Şimdi Ara

Rehber Matematik Nasıl Kanal?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
1.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Videolarına baktığım kadarıyla iyi anlatan bir hoca, ancak bazen çok temelden anlatıyor gibi geldi bana. Bazı konuların basit noktalarını bile 2-3 videoya yaymış. Yorumlara baktığım kadarıyla da fosforcular, "mezuna kaldık demeyelim de xxx diyelim" yorumunu yapan romantikler ve "bu yorumu beğenen ilk 731'e girer inşallah" yorumu atanlar ciddi bir yoğunlukta. Ancak daha sürükleyici anlatan bir hocaya da denk gelmedim açıkçası. AYT için izlenir mi? Problemler için de göz ucuyla bakmak var aklımda. Özellikle derece yapanların ya da hedefinde derece olanların yorumlarını merak ediyorum.

• 10. Sınıfta iken yazılı için dinlerdim (konularda 0 dım) işime çok yarardı ama tyt ayt için çok tavsiye etmem eğer bir konuda 0 san dinle temel atarsın çok sağlam bir şekilde ama az bir şey bilgin varsa ve matematiğe ilgiliysen başka kanallara bakadabilirsin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu hocayı uzun zamandır takip ediyorum. Aytsini bilmiyorum onu baştan belirteyim. Konuları genelde uzun uzun anlatır. Ama sıkmaz. Sıkılmazsıniz izlerken. Formülleri falanda kısa bir şekilde ispatıyla anlatır genelde. Video içerikleri genelde tanım + farklı soru tipleri şeklinde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • derece yapmadım ama ayt mat fulledim ve limit türev integral dahil tüm 12. sınıf konularını buradan öğrendim. kitlesinin büyük çoğunluğunun fosforcu olduğunu düşünüyorum ama sen alacağını al o kısımlara pek takılma

• Çok basit anlatıyor, zor soru çözmüyor
  • Mala anlatır gibi anlatıyor. O açıdan güzel bir kanal

• konu hakkında hiçbir fikir yoksa çok ideal kanal gerçekten

onun dışında izlenmez hatta sadece bu kanal yetmez
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • konuda 0 san çok iyi temel atarsın tek bu kanal yetmez bu kanalın üstüne o konuyu sıfırdan anlatatan değilde daha çok soru çözen kanalları izlersen güzel olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-26EE13EE3

konuda 0 san çok iyi temel atarsın tek bu kanal yetmez bu kanalın üstüne o konuyu sıfırdan anlatatan değilde daha çok soru çözen kanalları izlersen güzel olur
    mesala bu kanaldan sonra hangi kanalları izleyebiliriz
  • Louie-Andy Anderson kullanıcısına yanıt
    EYÜP B.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.