Şimdi Ara

Referans tasarım ekran kartı alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Görünüş olarak çok iyi fakat soğutma sisteminin yetersiz olduğu söyleniyor. Sizlerinde fikirlerini öğrenmek istiyorum.

Referans tasarım ekran kartı alınır mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eazy-E -- 30 Nisan 2016; 0:16:07 >

• geçmişte kullandıgım amd referans tasarım kart beni hayattan sogutmuştu,o fan sesi o 90 dereceyi geçen sıcaklıklar felan vs işte
    bende 50-100 lira daha verip özel tasarım bi kart almak daha mantıklı olur
  • Alınmaz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi klement -- 30 Nisan 2016; 10:38:17 >
  • Alınmaz hocam. Blower fan kafa ütülemekten başka işe yaramıyor.
  • Genelde Custom water kullanıcılarına hitab eder referans tasarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer mecburiyet yoksa alınmaz alınmamalı Hatta var ise bile almazdım Bende kullandığım için söylüyorum.
  • Referans tasarımlar önce ki yıllarda ilk çıkan seri oluyordu. Eskiden şimdi olduğu gibi gelişmiş soğutmalı ürünler fazla değildi. Referans üzerine oc yapılıp logo basılıp satıldığı dönemlerdi. Yani referans hem ilk çıktığı için tercih edilme sebebiydi hemde costum sıvı soğutma ya da özel soğutucu bloklar kullanmak isteyenler hitap eder.

Referans tasarımlar eskisi kadar fiyat sıralamalarında etkin değiller bazen daha pahalı bile olabiliyorlar. Aradığınız ürünün özel soğutmalı modelini bulma olasılığınız çok yüksek.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: acbold

Referans tasarımlar önce ki yıllarda ilk çıkan seri oluyordu. Eskiden şimdi olduğu gibi gelişmiş soğutmalı ürünler fazla değildi. Referans üzerine oc yapılıp logo basılıp satıldığı dönemlerdi. Yani referans hem ilk çıktığı için tercih edilme sebebiydi hemde costum sıvı soğutma ya da özel soğutucu bloklar kullanmak isteyenler hitap eder.

Referans tasarımlar eskisi kadar fiyat sıralamalarında etkin değiller bazen daha pahalı bile olabiliyorlar. Aradığınız ürünün özel soğutmalı modelini bulma olasılığınız çok yüksek.

Hocam kasa içi görünümüde önemsiyorum. Özellikle kasamda yeşil renk temalı olduğu için referans tasarımlar ilgimi çekiyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.