Şimdi Ara

REDLİNENİN TEKNİK SERVİSİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar ben ankarada yaşıyorum ve buradan uydu alıcısı almak istiyorum...yaptığım araştrmalarda bütçeme ve kafama uygun olan iki
    model ön plana cıkıyor... birincisi nect 2000 cıs super plus
    dieri ise redline cs 100x ...tabi redline teknik özellikler bakmından daha iyi....alınabilir duruyo
    ancak burada fiyat almaya gittiğim dükkanlarda teknik servisi ile alakalı bi ton olumsuz eleştiri duydum
    bazılarıda beş para etmez dio insanda ister istemez etkilenio buna bi açıklık getirbilirmisiniz sizce ne yapmalıyım
    ayrıca bunu begenmedim başka alırım şansı olan biride deilim
    bütçesi sınırlı bi nsanım aldıım cihazın baya idare etmesi lazım

• Redline al kardeşim iyidir bende 14500 var sen CS100X ALICAKSIN KOLAY KOLAY SORUN ÇIKARMAZ ÇIKARSA TEKNİK DESTEĞİNİ BİLMİYORUM BENİMKİ ARIZA YAPMADI
  • quote:

Orjinalden alıntı: cashkoray

arkadaslar ben ankarada yaşıyorum ve buradan uydu alıcısı almak istiyorum...yaptığım araştrmalarda bütçeme ve kafama uygun olan iki
    model ön plana cıkıyor... birincisi nect 2000 cıs super plus
    dieri ise redline cs 100x ...tabi redline teknik özellikler bakmından daha iyi....alınabilir duruyo
    ancak burada fiyat almaya gittiğim dükkanlarda teknik servisi ile alakalı bi ton olumsuz eleştiri duydum
    bazılarıda beş para etmez dio insanda ister istemez etkilenio buna bi açıklık getirbilirmisiniz sizce ne yapmalıyım
    ayrıca bunu begenmedim başka alırım şansı olan biride deilim
    bütçesi sınırlı bi nsanım aldıım cihazın baya idare etmesi lazım

sayın arkadaşım next satanlar alma diyebilirler çünkü next yazılımla kanalları açıyor ve bu ekmek kapısı bazılarının bunun tabii kapanmaması için her türlü dalavere dönecek,izmirde 20 arkadaşa aldırdım alanlar sorunsuz kullanıyor

uydudan yazılımı alıyor kanal bilgisini keyleri herşeyi uydudan yapıyor hiç bir sorun yok sadece digitürk kartını okumadasorun var bunuda yazılımla halledecegiz diyorlar,birde kanaları tek tek taşıyor ama bırakacagınız yere gitmenize gerek yok kanal numarasaı girin tamam ve çok hızlı cihaz izmirde bir iki next satıcısınıda razı ettim artık redline CS 100 X satıyorlar

İLETİŞİM

http://www.redline.com.tr/tr/iletisim.aspx

BÖLGE BAYİİ

http://www.redline.com.tr/tr/BolgeBayiListesi.aspx

buralarla görüşürseniz size yardımcı olurlar iyi geceler dilerim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Teknik servis
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.