorum evde iyi çekiyordu ona güvenip geçtik. Ama telefonla hız testi yapınca genelde 40-50 hatta arada 70-80Mbps ye kadar çıkan hız Redbox modemine bağlanınca sabit 10Mbps geliyor? Redbox tarafında böyle bir kısıtlama mı var ne yapmalıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E7723167B -- 7 Ocak 2023; 19:59:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hız sınırı var diye hatırlıyorum redbox ta

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Vodafone Mobil’de aldığınız hızı RedBox’ta alacaksınız diye bir kaide yok.

Mobil’de amiral gemisi bir cihaz kullanıyorsanız yaptığı Carrier Aggregation durumuna göre yüksek hız alırsınız.

RedBox modemler ZTE-Huawei oluyor. Bunlar da maksimum 2xCA ve 3xCA yaptığından ve akşamüstü yoğunluk bindiğinden dolayı hızınız RedBox’ta düşük çıkabilmekte.

Telefonunuzun modeli nedir?

Bu arada RedBox’ta kesinlikle hız sınırı yok. Bu tür asılsız-doğru olmayan mesajlara da kanmamanızı tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9A0BECBC3 -- 7 Ocak 2023; 23:8:53 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Modem zar zor bu hıza ulaşmıyor, 20-30 dan düşerek her seferinde 9.5-10 arasına sabitliyor. O yüzden bana bir kısıt var gibi geldi. Telefonum iPhone 11, evdeki diğer cihaz olan iPhone 7 ile de 30Mbps üstü her zaman alınıyor.

• Kullandığınız paketin detaylarını inceleyin, büyük ihtimalle bir kısıtlama vardır. Ayrıca şebeke de modemlere ya da telefonlara verdiği hızı farklı ayarlayabiliyor. Redbox gibi yüksek veri kullanımı yapabilecek kullanımların hızını düşük tutabiliyor.

• iPhone olması daha iyi. 11’de Intel modem var ama yine güzel ve tatminkar hızlar verebiliyor. Ama kısıtlama olacağını sanmıyorum. Superbox’ta var böylesi bir kısıtlama fakat Vodafone’da yok. Zaten olsa ne verdikleri hız anca YouTube’a girecek seviyede.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Redbox Düşük Hız Sorunu?

Telefondan anlık yaptığım test, Vodafone burada kötü değil 😀

Akşam yoğunluğunda bile 30Mbps altını hiç görmedim. Şuan Redbox hala sabit 10Mbps, şimdi araştırınca Redbox şikayetlerinde birini gördüm o da sabit 10 alıyorum diyordu o da. Bu işte bir şey var bence, 10Mbps benim için çok sorun değil ama umarım yanlış bir pakette falan değilimdir Vodafone yanımdaya nasıl gireceğimi çözemedim daha.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kablo ve Wifi Hız Farkı
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kısıtlama var 10 mbps sınırı ,bir çok defa forumda tartışması yapıldı ,hatta bir arkadaşa da yok demişler .Evde kullanmaya başlayınca 10mbps olduğunu öğrenmişti forumdan biri .

• Bir konu hakkında net bilgiye sahip olmadan cevap verilmiş sanırım sana ,forumda bir çok defa tartışması yapıldı 10 mbps sınırı var senin pakette 😉

• Değişik bir durum cidden. Sabit 10/5 hız geliyor çünkü bir kısıtlama olduğu telefonda yaptığım testle kıyaslayınca bariz şekilde belli oluyor, peki bu kısıt niye koyuluyor taahhütse böyle bir kısıt yok diye biliyorum?

• Sonradan bu şekilde kısıtlama koydular hatta eve kuruluma geldiklerinde kurulumu yapan kişilerin bile haberi yoktu ilk zamanlar .Ama 10/5 kısıtlama var kanka

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.