Haber veren arkadaşa çok teşekkürler, bu ayakkabının 2. versiyonuda çıktı yenisi ama bu modelini bu fiyata bulmak gerçekten değer. Spor için vs. aldık ayakkabıları ama onlar yıpranmasın diye dışarda giymeye birşey arıyordum. |
Reebok Lıte Plus Ayakkabı 149 Lira (2. sayfa)
-
-
teşekkürler bir adet aldım.
-
spor salonunda ve parkta hafta sonu koşarken giymek için aldım 150 liraya ayakkabı yok zaten piyasada
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler bende aldım.
-
%20yi hangi kart ile yapıldiysa oraya yansıtılıyor mu?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam sadece axess
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
kalitesi nasıl acaba?
-
ZUBİZU kodunu gırdım ama fıyat dusmedı? ödeme yaptıktan sonra mı yansıyor?
-
Teşekkür ederim aldım 1 tane
-
Aldik 1 tane tesekkurler. Zubizu Axess indirimi alisveris biter bitmez mesaj olarak geliyor eger gelmediyse bir seyi yanlis yapmissinizdir.
Bu beden ölçüleri niye yok sitede. Aradım aradım bulamadım. 43 numara kaç cm e denk geliyor bilen var mı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
seneye bu fiyatlar hayal olacak iyi fiyat
-
bana mesaj gelmedi ama banka kartınıza iki iş günü sonra yatacak diyor mobil uygulamada , size hemen yansıdı mı indirim ? zubizu qr kodunu girince alışveriş yapabilirsiniz dedikten sonra siparişi geçtim ama tabi mesaj gelmedi, olmadı 2 gün sonra mh bir aramak lazım sanırım .
-
-
hımm karttan 150 cekıyor sonrasında ekstre ye yansıtıyor 30tl o zaman
-
Zubizu-axess ile kaptım bir adet. Konu sahibine fırsat için teşekkürler.
-
sadece 45 numara kalmis kacirdik
Ekstreda düşüyor
Sirf ucuz oldugu icin aldigim fakir ayakkabisi . Konu sahibine tesekkurler elbette
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Zubizu+Axess ile ödeme konusunda yardımcı olabilecek varsa ben de 290 liralık bir ayakkabı almak istiyorum. Zubizu ile 232'ye geliyor. Ücretini havale yaparım hemen.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X