Şimdi Ara

Refurbished ürün alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
9.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar arada kalmış durumdayım.Böyle bir ürün alacağım ancak satıcının elinde sıfır ürün
    yok sadece refurbished olan ama kutulu ürün var.Önceden böyle bir alışverişim olmadı ancak elektronik olduğu için
    emin olamıyorum.Bildiğim kadarıyla fabrikada sıfırlanıp,tamiri yapılıp değerinden düşüğe satılmış bir ürün ama sağlam mıdır?
    Özellikle Amerika'da kalmış arkadaşlardan yardım istiyorum...
    Bu arada üründen kastım tablettir.

• kardesim sony laptop aldı orada. sorunsuz kullandı. alınabilir.
  • Ben olsam sorun etmezdim. Sonuçta firmanın kendisi elden geçiriyor ve garanti veriyor.
  • Zaten ürün kutulu, açılmamış durumda ve 1 sene de garantisi var.Sanırım sıkıntı olmaz.
    Cevaplar için teşekkürler arkadaşlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cradleofden

Zaten ürün kutulu, açılmamış durumda ve 1 sene de garantisi var.Sanırım sıkıntı olmaz.
    Cevaplar için teşekkürler arkadaşlar...

refurbished ürünlerde 1 sene garanti yok. Bildiğim kadarıyla 3-6 ay arası.
  • Alacağım eleman 1 sene demişti ama biraz araştırdıktan sonra ebay de +1 ve +2 yıllık garantiler gördüm.
    Dediginiz gibi demekki 1 seneden az garanti veriyorlar.
  • 100$'a refurbished PSP GO alınırmı arkdaşlar? Elektronik tamir görmüş görmemiş tüm cihazlarda şans işidir biliyorum. Ancak değermi ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu cihaz alınır mı?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Engineer

100$'a refurbished PSP GO alınırmı arkdaşlar? Elektronik tamir görmüş görmemiş tüm cihazlarda şans işidir biliyorum. Ancak değermi ?

Video falan izleyeceksen al
  • Aslında şans işi.
    Refurbished DSLR almıştık sorunsuz kullandık, aynı şekilde refurbished MP3 player aldık Sony, 2 ay sonra ekranı gitmişti.
  • Amerika'da alabilirsiniz.
    Elbette TR'de refurbished almayacaksiniz.

Eve geldiginizde bozuk cikarsa, refurbished oldugundan degildir. Bazen fabrika cikisli cihazlar ayni zamanda cuvalliyor. Bu durumlarda oldugu gibi cihazi geri goturun.

Garanti durumunu elbette ogrenmeniz gerekir. 90 gunluk garanti Refurbished elektronik esyalarda tipik...
  • sonynin refurbished olan ses kayıt cihazını kullanmıştım. herhangibir sıkıntı yaşamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GecGec

Amerika'da alabilirsiniz.
    Elbette TR'de refurbished almayacaksiniz.

Eve geldiginizde bozuk cikarsa, refurbished oldugundan degildir. Bazen fabrika cikisli cihazlar ayni zamanda cuvalliyor. Bu durumlarda oldugu gibi cihazi geri goturun.

Garanti durumunu elbette ogrenmeniz gerekir. 90 gunluk garanti Refurbished elektronik esyalarda tipik...

Arkadaşa aldırıp Psp Go'yu kutuyu orada açtırırım. Kendisi bir haftalığına gidiyor Amerika'ya. Gideceği yerde refurbished Go satılıyor o fiyata banada cazip geldi. İnşallah sorunsuz bir durum olur.
  • Valla ben gözümü karartıp aldım Nook touch'ı ve şimdilik bir sorun yok gözüküyor.
    Umarım da çıkmaz ama satıcının elinde sıfır ürün olmadığı için mecbur kaldım yoksa 30-35 TL
    daha verip temizini alırdım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.