Merhaba arkadaslar. 2.2 versiyonlu cihazimi 3.0a yukselttim iTunes ile. redsn0w u kullanmak istiyorum, power tusuna bas, birak gibi komut verdigi zaman "redsn0w calismayi durdurdu/redsn0w has stopped working" hatasi veriyor ve programi kapatiyor. 3-4 defa denedim ancak ayni hatalari aldim. Sorunumun cozumu konusunda yardimlarinizi bekliyorum.
redsn0w win 7.2 ile denedin mi?
redsn0w indirdim 7.2 fakat tam en son adimda home tusuna basarken kendi kendine program hata verip kapaniyor.
quote:
Orjinalden alıntı: apocalypse807
Merhaba arkadaslar. 2.2 versiyonlu cihazimi 3.0a yukselttim iTunes ile. redsn0w u kullanmak istiyorum, power tusuna bas, birak gibi komut verdigi zaman "redsn0w calismayi durdurdu/redsn0w has stopped working" hatasi veriyor ve programi kapatiyor. 3-4 defa denedim ancak ayni hatalari aldim. Sorunumun cozumu konusunda yardimlarinizi bekliyorum.
Muhakkak bi yerde yanlis yapiyorsunuzdur.
Problemsiz herseyi istedigi gibi yapiyorum, telefonu bilgisayara bagladiktan sonra kapatiyorum, sonra power tusuna bas/birak gibi komutlari yaptiktan sonra "redsn0w has stopped working" ve program kapaniyor.
arkadaslar, ayni sorunu yasayanlar icin cozum onerim: redsn0w 7.1 indirin. Zip dosyasinin icerisinden cikardiktan sonra redsn0w dosyasina sag tiklayin ve uyumluluk modu kisminda windows xp service pack 2`yi isaretleyip uygulayin. Daha sonra redsn0w`a sag tiklayarak administrator olarak calistir secenegi ile programi acip jailbreak yapin. Ben bu sekilde cozdum.
Hocam bu tür sakat işlemler için zaten standart bir işletim sistemin mutlaka olacak.. gidip daha çıkmamış veya oturmamış işletim sistemleri ile denersen abidik gubidik hatalar alırsın.. çözmene sevindim..
Bu arada7.2ile jb yapan arkadaslar yukleme sirasinda icy iisaretlemeyin sonra cydia dan yuklersiniz sorun cikaryor cunku
quote:
Orjinalden alıntı: apocalypse807
arkadaslar, ayni sorunu yasayanlar icin cozum onerim: redsn0w 7.1 indirin. Zip dosyasinin icerisinden cikardiktan sonra redsn0w dosyasina sag tiklayin ve uyumluluk modu kisminda windows xp service pack 2`yi isaretleyip uygulayin. Daha sonra redsn0w`a sag tiklayarak administrator olarak calistir secenegi ile programi acip jailbreak yapin. Ben bu sekilde cozdum.
Bu yöntemi denedim ikinci deneyişimde işe yaradı. teşekkürler apocalypse807
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme