Şimdi Ara

Refurbished (Yenilenmiş) Sorunsalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, belki bu konu daha önce tartışılmıştır ama baktım yakın zamanda göremedim o yüzden yazıyorum,

3 arkadaşım gittigidiyor aracılığı ile birkaç ay farkla 3 ayrı makina satın aldı.

canon ixus 85
    nikonun ince ve 12.1 mp bir modeli
    nikonun kalın ve 14 mp bir modeli

bu üç makinayı toplasan benim uyduruk hp r935 -7.2 mp makinam kadar iyi çekemiyor.
    üç makinada da resimler cep telefonu ile çekilmiş gibi.
    ne kadar ayar yapmaya çalışırsam çalışayım değişen birşey yok.

yenilenmiş makinaların lenslerinde bir sorun mu var? böyle birşey yaşayan oldu mu?

yarı pro fuji veya kodak gibi bir makina almayı düşünüyordum 250-300 tl ye (gittiden) bu 3 cihazı gördükten sonra sanırım vazgeçeceğim.

böyle bir sorun yaşan olduysa yazabilir mi çok sevinirim.

• Ben 1 hafta once s2500 hd aldim.Pek memnun sayilmam.

Gece ekranda kumlanma cok asiri var fotoya cok az sekilde olsa da yansiyor.Tam anlamadigim icin detayli yazamiyorum ama bekledigim gibi bisi cikmadi.

Begendigim tek nokta zaten bunun icin almistim 18x optic zoom.Foto kalitesi geceleyin cok kotu...gunduz idare eder.

Birazda sans gibime geliyor.Cunku diger cogu kullanicilar memnun gozukuyor.
  • şans işi desek daha iyi olur
    hepsiburada.com dan ne aldıysa bozuk çıkan bi arkadaşım var :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shinjitzhu

Ben 1 hafta once s2500 hd aldim.Pek memnun sayilmam.

Gece ekranda kumlanma cok asiri var fotoya cok az sekilde olsa da yansiyor.Tam anlamadigim icin detayli yazamiyorum ama bekledigim gibi bisi cikmadi.

Begendigim tek nokta zaten bunun icin almistim 18x optic zoom.Foto kalitesi geceleyin cok kotu...gunduz idare eder.

Ensantene moduna alıp, ISO100 e çekin ISO'yu ve makinayı sabitleyin.Ve öyle bir fotoğraf çekin.ve buraya yükleyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

quote:

Ensantene moduna alıp, ISO100 e çekin ISO'yu ve makinayı sabitleyin.Ve öyle bir fotoğraf çekin.ve buraya yükleyin

+ %99 LCD'de gördüğünüz kumlanma kadrajı daha iyi seçebilmeniz için makinenin izlerken görüntüyü açmasından kaynaklanır. Yüksek iso, hatta 400iso üzerinde beklentileri minimumda tutmalı ufak sensörlü cihazlarda. Konuyu açan arkadaşın yazdığı da muhtemelen ufak sensöre yüksek çözünürlük + %100 boyutta izlemekten kaynaklanıyordur.

• Cok karanlik cikti.Ve simdi gordum ki fotograf kalitesi kotu.

Makinede daha iyi gozukuyordu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shinjitzhu -- 11 Ocak 2011; 17:23:05 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ölü ozan -- 11 Ocak 2011; 21:09:52 >
  • quote:

Cok karanlik cikti.Ve simdi gordum ki fotograf kalitesi kotu.

s2500 böyle olmamalı.
  • quote:

Finepix S1xx, S2xx serilerinde otomatik mod bir işe yaramaz. A,S,M,P bu modları kullanmak ve ISO, Enstantane, diafram bunları iyi bilmek gerekiyor.
    P modunda çekilmiş bir gece çekimi

• quote:

Orijinalden alıntı: iilkerr

quote:

Cok karanlik cikti.Ve simdi gordum ki fotograf kalitesi kotu.

s2500 böyle olmamalı.

ISO 100 sonucu... Bilmiyorum belki makine refurbished oldugundandir :S

Yukardaki arkadasin fotografi gercekten guzel cikmis.Fotograf cekmekten pek anlamadigim icin sonuc belki boyledir...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.