Bildirim
rehberlikcime sordum
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Güzel saçmalamış -
senin o rehberlikçinden bi mok olmaz -
13 14 den aşağı gelmez kardeşim canını sıkma -
Gerçekleşme ihtimali olan senaryolar içinde en kötü olanı bence, pek sanmasam da olabilirliği var bir miktar birkaç güne göreceğiz -
Geçen sene 92 62 20 k idi zaten hiç sanmıyorum o kadar gerileyeceğini. Tamam ayt basitti ama 10 net artış da olmaz -
Hocam bu 95 obp 20k oluyor ama 85 obp ye göre 8 net çıkarmış oluyoruz gibi düşün -
Max 14k -
Rehberlekçiler umumiyetle beleş para kazanan boşa yaşayan mahlukatlardır -
Hocam OBP nin düşük olduğunu gördüm ama 8 net etki edeceğini düşünmemiştim haklısınız sanırım düşük ihtimal de olsa olma olasılığı var -
rehberciler gerçekten işe yaramayan bir boktan anlamayan insanlardır hayatimda asla gecinemedim -
bana da 1,5-2k icin bu sene 10k gelebilir demisti hala dusunup dusunup guluyorum -
Geçen sene çok iyi gelcek dediler kötü geldi bu sene çok kötü gelcek diyorlar bence de kötü gelcek ama 2018 2019 arasındaki farktan biraz daha kötü gelicek sadece -
arkadaşlar yüzde kaçtır bunun olma ihtimali -
Puaniniz kac? -
Dogu perincekin cumhurbaskani secilme olasiligindan bile düşüktürquote:
Orijinalden alıntı: parabellum1
arkadaşlar yüzde kaçtır bunun olma ihtimali -
Geçen seneye göre kaç k? -
494 hocam -
yerleştirme 8800 civarı hocam -
12k gelir bence
Rehberlekçiler umumiyetle beleş para kazanan boşa yaşayan mahlukatlardır
|
Güzel saçmalamış
|
|
senin o rehberlikçinden bi mok olmaz
|
rehberciler gerçekten işe yaramayan bir boktan anlamayan insanlardır hayatimda asla gecinemedim
|
Boğaziçi işletme yazan arkadaşa çaycı mı olacaksın işletme yazdın diyen rehberlikcim olmuştu fen lisesinde. Rehberlikciler ile iletişimi kestim
|
Geçen sene 92 62 20 k idi zaten hiç sanmıyorum o kadar gerileyeceğini. Tamam ayt basitti ama 10 net artış da olmaz
|
Benzer içerikler
- tyt mi zor ayt mi
- ydt 400 puan kaç net
- plastik cerrahi maaş
- aselsan hangi mühendisleri alıyor
- işletme nerede okunur
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X