Şimdi Ara

REDMİ NOTE 13 (PRO - 5G) SERİSİ [ANA KONU] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
283
Cevap
28
Favori
31.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

hocam bunlar içi acılmadan direnc atılmadan kayıt olabilen telefonlar degilmi

• barut78 kullanıcısına yanıt
    evet hocam server kaydında cihaza donanımsal müdahale olmadan içi açılmadan uygulanan metod.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yeni yıl ile birlikte en çok sorulan sorulara yanıt verelim..

Sıkça sorulan sorular:

Yurtdışı cihazımın süresi ne zaman sıfırlanır?
    Ocak ayı içerisinde sıfırlanır, net bir tarihi yoktur.

Şu an şebeke aldığım sim girişinin süresi sonraki yıla devreder mi?
    Hayır devretmez. Süreler sıfırlanır ve sıfırlandıktan sonra tekrar 120 gün aktif olur.

Cihazımda hem çift sim fiziksel giriş var hem de e-sim var bu şekilde kesintisiz 1 yıl kullanabilir miyim?
    Hayır kullanamazsınız hem çift sim fiziki hem de e-sim olan cihazlarda e-sim opsiyonludur ve fiziksel sim 2 girişi ile aynı imei numarası üzerinden şebeke vermektedir. Cihazınızda *#06# tuşladığınızda kaç adet IMEI numarası olduğuna bakın. Her IMEI numarası için 4 ay süreniz olacaktır.

Sim 1'e takınca Sim 2'deki sürem de başlar mı?
    Hayır, bu kendi cihazını pazarlamak isteyen insanların korku vermek için yaptığı bir paylaşımdır. Her IMEI numarası kendi özelinde 4 ay süreye sahiptir ve sadece hangi sim girişine hat takıldıysa onun süresini başlatır

• Hyperos 2, Poco X6 Pro güncelleme gelmiş. Yakın zamanda Note 13 Pro 5G ve Note 13 Pro 4G güncelleme gelir.

• novaz kullanıcısına yanıt
    Telefonu ne zaman aldınız bana daha gelmedi nisanda almıştım ben

• Zayıf Batarya kullanıcısına yanıt

Bu telefondan alacagim bende 5g li modelden global olup olmadigini en kklay ve net nasil anlariz ? Kasa arkasinda CE olarak yazmiyor galiba note 12 den sonra cikan modellerde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ishadami kullanıcısına yanıt

Global 5g li olup olmadigini nasil anlayacagiz ?

• flyer_mig kullanıcısına yanıt
    redmi note 13 pro 5g global model piyasada zor bulunuyor arkasında ce logosu oluyor global modelin ürünün seri numarasından anlarsınız global model g harfi ile çin versiyonu cn ile biter sonu.

• Merhaba note 13 pro 5 gmi iphone 11mi sizce ikiside yurtdisi

• F01-740d F kullanıcısına yanıt
    Kapatan oluyor ama ben kapamadım

• Arkadaşlar merhaba, redmi 13 pro 5g için yd ürün tavsiye eder misiniz, sıkıntıları olur mu?

REDMİ NOTE 13 (PRO - 5G) SERİSİ [ANA KONU]

• Herkese merhabalar
    Cihazınm
    Redmi note 13 Pro 4G.
    67w hızlı sarj ile 45 dakikada full doluyordu..

Ara sıra bunu 20w Baseus ile sarj ediyorum.
    Acelem yok hızlı şarj olmasın pil sağlığı için.
    Bugün 98% kaldı 30 dakika kaldi 100% olmadı.
    Baska prize gittim 99% oldu bu sefer elektrik kesti.
    Yani tamamen dolmuş gibi yaptı.
    Ne yapmam gerek?

• note 13 ekran 6.6 inç mi neden bu konu ilk mesajda 6.6 yazıyor

düz note 13, ekran 6,67 değil mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Trebuchet55 kullanıcısına yanıt
    Alırsan bile sıfır al hocam bence.

• Sıfır olarak bakıyorum üstadım. Taksitle bulamadım henüz, araştırıyorum

• Konu ile ilgili yaptığım araştırmalar sonucunda aldığınız cihazı çok iyi kontrol edin. Cihazın hangi piyasa için üretildiğini (Çin mi global mi olduğunu) kontrol edin. Bunun dışında satıcılar size yazılımı gösterip bu cihaz global diyebilir. Sizde cihazı global zannedersiniz ama cihaz Çin cihazıdır. Cihazın global olması için arka kapakta lazer ile CE yazılı olması gerekli (Etiket üzerinde de yazabilir ama etiket bastırılabilecek birşey olduğu için kapak üzerine lazerle yazılmış olması daha önemli.). Ayrıca online olarak cihazın global olup olmadığını resmi xaomi sitesinde imei numarasıyla bulabilirsin. Bunu Product Authentication
    www.mi.com
    Product Authentication
    https://www.mi.com/global/verify/#/en/tab/imei
    linkinden yapabilirsiniz.
    Çin cihazlarında e sim özellik yok. Ama Çin cihazına global rom atıldığı için menülerde gözükecek. Satıcı sizede bak e sim özelliği var diyebilir. Ancak e sim qr kodunu okuttuğunuzda cihaz 2200 nolu hata kodu verecek ve e sim i yükleyemeyeceksiniz. Çünkü e sim özelliği donanımsal parça ile telefona geliyor. Çin cihazlarında da bu parça yok. Zaten xaomi nin Çin sitesine translate aracılığıyla baktınızda Çin cihazlarında 2 tane nano sim bulunduğu, e sim bulunmadığı yazıyor. Bu görebileceğiniz Çin sitesi aşağıdaki linkte verilmiştir.

xiaomi
    Xiaomi SU7、Xiaomi 15系列,搭载小米澎湃OS,共筑「人车家全生态」
    http://err.www.mi.com/m03.html?https://www.mi.com/index.html&500

Sitenin daha sonra Türkçe uzantılı gitmemesi dikkat edin yoksa Çin telefonlarına değilde Türkiye ye gelen global telefonları gösteriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sbrssr -- 20 Ocak 2025; 23:46:2 >

• note 13 4d , note 13 5g diye iki ayrı model mi var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese merhaba, Düz Redmi Note 14 veya Redmi note 14 pro 4g için 8/256 günlük kullanımda yeterli olur mu? 256 gb yeter ama 8 gb ramden emin olamadım. Donma kasma, yavaşlık yapar mı sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mc_tanriverdi -- 22 Ocak 2025; 2:11:37 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mc_tanriverdi M kullanıcısına yanıt

Sonuçta işlemcileri aynı sadece donanım ve tasarım değişmiş. Sonuç olarak sorun yok.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.