< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cohannan -- 7 Şubat 2019; 23:1:3 > |
Reeder A8i Quad 5.1.1 Root İşlemi (Kesin Yöntem Detaylı Anlatım)

-
-
Bu sorunu hâlâ çözebilen yok. Şunu bi detaylı anlatta çözelim. 50 program ve Rom dosyası indirdik olmadı. İnternet sitesinde söylediği "flash5.1_eng.xml" dosyası da indirilen bağlantının içinde yok. Sanırım daha yeni bir sürüm bu. Lâkin Windows 7'de de denesem, 10'da da denesem olmadı. Sürücülerden bahsetmişler, onlarda da 1.5 - 1.10 felan hepsini denedim ama fayda yok. %3'den ileri gidemedim. Bir süre bekleyip tablet yeniden başlayıp açılıyor. 4.4.4 olarak.
Gına geldi. EBA ve Zoom yükleyip ihtiyacı olan çocuklara dağıtıyordum. Bundan 2 tane var ama bir türlü yapamadım 5.1
Yardımcı ol da bi çözelim olur mu ?
Saygılar.
-
link ölmüş o dosyayı nereden buluruz
-
@cohannan Slm hocam, elimde efi shell e dusen bir reeder a8i quad var, bircok rom ve driver denememe ragmen duzeltemedim, yardım etme durumunuz olabilir mi? tesekkurler
-
1-) cihaza kılevye bağla
2-) shell>_
3-) shell>exit yaz entira bas
4-) 6 adet menü çıkar
5-) SCU menüsüne tıkla bios menüsü açılır loaddefault yap sonra esc bas anamenüye gel
harici bir micro sd karta tabletin romunu yükle tabletin sd yerine tak
6-) BOOT FROM FİLE tıkla sd kartaki yüklü romu bul ve entır bas yükleme işlemi baslar kolaygelsin
-alıntıdır
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X