Şimdi Ara

REDMİ NOTE 13 (PRO - 5G) SERİSİ [ANA KONU] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
255
Cevap
23
Favori
27.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Tabikide var. zaten miui arayüzüne sahip olduğunda da vardı. Bir şey değişmediki size olmadığı kanısına vardıra ne olduda böyle cihazı ve hyper sürümünü eziklediniz anlamadım. Huawei dediğiniz cihaz pro versiyonları dışında çöp cihaz siz xiaomi ile neden kıyaslıyorsunuz ki o cihazı arayüzü en berbat akıllı telefon son yıllardır hep huawei zaten bunu bütün dünya biliyor.

Pil menüsünü yada diğer kısımlarını kurcalayın miui 14 de bile vardı. Yinede siz huawei de kalın bence !!!

• OzMeN OzzY kullanıcısına yanıt
    MIUI 14 de yoktu hocam,hyperos de ise bu var sınırlandırma yok.Huawei de bile var derken dandik yazılımdan bahsediyorum övmüyorum zaten annemde mate 20 lite var o cihazda var sınırlama bende ise yazılım ve uygulama desteğinden memnun olmadığım matepad 11 var onda da var Samsung Apple cihazlarda da var v.s Xiaomi bir türlu koyamadı şu özelliği telefon şarjını takip ediyorum(80 küsürlerde çekmek için) yatarken şarj a bırakmıyorum genelde bu yüzden, o kadar var diye iddia etmişsiniz gösterirseniz sevinirim.

REDMİ NOTE 13 (PRO - 5G) SERİSİ [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baturalp46 -- 28 Temmuz 2024; 17:55:41 >

Cevap bekliyorum sizden nasıl sınırlandırıcam telefonun şarjını?
  • o seçili yani seçtiğin seçenek zaten % 80 olayını calıstırıyor. Lakin senin kullanım seneryolarına göre limiti bir tık yükseltip düşürebiliyor ki batarya ömrün uzun gitsin. İlla %80 yazmasına gerek yokki zaten bütün modellerde %79 ile % 85 dir otomatik olarak o ayar.

Miui 14 te de böyleydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzMeN OzzY -- 29 Temmuz 2024; 14:55:18 >
    Ben taktığım zaman açık olmasına rağmen %100 dolduruyor hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baturalp46 -- 30 Temmuz 2024; 10:57:36 >
  • Baturalp46 B kullanıcısına yanıt

İlginç ama yinede müsait bir zamanım olursa küçük bir uygulama yazar paylasırım apk indirme linkini.

Bu app kullanıcıdan % kaçta duracaksa girmsini istiyecek ve sornasında şarj o limite geldiğinde bildirim şeklinde görüencek şarj alımı durmuştur diye.

İyi forumlar.

Yapabilirseniz çok iyi olur öyle birşey
  • Hallederim müsait zamanda böylelikle miui türkiye formunda da paylasırım oradakilerde yararlanır hatta sdn forumda.

iyi forumlar

• mi dev platformuna başvurdum bakalım çünkü onların apilerine erişmeden telefonlarına böyle sistemsel bir app yazdığımızda sadece root edilmiş cihazlarda çalışır. Çünkü bu işlem sisteme müdahale oluyor batarya sarj limitleme yani. Ama dev olarak girişim onaylanırsa direk kendi marketlerine uygulama ekleyebileceğim için cihazlarda root olamsada çalısacaktır.

Sağolun hocam
  • rca ederim bakalım onaylanırsa ilered baska app lerde eklerim hem.

• İyi günler bu sol üstteki kamera simgesi yüz ile kilit açma kapali olduğu halde sürekli aktif şarj konusunda sıkıntı çıkarmasın sonra orda durmasi çok anlamsız değil mi ? Kapatirsam kamerayi her açtığımda izin vermem gerekiyor sizde de böyle mi?
    REDMİ NOTE 13 (PRO - 5G) SERİSİ [ANA KONU]
  • Merhaba, Redmi Note 13 Pro 5G modelinin 256 GB olanı az mı bulunur? E-sim'li olsun istiyorum. 512 GB olanının fiyatı yüksek.
  • Windsurfertr W kullanıcısına yanıt
    yurtdışı cihaz bakın her varyantta bulabilirsiniz
  • Merhaba

Xiaomi redmi note 13 pro cihazda ses tuşlarıyla ses yükseltme yada düşürme yaparken 6 ila 7 birim birden değişiyor. Mesela bluetooth kulaklkk takıyorum ses seviyesi 50 görünüyor tuşlara 1 kez bastığımda 44 yada 56 oluyor. Bu ayarı birer birer değişecek şekilde düzenleyebilirmiyiz?

Saygılar.

• Pro plus in kamerasi nasil siZce hangi telefona benzer kalitede, infinix gt20pro ile bu telefon arasinda kaldim.
  • serkan1216 kullanıcısına yanıt
    Pro Plus kamera olarak İnfinix GT 20 PRO dan daha iyi ama aynı kategorideki yeni çıkan Tecno Camon 30 Premier her ikisiniden kamera olarak açık ara önde.
  • Arkadaşlar selamlar note 13 pro plus yurt dışı cihazı için server kayıt yapabileceğimiz önerdiğiniz yer var mı, birde cihazın global mi çin mı falan olduğunu nasıl anlıyoruz tam olarak
  • Güzel telefonmuş ya, gaza gelip başka bir şey almasaydım bunu alırdım net. SnapDragon işlemci performansına bayılıyorum.

Not:Bu arada 5 sene sonra telefondaki donmalardan dolayı değiştirmek gerekiyor.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.