Şimdi Ara

REDMİ NOTE 13 (PRO - 5G) SERİSİ [ANA KONU] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
263
Cevap
26
Favori
28.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Abim pazarama üzerinden ithalatcı garantili almış. Cihazda kitapçık çıkmadı , arka kapak birleşim yerlerinde yapışkan izi var , şarj aleti çakma . Pazarama teknik servis raporu istiyor :)

sanırım elimizde patlayacak gibi görünüyor. alacak olanların aklında bulunsun

• Yurtdışı fiyatlar 4 dolar kadar düştü ;

Xiaomi Redmi Note 13 6+128GB Siyah (Global) - 149 Dolar

Xiaomi Redmi Note 13 6+128GB Mavi (Global) - 149 Dolar

Xiaomi Redmi Note 13 6+128GB Yeşil (Global) - 147 Dolar

Xiaomi Redmi Note 13 6+128GB Altın (Global) - 147 Dolar

Xiaomi Redmi Note 13 8+256GB Siyah (Global) - 167 Dolar

Xiaomi Redmi Note 13 8+256GB Mavi (Global) - 167 Dolar

Xiaomi Redmi Note 13 8+256GB Yeşil (Global) - 167 Dolar

Xiaomi Redmi Note 13 8+256GB Altın (Global) - 167 Dolar

Xiaomi Redmi Note 13 8+256GB 5G Siyah (Global) - 212 Dolar

Xiaomi Redmi Note 13 8+256GB 5G Mavi (Küresel) - 212 Dolar

Xiaomi Redmi Note 13 Pro 12+512GB 5G Mor (Küresel) - 313 Dolar

Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plus 8+256GB 5G Siyah (Global) - 322 Dolar

Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plus 8+256GB 5G Mor (Global) - 322 Dolar

Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plus 12+512GB 5G Siyah (Global) - 348 Dolar

Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plus 12+512GB 5G Mor (Global) - 348 Dolar

Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plus 12+512GB 5G Beyaz (Global) - 348 Dolar

• serkanguzel_ kullanıcısına yanıt

cihazda 4g band 20 var mı nasıl bakabiliriz hocam ?

• zıp-zıp Z kullanıcısına yanıt

Hocam en kolay yolu, CE sertifikası olup - olmadığına bakmaktır.

Cihazın kutusunda ve telefonun arka tarafında lazerle işlenmiş, CE sertifika işareti olur. Kolayca oradan anlarsınız.

CE etiketi yapıştırıyorlar, o etikete sakın aldanma... Telefonun arka tarafına lazerle CE işareti işlenmiş olmalı.

yahut

En garanti yolu; mi verify sitesi üzerinden orijinal imei veya seri numarası girerek öğrenilebilir. Global ise yeşil renk, değil ise kırmızı renk gösteriyor.

www.mi.com
    Product Authentication
    https://www.mi.com/global/verify/#/en/tab/imei

Band 20 telefon üzerinden de öğrenilebilir. Geliştirici seçeneklerini açıp, *#*#3646633#*#* tuşlayıp, enginer mode bölümüne giriş yapıp, ardından LTE kısmında band 20 yazısı var mı, kontrol edebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanguzel_ -- 27 Haziran 2024; 0:30:16 >

• Dosya yöneticisindeki reklamları nasıl kaldırabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemalex1907

Dosya yöneticisindeki reklamları nasıl kaldırabilirim?

Reklamlardan kurtulamazsanız "Dosya yöneticisi +" diye bir program onu tavsiye ederim.

• İyi günler yurtdışı note 13 pro plus alıyorum normalde her yerde 12gb ram gözüküyor ama alacağım yerde hem 12gb hem 16gb lik versiyonu var bende mantık olarak 16lik olani istedim hata mi ettim acaba 16lik olanda herhangi bir sıkıntı olur mu ?

Pro plus modelinin fiziki 16 GB RAM 'li olanı yoktur.

Fiziki 12 GB RAM'li modeli var.

Satıcı cihazın içine 4GB sanal RAM tanımlayıp, 16 GB RAM diye satıyor yani...

Pro plus 5g modelinde dimensity 7200 işlemci var. Malum mediatek işlemciler biraz sıkıntılıdır.

Pro plus 5g modeli yerine, Pro 5g modelini tavsiye ederim.

Pro 5g modelinde snapdragon 7s gen 2 işlemci var.

Qualcomm Snapdragon 7s Gen 2 (SM7435-AB)

Yurtdışı olarak alacağınız için, cihazda 4g band 20 olmasına da dikkat edin. Yani global donanımlı cihaz almalısınız. Yukarıdaki mesajımda 4g band 20'nin olup - olmadığına nasıl bakacağınıza detayları ile değindim

Bende donanımsal olarak yok sanıyordum ama var diyorlar bi kac yerde daha gördüm gelince görcez artık hocam çok telefonla işi olan biri değilim zaten bilgiler için teşekkürler

Pro Plus modelinin kapasitif özelliklerine official web sayfasından bakabilirsiniz ;

xiaomi
    Redmi Note 13 Pro + 5G - Xiaomi Türkiye
    https://www.mi.com/tr/product/redmi-note-13-pro-plus-5g/specs

Valla varmış ;

4g band 20 desteği yönünden inşallah global sürümlü cihaz gönderirler.

