arkadaslar ben ankarada yaşıyorum ve buradan uydu alıcısı almak istiyorum...yaptığım araştrmalarda bütçeme ve kafama uygun olan iki model ön plana cıkıyor... birincisi nect 2000 cıs super plus dieri ise redline cs 100x ...tabi redline teknik özellikler bakmından daha iyi....alınabilir duruyo ancak burada fiyat almaya gittiğim dükkanlarda teknik servisi ile alakalı bi ton olumsuz eleştiri duydum bazılarıda beş para etmez dio insanda ister istemez etkilenio buna bi açıklık getirbilirmisiniz sizce ne yapmalıyım ayrıca bunu begenmedim başka alırım şansı olan biride deilim bütçesi sınırlı bi nsanım aldıım cihazın baya idare etmesi lazım
Redline al kardeşim iyidir bende 14500 var sen CS100X ALICAKSIN KOLAY KOLAY SORUN ÇIKARMAZ ÇIKARSA TEKNİK DESTEĞİNİ BİLMİYORUM BENİMKİ ARIZA YAPMADI
quote:
Orjinalden alıntı: cashkoray
arkadaslar ben ankarada yaşıyorum ve buradan uydu alıcısı almak istiyorum...yaptığım araştrmalarda bütçeme ve kafama uygun olan iki model ön plana cıkıyor... birincisi nect 2000 cıs super plus dieri ise redline cs 100x ...tabi redline teknik özellikler bakmından daha iyi....alınabilir duruyo ancak burada fiyat almaya gittiğim dükkanlarda teknik servisi ile alakalı bi ton olumsuz eleştiri duydum bazılarıda beş para etmez dio insanda ister istemez etkilenio buna bi açıklık getirbilirmisiniz sizce ne yapmalıyım ayrıca bunu begenmedim başka alırım şansı olan biride deilim bütçesi sınırlı bi nsanım aldıım cihazın baya idare etmesi lazım
sayın arkadaşım next satanlar alma diyebilirler çünkü next yazılımla kanalları açıyor ve bu ekmek kapısı bazılarının bunun tabii kapanmaması için her türlü dalavere dönecek,izmirde 20 arkadaşa aldırdım alanlar sorunsuz kullanıyor
uydudan yazılımı alıyor kanal bilgisini keyleri herşeyi uydudan yapıyor hiç bir sorun yok sadece digitürk kartını okumadasorun var bunuda yazılımla halledecegiz diyorlar,birde kanaları tek tek taşıyor ama bırakacagınız yere gitmenize gerek yok kanal numarasaı girin tamam ve çok hızlı cihaz izmirde bir iki next satıcısınıda razı ettim artık redline CS 100 X satıyorlar