Turkcell > türk telekom > vınn > 146'dan internete girmek > 56k modem > vodafone |
119 TL (ilk üç aydan sonra 140 TL) Redli 40gb gözlerim kamasti (3. sayfa)
-
-
koç ailem kullanan tanıdığınız varsa vodafone'a özel %40-60 gibi oranlarda indirim yapıyorlar. sadece uygulamadan şifre almaları yeterli. gerisini koç ailem'e özel müşteri hizmetleri hallediyor. 3 senedir bu şekilde kullanıyorum, gayet uyguna geliyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam ben şimdi bir şey yapmadan mevcut tarifeden devam edebileceğim doğru mu anladım? eğer öyleyse çok iyi olacak çünkü 30 gb+sınırsız video insta vs 125 tl ödüyorum.
-
Doğru hocam, en fazla 155₺ gibi bir fiyat ödersiniz 2.dönem de.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
sefaköyde istanbulun göbeğinde. 144p youtube den müzik dinlemek zorunda kalıyorum donduğu için. isterse 500gb olsun ne işe yarar çekmedikten sonra.
-
Arkadaşlar selam
bir sorum var. türk telekom kullanıcısıyım. direk vestelcell yada teknosa cell, bimcell geçiş yapabiliyormuyum?
-
Evet. 55 TL Maxi aldım sıkıntısız.
Yapabilirsiniz.
Vestelcell harici diğerleri sıkıntısız.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Şu haberi okuduktan sonra fiyatlara fazla takılmamayı tercih ediyorum, bir daha bu fiyatlarıda göremeyeceğiz gibi bir his oluştu bende.
birgun.netNebati, Türk Lirası hakkında konuştu: Değerli hale getirirseniz sanayi yavaşlar, işsizlik olurhttps://www.birgun.net/haber/nebati-turk-lirasi-hakkinda-konustu-degerli-hale-getirirseniz-sanayi-yavaslar-issizlik-olur-418514 -
bana niye 20 gb yi 160 liraya dayamaya çalışıyorlar ?
-
Böyle bir paketi almak sanki daha mantıklı
Çekim kalitesi berbat. Eskiden böyle değildi, vodafone’a bir haller oldu.
Not: Ankara’nın göbeğinde yaşıyorum dağda bayırda yaşayan biri değilim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brnefe2015 -- 1 Şubat 2023; 17:35:1 >
-
Sizin resimlerde 189 liraya teklif edilen redli özel 30gb tarifesini şuan bana 119 liraya teklif ediyor uygulamada.
Tutturabildiklerine yüksek fiyattan yapışırıyorlar.
-
Daha ilk dönemdesiniz hocam, ikinci döneminiz de olacak hiç bir teklifi kabul etmeyin. İkinci döneme otomatikman geçişiniz sağlanacak, tahminen 130-145₺ bandında kullanırsınız hocam ikinci dönem 12 aylık yeni taahhütünüzde.
Teşekkür ederim hocam, beklemede kalayım o zaman
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X