Bir de yurtdışı cihaz alıyorsun. Imei işini nasıl halledeceksin ? Özelden de yazabilirsin.

• Arkadaşlar sizin de şarjınız çok çabuk bitiyor mu?
  • Bu telefon abimde var. Bluetooth kulaklık almış, "Bağlar mısın, ben anlamıyorum," dedi. Telefona bir baktım, güzelmiş dedim. Kulaklığa bağlarken telefon kilitlendi, 2 dakika açılmadı. :)

Hocam bende şehir dışında bir satıcıdan redmi note 13 pro 5g aldım,ücretini ödedim.imei işini hallettirdim,lakin adam cihaz resimlerini yollamıştı,sonradan fark ettim cihazın arkasında ce yazmıyor 5g bile yazmıyor..Sanırım bundada 4g band 20 yok.satıcıya bu nedenle almayacağımı söyledim ama parasınıda ödemiştim..İsteksiz bir şekilde dükkanımda satarım o zaman gibisinden laflar etti.Bu cihazda 4g band20 yok zannedersem dimi ? Test ettirme şansımda yok, cihazı zaten teslimde almadım.

• KoTuTuRK kullanıcısına yanıt

CE sertifikası yoksa, %99 4g band 20 yoktur.

Hocam ben istanbul'da yaşıyorum.çok etkisi olurmu acaba ? Bide 4g band 20 olmayınca şebeke köktenmi gidiyor ?

Telefonlar şehir içinde, 4g band 20'yi kullanmıyor zaten... Sorun, şehir dışına çıkıldığında başlıyor. Genellikle köy gibi yerlerde 4g band 20 olmadığı için, internete hızlı bağlanılamıyor. Diyelim ki, kırsaldasınız ve bankacılık işlemi yapacaksınız. Banka uygulaması belli bir hızda çalıştırılamayınca, açılmama, takılma, uygulamadan dışarı atma gibi durumlar yaşanmaktadır.

Malum şimdilerde 4g yaygın olarak kullanıldığı için, telefonlarda çalışan uygulamaların görsellikleri de 4g altyapısına uygun hazırlanmaktadır. Anlamı; 4g'nin bağlantı hızında sağladığı konfora göre veri harcaması gerçekleşmektedir.

Kırsaldasınız, telefonunuzda 4g band 20 yok. Bulunduğunuz lokasyonda, 4g olarak başka bir band da yok. Telefon mecburen 3g'den bağlanıyor. Bu defa da, 4g hız konforuna göre oluşturulmuş banka uygulamanıza bağlanmanız, simgelerin dolması vs zaman alıyor. Telefon gereken verileri hızla alamazsa; "açılmama, takılma, uygulamadan dışarı atma" gibi durumlar yaşamak kaçınılmaz olmaktadır.

İşte bu bilgiler ışığında, kırsalda iken, önemli işler yapma durumundaysanız, global donanımlı cihaz almalısınız. Kırsalda iken önemli bir iş yapmayacaksanız, 4g band 20 olmayan cihaz da alınabilir.

Hocam öncelikle uzun uzun detaylıca yazdığınız için çok teşekkür ederim size.. Anladığım kadarıyla 4g band sadece internet için gerekiyor. Telefonu eşime almıştım,istanbuk'da yaşıyoruz,Sizin yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla şebeke çekmeme gibi bir durum olmayacak..Banka uygulaması olarak eşim sadece 1 tane kullaniyor oda seyrek yani..

Bide 5g hat alıp telefondan şebeke ayarlarından önceliği 5g'ye versek oda bir nebze işe yaramazmı acaba..

Bugün telefoncuyla görüştüm,iade alamayacağını söyledi..Mecbur almış bulundum.Tek dileğim şebekede sıkıntı çıkarmasında ..Tekrardan çok teşekkür ederim yardımınjız için .

Bankacılık uygulamasını örnek olarak verdim. Kırsalda iken, bankacılık olur, hastane randevusu olur, ya da başka bir zaruri maksatla internet bağlantısına ihtiyaç duyulabildiği durumda 4g band 20 olmaması, sıkıntı çıkaracaktır. Telefon kırsalda kullanılmayacaksa, sıkıntı çıkarmaz.

Ülkemizde 5g yok henüz. 2026'da devreye alınması planlanmaktadır.

uygulama kısmını anladım hocam,şöyle söyleyeyim, senede 1 defa memelekete gidiyoruz..mardin'in bir ilçesi..onun dışında hep istanbul'da ikamet ediyoruz..zemin katta oturduğumuz için şebeke 4.5g'de iken bazen 2 çizgiye düşüyor,bu sanırım etkilemez..

Bide bende 3 ay önce infinix note 30 vip vardı.hattım 5g idi,sangi 5g şebeke geliyordu,ya da benmi yanliş hatırlıyorum bilemedim.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.