Reddedilirken Karizma Yapmak.. (: 1. Kivrak Modeli - Meltem Benimle Cikar Misin, Misal İki Biletim Var ateslerin Dansi'na? - Hayir Salak - Aa Simdi Hatirladim, Hülya'ya Soz Vermistim... Oteki sefere İnsallah...
2. Tehdit Eden Modeli - Meltem Benimle Cikar Misin? - Hayir Salak - E O Zaman Ben Gidip Hülya'ya Bi Sorayim...
3. Anlamaz Modeli - Meltem Benimle Cikar Misin? - Hayir Salak - O Zaman, Askim, İlk Olarak Ateslerin Dansi'na gidelim Mi... - Geri Zekali Misin Nesin Ya, Hayir Dedim... - Tamam, Onlerden Almaya Calisirim... Yemek De Yeriz di Mi Hayatim, Show'dan Once... - Harbiden Salaksin Ya, Sana Adimi Soyledigime inanamiyorum... - Evet Askim Ya, İsmin Cok Guzel...
4. Redden Sonra Karizmayi Cirkeflesmekte Arayan Model -meltem Benimle Cikar Misin? -hayir Salak -sie La, Ben Seni Deniyordum Zaten..kabul Etseydin üstüne Beton Dokerdim Senin..
5. Esprituelim Ben Modeli -meltem Benimle Cikarmisin? -hayir Salak.. -peki Sen Asansorle Cik Ben Yetisirim
6. Bir Arkadas Ortaminda İse - Meltem Benimle Cikar Misin ? - Hayir Salak.. ! - Peki, Kacta Aliyim Seni O Zaman ? - Ulan Cikmam Dedim.. - Peki Saat 8 De Gorusurus Askim..
7. -benimle Cikar Misin Meltem? +hayir -hahah... Bir An İcin Benimle Gercekten Cikabilecegin ihtimalini Dusundun Degil Mi? İtiraf Et?
8. -benimle Cikar Misim Meltem? +hayir -olm Ben Size Dedim Anlar Dalga Gectigimizi Diye
9. Yalanci Model -baba Nooldu Ne Dedi Kiz? -abi Simdi Gittim Basladi Ask Mesk Duygusal Duygusal konusmaya, Yok Bana Cok Deger Veriyormus, Yok baglanmaktan Korkuyormus... Beni De Bilirsiniz Gelemem oyle İnce Muhabbetlere. "sie Kizim" Dedim. Naza Cekiyo iste... -o Zaman Bitmis O İs Abi, Kiz Hasta.. -yok Baba İstemem Artik Zaten Soğudum Birden.
10. Once Kalabalik Bir Ortama Gidilir Hatun İle birlikte Orada ; -meltem Benimle Cikar Misin? -hayir Salak! -ya Kizim Yeter Yaaa Cikmiyorum İste, Biktirdin 3 aydir Cik - Mi -yo -rum Seninle Zorlami Yani.(bu Kisim bagirarak Ve Gercekten Sinirlenmis Bir Sekilde soylenir).
11. İki Samimi Arkadas Yolda Efendi Efendi yürümektedir. Erkek Kisi Birden Patlar: - Meltem Benimle Çıkar Mısın? aşığım Sana! + [dumur!] Ne? Eheh.. Saka Yapıyorsun Değil mi, Ciddi Değilsin? - [reddedildiğini Anlayan Bahtsız Genç] Ee.. oo.. Tabii Canım. Haha, Ciddi Mi Sandın? haha.. Ben Aşık Olmam Ki Robotum Ben. Yok duygularım.
12. - Meltem Benimle Çıkar Mısın? + Hayır. - Hayır Deyişine Bayılıyorum. Ee, benimle Çıkacak Mısın? + Hayır! - Süpersin Ya. Şu 'hayır' Deyişini Duymak İçin ölene Kadar Sorarım Valla Bu Soruyu
-Meltem benimle çıkarmısın? +Evetttt -O zaman ben bir düşüneyim :)
quote:
5. Esprituelim Ben Modeli -meltem Benimle Cikarmisin? -hayir Salak.. -peki Sen Asansorle Cik Ben Yetisirim
Kız ezmiş herifi yahu.
insan bi kerede kabul eder bea
quote:
Orjinalden alıntı: essalatu
-benimle Cikar Misim Meltem? +hayir -olm Ben Size Dedim Anlar Dalga Gectigimizi Diye
En iyi kıvırma bu bence
quote:
Orjinalden alıntı: kelberTh
-Meltem benimle çıkarmısın? +Evetttt -O zaman ben bir düşüneyim :)