Şimdi Ara

Redpill'deki 'Kimse yardıma gelmeyecek' lafı yalandır (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Redpill'cilik cinsiyet dinamikleri hakkında konuşa yeter. onun dışına çıktığı an liberal safsatalarını yayan bi saçmalığa dönüşüyolar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 01001101 kullanıcısına yanıt

Bence ayarlanmasına bile gerek yok. Zaten kolpa olan saçma sapan şeylerin neyine uyarlayacağız?

Bizim diversity konusundan çok önümüzde ki aya kirayı yetiştirebilecek miyiz? Evlenebilecek miyiz? Aç kalır mıyım? İşsiz kalır mıyım? Gibi gibi dertlerimiz var.

Redpill dediğimiz şey bugün kendini psikolog olarak tanıtanların ve sosyal medya ünlülerinin para kazanma stratejisidir. Aynı modern feminizm gibi.

Modern feminizm erkeği değiştir der, redpill ise spor yap, stoizm kas, kadınlara eşya gibi davran der.

İki tarafta birbiriyle danışıklı dövüş yapıyor ama göz önünde hepsi birbirine sallıyor.

Şimdi ben bu saçma akımları neden ülkemde göreyim ki? Amerikalının derdi bugün corvette bindim ertesi gün dodge viper'a bineyim bugünde 51. bölgeye gidip raid atayım, gece 3'te backrooms oynadım agalarla, after party yaptım gibi tamamen hedonizm odaklı şeyler.

Adamların hayatta kalma dertleri yok bizim gibi? Hatta daha komiği diversity üzerinden bölünmeler var orada. 4-5 Yaşında ki çocukların hikkaye kitaplarına diversity koyuyorlar. Redpill gibi saçmalıkları neden ülkemde göreyim?

Daha doğrusu bunların çöplerini niye biz alıyoruz?

• Zer0_0ne kullanıcısına yanıt

Şöyle uyarlanabilir mesela; red pill gurusu üstadlardan bir kaçını, doğu anadolunun gayet muhafazakar bir iline veya ilçesine getirirsiniz. Haydi göster bakalım meziyetleri dersiniz. Adam gerçekten los angeles'daki gibi davranıp, aynı başarıyı yakalıyorsa helal olsun der bu öğreti gerçekten işe yarıyormuş dersiniz.

Yok, o arkadaş orada yapıp, olumlu cevap aldığı hareketleri burada yapıp pek de olumlu şeyler yaşamıyorsa bazı şeyleri tam da doğru yapmıyor denilebilir. O zaman da oranın coğrafi, sosyolojik vs. durumlarına göre bir yol bulmaya çalışır.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.