Şimdi Ara

Referandum Konusunda Kafası Karışık Olanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi forumlar herkese.Referandum konusunda benim gibi kafası karışık olan varmı onu merak ediyorum.
    Bunun nedenleri şahsen Evet tarafına baktığımda her türlü hukuksuzluğun ve kul hakkının
    başını çeken bir güruhu görmek, ayrıca neredeyse sınırsız yetkiyle donatılmış bir makamın ister istemez "istismara" uğrayacağını bilmek.
    Bu yüzden evet vermeyi kesinlikle düşünmüyorum

Diğer taraftan hayır tarafına baktığımda ise çoğunluğu solcu ve muhafazakar karşıtlarının oluşturması.

Şahsen bu noktada kendimi çok karmaşık bir durumun ortasında buluyorum.Evet vermeyi kesinlikle düşünmüyorum dediğim gibi,
    ama hayır versem düşüncelerimle sonuna kadar çelişen bir kesimle yan yana durmak zorunda kalacağım. Ama yine de hakkı desteklemiş olacağımı düşünüyorum.
    Hayır ve oy kullanmamak arasında kaldım.

Acaba benim durumumda olan var mı?

• Hayır vermekle o dediğin kesimle yanyana durmak arasında ne bağlantı var ki? Onlar için değil vatanın için oy kullanıyorsun sonuçta. Gidip adamların partisine oy atmıyorsun anayasanın istenilen şekilde değişip değişmemesi hakkında oy kullanıyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iamburak -- 25 Ocak 2017; 16:30:6 >
  • Mhp tabanının yarısı hayır diyecek belki daha fazlası. Burada partileri, parti başkanlarını değil, kendini, geleceğini, çocuğunu ve onun geleceğini düşünerek oy vermen lazım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.