40bin tl ödeyerek sipariş verdim. 2 ocaktan itibaren teslimatlara başlanacağı söylendi. Alan oldu mu? Kullanan varmı? Teslim aşamadında taksitle alınacaksa krediyi kendi bünyesinde mi kullandırıyor? Yoksa banka üzerinden mi? Hiç bir bilgi yok. Ayrıca reed dükanlar durumdan bi haberler. Reklam afişi dışında sıfır bilgi. Alanlar burdan bilgi verirse sevinirim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Reev fancy teslim alan oldu mu?
-
-
Ben de aynı durumdayım. Şirket WhatsApp daki mesajıma cevap vermedi. Bu durum pek şık değil... Umarım bize cevap verirler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
süreç çok amatörce ilerliyor kimsenin hiç bir bilgisi yok. dükkanlardaki elemanları eğitmek bir yana sosyal medya ve sitesinde de bir gelişme yok. ha birde 40 bin tl yi cayarsan vermiyorlar. çok acayip bir satış stratejisi. yani bu kadar belirsizlikle çok başarılı olacağını sanmıyorum.
-
ben de beklemedeyim. arabayı alacağımız bayiye gittim. konu hakkında en ufak fikri bile yoktu. hayır tezgahta bir de reev fancy insertleri koymuşlar:) bakkal dükkanında böyle bir amatörlük yoktur. inş tüketici mahkemesine giden yolun başında değilizdir.
-
Bu mesajı attılar. Umarım eksik evrak, onay süreci ayağına süreç uzamaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Güzel yazmışsınız elinize sağlık... benim tarafta gelişme olursa yazarım buradan hemen... umarım sıkıntısız bir şekilde ay bitmeden alabiliriz...
-
çevremdekilerin “alma” deme ısrarına rağmen aldım. Git gide hevesim kırılıyor. Hiç güven vermiyor firma ama bakalım.
ilk alan 100 kişiyi üzerseniz araba maceranız başlamadan biter dedim aradıklarında... zaten marka olarak güvenilirliğiniz düşük bundan sonra iyice dibe batırırsınız...
-
quote:
Orijinalden alıntı: qruvasanilk alan 100 kişiyi üzerseniz araba maceranız başlamadan biter dedim aradıklarında... zaten marka olarak güvenilirliğiniz düşük bundan sonra iyice dibe batırırsınız...
Halka ırz da tonla para topladınız. Onun haricinde zaten ön satış paraları da sizde. Maliyeti çok olan bir araç ta değil. Elinizde bu kadar para varken 300 adet aracı üretip teslim etmekten acizken bence bu firmadan bir cacık olmaz. Ben para iadesi talep edecem bakalım. Böyle rezillik görmedim.
Bu adamlarin araba teslim ettigine dair fotograflar yayinlanmaya basladi mi acaba? Ocak 25 denislerdi en son
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teslimat falan yok, bir wp grubumuz var sadece dekont gönderip arabayı aldığını kanıtlayanlardan oluşan yaklaşık 40 kişilik bir grup kimsenin haberi yok. Ben de 23 Eylül'de ilk dakikalarda alanlardan biriyim, teslimat olsa bize bilgi vermelilerdi zaten.
-
efendim iadeler varmış o yüzden gecikmeler yaşanıyormuş. iade olunca daha sonra alacaklara daha hızlı daha önce vermeniz lazım gecikmeniz değil... tam sahtekar çıktı bunlar...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X