REDMİ NOTE 13 (PRO - 5G) SERİSİ [ANA KONU] (12. sayfa)
-
-
Buraya nasıl girdiniz pil korumasi yazdigimda bulmuyor
-
MIUI ise böyle birşey yok hocam hyperos ise ayarlar>pil>pil koruması diye açılıyor bende -
Merhaba, bunu çözebildiniz mi? Ben de eSim için 5G'li RMN13 pro+ almayı düşünüyordum. -
Cozemedim donunce mi store ile konusacagim, bu telefonu almamdaki en onemli sebep buydu cok konforumu kacirdi. Yurtdisina sık cikan biriyim, benim icin elzem bu e-sim mevzusu
-
www.pttavm.comXiaomi Redmi Note 13 Pro Plus 512 GB Siyah - PttAVM.com - 2024https://www.pttavm.com/xiaomi-redmi-note-13-pro-plus-512-gb-siyah-p-960305889?utm_source=comp_epey&utm_medium=cpc&utm_campaign=epey_genel
Arkadaşlar buradan alınır mı telefon?
Poco x6 pro
Galaxy s23 fe
A55
arasında gidip geliyorum. bir elim alçıda tek elle yazıyorum kusura bakmayın. linteki note 13 pro + 5g diğer yerlerden ucuz ama tırstım biraz. bikeresnde arkadaşa casper tel almistik pttavm den ve sahte cıkmıstı telefon.
-
Note 13 pro 5g de e sim kullanan var mı -
Arkadaşlar yurtdışı global Proplus almayı düşünüyorum direnç kayıtlı alacağım sıfırlama güncelleme sıkıntı olmaz diyor satıcı ,sizce değer mi fiyat 11000 -
-
Ben de pttavmden almayi düşünüyorum ama guvenemedim diğer sitelerde de 4-5 bin tl fark var ne yapacağız
-
miui14 tepkileri hyperos'e göre daha iyi(pencere animasyonları vs). sadece son güncellemede cihazın boot süresi ciddi oranda düştü. başka kayda değer bir fark yok. güncellerseniz de fabrika ayarlarına dönüp kullanın o zaman sorun olmaz. yoksa instagramda vs. videolar takılıyor. bellek uzantısı da okuma yazma hızını düşürür kapalı tutun.
-
Ben güvenemedim hocam n11 den x6 pro aldım. satıcı da n11 bu arada.
birkereinde ptt avm den bu şekilde ucuza telefon aldırmıştım arkadaşa. telefon dışında her şey sahte gelmişti. şarj aleti kulaklık falan sahteydi. telefon da sıfır mıdır orası meçhul. ucuza satan yerleri google dan arattırdıgımda genelde dolandırıcı ibaresini görüyorum. ben almadım içim rahat
-
quote:
Orijinalden alıntı: muthisbishiBen güvenemedim hocam n11 den x6 pro aldım. satıcı da n11 bu arada.
birkereinde ptt avm den bu şekilde ucuza telefon aldırmıştım arkadaşa. telefon dışında her şey sahte gelmişti. şarj aleti kulaklık falan sahteydi. telefon da sıfır mıdır orası meçhul. ucuza satan yerleri google dan arattırdıgımda genelde dolandırıcı ibaresini görüyorum. ben almadım içim rahat
x6 pro nasıl hocam 5-6 bin fazla vermeye değer mi redmi note 13 yerine alsam
-
Oyun oynuyorsanız poco x6 pro oynamıyorsanız redmi note 13 pro ile yapamayacağınız iş yok.
-
Mi store üzerinde redmi note 13 serisi cihaz aldım ama telefon kapalı halde ekrana ışık tuttuğumda sim kart şeklinde kara böyle bir şekil var normal mi herkeste var mı bakabilir misiniz yoksa iade edeceğim ekran yanığı mı ne bu beyazla içine aldığım bölgede ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SantiagoMunez25 -- 11 Eylül 2024; 13:19:55 >
-
Pro model telefonumda bir süredir volte ve vowifi çalışmıyor. sebebi nedir tahmini olan var mı ?
-
Yurt içi 13 pro 5g modelini kullanıyorum birkaç aydır. Telefon görüşmesini hoparlöre alınca karşı tarafa ses kesik kesik gidiyor. Benzeri sorun yaşayan oldu mu? -
Parmak izi sensörünün izidir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X