Bildirim
Rekabet Kurumu'ndan Canon'a para cezası!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
sıradaki nikon beyi de bekleriz.
-
Yiyorsa alnı secdeye değen esnafa da yapsınlar operasyonları. Vergi yok, insaf yok tam gaz halkı silkeleme.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
o küsaratları nasıl hesapladılar zor okudum :D
-
+ fahiş fiyatlara daire satıp çok cüzi rakamlardan gösterip kazancına oranla gelir vergisini çok düşük ödeyen müteahhitlere.
-
Rakam size fazla geldiyse bilginiz olsun, genelde bunlar binde bilmem kaçı olarak kesilir. Yani içiniz rahat olsun böyle cezalar vız gelir tırıs gider boyutunda onlar için.
Canon ayrıntısını bilmiyorum ama yaptıysan bi şeyler ben de kınıyorum (bir tokat da benden)
-
Kendin vergilere harçlara 10-20 kat zam yap. Yurtdışı çıkış harcını 150 den 1500 yap. Sonra da şirketlerden doğru davranmasını bekle. Ne yapmış olabilir ki. O zaman Coco-cola üzerinde de tavsiye edilen satış fiyatı olmasın.
Adam distirübütör bayi bir fiyat verecek tabi. Doğuş Otomotiv bayilere karışmıyor mu? Liste fiyatından farklı satılmasına ister izin verir ister izin vermez. VW bayisinde Renault jantı sattırır mı sana.
-
Galericilerimize de kesse ya bu faturaları 😂
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Çok iyi yapmışlar, rekabette güçlü konumunu kullanarak fiyat sabitleme yasaktır. markette satılan her ürünün fiyatı market sahibi tarafından belirlenir, eğer bunu engellersen ceza alırsın. Kola'nın markete geliş fiyatı var, adam isterse bunu zararına satar isterse bin liraya karışamazsın. genelde fiyat sabitleme olayı zincir marketler büyük satıcılardan gelir kendi fiyatlarının altına inip onlarla rekabet etmesinler diye yaparlar.
biraz araştırırsanız bu kanunları tüm sorularınızın cevapları var.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X