Şimdi Ara

Rehberlik hocamla konuşmalı mıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar, dün derste rehberlik hocası geldi ve bi sorunu vs olan gelip benimle paylaşabilir dedi. Benim özgüven eksikliğim var. Biri birşey deyince benim hakkımda, günlerce bazen haftalarca aklıma takılıyor mutsuz oluyorum. Biliyorum küçük şeyler umursamamalıyım diyorum ama alıkoyamıyorum. Sizce bunu rehberlik hocasıyla konuşmalı mıyım? Biraz da utangacım ve nasıl konuşacağım bilemiyorum...

• Git konuş, yardımcı olur sana. Bu konuya yazdıklarını söyle işte.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Özgüven konusu açılmıştı sanırım ? biri link koysun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Simple Man

Git konuş, yardımcı olur sana. Bu konuya yazdıklarını söyle işte.

Haklısın ama biraz utangacım benim için zor oluyor

quote:

Orijinalden alıntı: CyberSword

Bunun için para aliyor adi üstünde psikolojik danışman

Utangaclığı yenebilsem çok rahat konuşacağım, eskiden böyle değildim. Liseye geçince tanımadığım kişiler, yabancı ortam vs beni çok etkiledi. Biraz içime kapanık oldum. Yoksa gerçekten hiç böyle değildim herkesle konuşurdum..

• Hacı tabii ki git. Hatta gitmeden önce söylemek istediklerini bir kağıda uzun uzadıya yazarsan ister kendin okursun istersen de hocana çekingen olduğunu söyleyip onun okumasını ve sana yardım etmesini istersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuratbanK

Hacı tabii ki git. Hatta gitmeden önce söylemek istediklerini bir kağıda uzun uzadıya yazarsan ister kendin okursun istersen de hocana çekingen olduğunu söyleyip onun okumasını ve sana yardım etmesini istersin.

Teşekkürler :)
  • Bu sorun icin sadece yol gösterici olur .sen sorunu kendi içinde yenmelisin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • @Muhammet

Dün açtığın konunun linki yazar mısın dostum?

• Bu lise birdeki eleman değil mi ya?Hani çok yakışıklıyım falan diyen.

• quote:

Orijinalden alıntı: UçamayanZüperGahraman

@Muhammet

Buyur dostum

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=83914632&p

• quote:

Orijinalden alıntı: -mecrûh-

Bu sorun icin sadece yol gösterici olur .sen sorunu kendi içinde yenmelisin

Nasıl yenebilirim ki?

quote:

Orijinalden alıntı: tuuurker

Bu lise birdeki eleman değil mi ya?Hani çok yakışıklıyım falan diyen.

Hayır öyle bir konu açmadım yanılmışsın.

quote:

Orijinalden alıntı: Requiestcat in Pace

Ne oldu şimdi

• Sen harekete gecmedigin surece anlik bir ozguven patlamasi yasatir ama toplu bir ortamda o etki fiss diye soner.Bunu bil.İnternetteki ve dhdeki yazilari okuyup kendi cabalarinla yenebilirsin.Sahsen ben azalttim

• quote:

Orijinalden alıntı: Muhammet

quote:

Orijinalden alıntı: UçamayanZüperGahraman

@Muhammet

Buyur dostum

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=83914632&p

Eyvallah

• quote:

Orijinalden alıntı: aLieNWare1

Sen harekete gecmedigin surece anlik bir ozguven patlamasi yasatir ama toplu bir ortamda o etki fiss diye soner.Bunu bil.İnternetteki ve dhdeki yazilari okuyup kendi cabalarinla yenebilirsin.Sahsen ben azalttim

Aynen sınıfta vs hiçbir şey diyemiyorum. Bazıları sürekli beni ezmeye çalışıyor başkaalrının yanında düşürmeye çalışıyor (mecaz anlamda tabi..) ama onlara laf bile çakamıyorum
  • Sana birşey söyleyeyim genel kültür anlaminda kendini geliştir her konuda soyleyebilecegin 1 2 kelimen olsun seviyeli insanlarla arkadaslik kur siniftakileri umursama bile git okuldan arkadaslar bul kendini surekli gelistir okulunuzda varsa tiyatro calismalarina katil tiyatro özgüven konusunda cok yardimci oluyor

• quote:

Sana birşey söyleyeyim genel kültür anlaminda kendini geliştir her konuda soyleyebilecegin 1 2 kelimen olsun seviyeli insanlarla arkadaslik kur siniftakileri umursama bile git okuldan arkadaslar bul kendini surekli gelistir okulunuzda varsa tiyatro calismalarina katil tiyatro özgüven konusunda cok yardimci oluyor

Zaten sınıfta 2-3 , okulda 5-6 tanıdık arkadaş var. Hatta çoğu tarafından da seviliyorum kötü bir yanım da yok. Ama özgüven 0 işte Tiyatro konusuna gelirsek klüpler arasında tiyatro klübü vardı da gitmeyip bilişimi seçtim... Bu arada teşekkür ederim tavsiyeler için bro

• quote:

Orijinalden alıntı: RGS1907

quote:

Sana birşey söyleyeyim genel kültür anlaminda kendini geliştir her konuda soyleyebilecegin 1 2 kelimen olsun seviyeli insanlarla arkadaslik kur siniftakileri umursama bile git okuldan arkadaslar bul kendini surekli gelistir okulunuzda varsa tiyatro calismalarina katil tiyatro özgüven konusunda cok yardimci oluyor

Zaten sınıfta 2-3 , okulda 5-6 tanıdık arkadaş var. Hatta çoğu tarafından da seviliyorum kötü bir yanım da yok. Ama özgüven 0 işte Tiyatro konusuna gelirsek klüpler arasında tiyatro klübü vardı da gitmeyip bilişimi seçtim... Bu arada teşekkür ederim tavsiyeler için bro

Önemli degil bizde bu yollardan gectik sevdigim kiza 3 sene acilamadigimi bliliyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.