< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cohannan -- 7 Şubat 2019; 23:1:3 > |
Reeder A8i Quad 5.1.1 Root İşlemi (Kesin Yöntem Detaylı Anlatım)
-
-
Bu sorunu hâlâ çözebilen yok. Şunu bi detaylı anlatta çözelim. 50 program ve Rom dosyası indirdik olmadı. İnternet sitesinde söylediği "flash5.1_eng.xml" dosyası da indirilen bağlantının içinde yok. Sanırım daha yeni bir sürüm bu. Lâkin Windows 7'de de denesem, 10'da da denesem olmadı. Sürücülerden bahsetmişler, onlarda da 1.5 - 1.10 felan hepsini denedim ama fayda yok. %3'den ileri gidemedim. Bir süre bekleyip tablet yeniden başlayıp açılıyor. 4.4.4 olarak.
Gına geldi. EBA ve Zoom yükleyip ihtiyacı olan çocuklara dağıtıyordum. Bundan 2 tane var ama bir türlü yapamadım 5.1
Yardımcı ol da bi çözelim olur mu ?
Saygılar.
-
link ölmüş o dosyayı nereden buluruz
-
@cohannan Slm hocam, elimde efi shell e dusen bir reeder a8i quad var, bircok rom ve driver denememe ragmen duzeltemedim, yardım etme durumunuz olabilir mi? tesekkurler
-
1-) cihaza kılevye bağla
2-) shell>_
3-) shell>exit yaz entira bas
4-) 6 adet menü çıkar
5-) SCU menüsüne tıkla bios menüsü açılır loaddefault yap sonra esc bas anamenüye gel
harici bir micro sd karta tabletin romunu yükle tabletin sd yerine tak
6-) BOOT FROM FİLE tıkla sd kartaki yüklü romu bul ve entır bas yükleme işlemi baslar kolaygelsin
-alıntıdır
Benzer içerikler
- en iyi kuran uygulaması
- telefonda kulaklık işareti çıkıyor ses gelmiyor
- windows emulator for android
- redmi pad se kalem destekliyor mu
- bu cihaz sıfırlandı devam etmek için önceden bu cihazda senkronize edilen bir google hesabı
- redmi pad se kalem destekliyor mu
- redmagic tablet
- honor pad x8a
- honor pad 9 pro
- en iyi tablet
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X