Şimdi Ara

REDMİ NOTE 13 (PRO - 5G) SERİSİ [ANA KONU] (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
296
Cevap
28
Favori
34.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Telefonun 5g modeli mi tutuluyor? O olmayan alınmaz mı? Anneme günlük kullanıma almayı düşünüyorum 12/512 ama 5g olmayan modeli. Sizce alınır mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün Note 13 Pro 4G telefonuma HyperOS 2.0 güncellemesi geldi arayüz dışında yeni özellik göremedim.

• Zayıf Batarya kullanıcısına yanıt

Note 13 ve note 14 pro server kaydı ücret nedir şuan

• lDirtyHandsl kullanıcısına yanıt
    75 usd

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • novaz kullanıcısına yanıt
    Ben telefonu değiştirdim ama bazı ufak değişiklikler var galeride. Ufaktan çekince daha yumuşak açılıyor galeride resimi döndürebiliyor vb

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mc_tanriverdi M kullanıcısına yanıt

Hocam şimdi beni taşa tutacaklar ama donma kasma vs olmayan hem ucuz hem de süper premium bir telefon.

Nothing Phone 1 256 GB 8 GB Ram (Nothing Türkiye Garantili) Fiyatı

ben de kullanıyorum. android 15 güncellemesi geldi. tasarım zaten yakına kimse yaklaşamaz. bu fiyata kablosuz şarjlı rakipte yok. günlük kullanım için birebir.

• cileri33 kullanıcısına yanıt

Ben de cevap bekliyorum.

Sebebini bilen yazsın bi zahmet.

Teşekkür ederim.

• IRFUN4EVER I kullanıcısına yanıt

Hocam merhaba. Xiaomi telefonlardaki uygulama klonlama özelliği (sadece wp, fb falan değil, özellikle bankacılık uygulamaları için istiyorum) bu telefonda da var mı ve NFC sorunsuz çalışıyor mu?

• outofnick O kullanıcısına yanıt

hepsi var hocam hatta daha fazlası var.

bankacılığı şimdi denedim çalişmiyor güvenlik nedenlerinden dolayı olabilir. cihazdan ziyade android limitlemesi olabilir

• Telefon konusuna uzağım biraz redmi 14 pro plus un Samsung karşılığı nedir malzeme kalitesi Samsung kadar iyi değildir heralde

• Dostlar selam redmi note 13pro plus a server kayıt yapılıyor mu?

• Mazzini M kullanıcısına yanıt

yazılımsal kayıt yapılıyor forumda yapan arkadaşlar var

• tutankamon09 T kullanıcısına yanıt

eyvallah hocam server atılan modeller arasında göremedim plus olanını atılıyorsa sevindim.

• 13 Pro 5g versiyonu 2 aydır kullanıyorum,cihazı 8500TL'ye aldım,global model değil.Fiyatına göre inanılmaz güzel bir cihaz.

-Boyutları çok ideal cihazın,elde tutuş hissi,kalınlık vs ne büyük ne küçük

-Cihaz akıcı diyebilirim(s23 ultra ve ip15 kullanıcısıydım)

-fotoğraf video kalitesi günlük kullanıcı için yeterli.

-kutu içinden ekran koruyucusu ve kılıfı+67w şarj çıkması çok iyi

-Cihazda deneyimlediğim tek eksi yön,kırsalda yaşadığımdan kaynaklı,hot spot açtığımda (film vs izlemek için) yavaş internetten olacak donma yaşamam,s23 ultra da bu olmuyor.(4g 20 band olayını forumda öğrendim)

-Bu fiyata bu özellikte muadil cihaz varmı bilmiyorum,tasarımı gayet şık,ekran güzel.Diğer üst model cihazlardan sonra bile değiştirmek istemedim.

-Telefon ile görüşme sırasında aplikasyon yüklemeden görüşme kaydı yapabiliyor telefon.

-Telefon gerek tasarımı,hafifliği özellikleri ve yd alırsanız fiyatı muazzam.

-Ama sanırım 20bin ler bandında Tr versiyonları,o paralara çok alternatif var,o fiyata başka cihazlarda bakılabilir.Yd olursa alınabilecek bir cihaz.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.