< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
REDMİ NOTE 13 (PRO - 5G) SERİSİ [ANA KONU] (15. sayfa)

-
-
Bugün Note 13 Pro 4G telefonuma HyperOS 2.0 güncellemesi geldi arayüz dışında yeni özellik göremedim.
-
Note 13 ve note 14 pro server kaydı ücret nedir şuan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
75 usd
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben telefonu değiştirdim ama bazı ufak değişiklikler var galeride. Ufaktan çekince daha yumuşak açılıyor galeride resimi döndürebiliyor vb
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam şimdi beni taşa tutacaklar ama donma kasma vs olmayan hem ucuz hem de süper premium bir telefon.
Nothing Phone 1 256 GB 8 GB Ram (Nothing Türkiye Garantili) Fiyatı
ben de kullanıyorum. android 15 güncellemesi geldi. tasarım zaten yakına kimse yaklaşamaz. bu fiyata kablosuz şarjlı rakipte yok. günlük kullanım için birebir.
-
Ben de cevap bekliyorum.
Sebebini bilen yazsın bi zahmet.
Teşekkür ederim.
-
Hocam merhaba. Xiaomi telefonlardaki uygulama klonlama özelliği (sadece wp, fb falan değil, özellikle bankacılık uygulamaları için istiyorum) bu telefonda da var mı ve NFC sorunsuz çalışıyor mu?
-
hepsi var hocam hatta daha fazlası var.
bankacılığı şimdi denedim çalişmiyor güvenlik nedenlerinden dolayı olabilir. cihazdan ziyade android limitlemesi olabilir
-
Telefon konusuna uzağım biraz redmi 14 pro plus un Samsung karşılığı nedir malzeme kalitesi Samsung kadar iyi değildir heralde
-
Dostlar selam redmi note 13pro plus a server kayıt yapılıyor mu?
-
yazılımsal kayıt yapılıyor forumda yapan arkadaşlar var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
eyvallah hocam server atılan modeller arasında göremedim plus olanını atılıyorsa sevindim.
-
13 Pro 5g versiyonu 2 aydır kullanıyorum,cihazı 8500TL'ye aldım,global model değil.Fiyatına göre inanılmaz güzel bir cihaz.
-Boyutları çok ideal cihazın,elde tutuş hissi,kalınlık vs ne büyük ne küçük
-Cihaz akıcı diyebilirim(s23 ultra ve ip15 kullanıcısıydım)
-fotoğraf video kalitesi günlük kullanıcı için yeterli.
-kutu içinden ekran koruyucusu ve kılıfı+67w şarj çıkması çok iyi
-Cihazda deneyimlediğim tek eksi yön,kırsalda yaşadığımdan kaynaklı,hot spot açtığımda (film vs izlemek için) yavaş internetten olacak donma yaşamam,s23 ultra da bu olmuyor.(4g 20 band olayını forumda öğrendim)
-Bu fiyata bu özellikte muadil cihaz varmı bilmiyorum,tasarımı gayet şık,ekran güzel.Diğer üst model cihazlardan sonra bile değiştirmek istemedim.
-Telefon ile görüşme sırasında aplikasyon yüklemeden görüşme kaydı yapabiliyor telefon.
-Telefon gerek tasarımı,hafifliği özellikleri ve yd alırsanız fiyatı muazzam.
-Ama sanırım 20bin ler bandında Tr versiyonları,o paralara çok alternatif var,o fiyata başka cihazlarda bakılabilir.Yd olursa alınabilecek bir cihaz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X