Bildirim
REDMİ NOTE 13 (PRO - 5G) SERİSİ [ANA KONU] (10. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Nerede olduğu hakkında bilginiz varsa bakabilirim. -
Hocam telefon elime geçti sağolun, %80 de falan sarjı kesmesini istiyorum yokmuş yine illa ben takip edicem oda hızlı doluyor hemen %100 oluyor -
Şarjı tamamen mi kesmek istiyorsunuz, yavaşlamasını mı? Bunu istemenizdeki sebep nedir?
Bir de iki üst mesajda yaşadığım sorunun çözümünü biliyor musunuz? -
Kesmek hocam batarya daha fazla dayansın diye bildiğim kadarıyla yavaşlıyor zaten o sorun bende olmadı nasıl yaparsınız bilmiyorum kapatamıyor musunuz? -
-
Ayarlara çift uygulamalar yazın hocam oradan kapanmıyor mu -
-
İşin tuhaf tarafı çift uygulamadaki menüde Chrome hiç görünmüyor. Orada görünmemesine rağöen çift uygulama yüklüymüş gibi gösteriyor. Arkadaşta bahsetmiş aynı durumdan. -
Hocam birşey bilmiyorum o zaman maalesef başka tarayıcı kullanabilirsiniz belki -
Sorunum tarayıcı değil aslında. Teşekkür ederim. -
Ne demek, İyi günler. -
Maalesef bir çözüm bulamadım. -
Ben çözdüm şükür. :)
Önce varsayılan tarayıcıyı değiştirin. Opera yüklüydü, onu yaptım. Sonra çift uygulama verilerini sil diyin. Telefon yeniden başlayacak. Tekrar Chrome varsayılan yapın en son. -
Hemen deniyorum. Teşekkürler. -
Chrome dışında herhangi bir uygulamanın çiftini açtığımda tekrar o sorun oluşuyor. -
-
Geliyor ama 2. açtığımda yine Chrome'un çift uygulaması açıyor. -
Çift uygulama olmayanda önce chrome açıyor. Sonra uygulama açıyor. Direk uygulama açmıyor. Çözemedim, değişik.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X