|
Rekabet Kurumu Sahibinden’e ceza kesti
-
-
Güzel para. Umarım iptal, erteleme gibi bir oyunlar dönmez.
-
Verilen ceza az bile sayılır.
-
Sahtekarlıkta sınır tanımayan bu tür sitelere bu cezalar az. Rekabet kurumuna göre aykırı işlem yapıyorsa parça parça ceza vermek yerine olayı kökünden çözeceksin..
-
-
Konuyu anlamadım bile. Neden dolayı ceza verilmiş?
-
bi daha oku
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu devlette sahibindene ceza kestikçe paketlere zam yapıyor ne anladım bu işten
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Nemalanamayanların işidir, su akar yolunu bulur.
-
Kendini tekel zanneden ne oldum delisi olan bu tip uygulamalara ibret olur ama rakam çok az.
kapat 1 ay. ikinci aynı suç işlemede x2 diye katlayarak gideceğim de bak nası düzeltiyorlar... para cezası ney... adamlar zaten para makinesi.
parasını verir suçumuzu işleriz mantığıyla yaşıyorlar.
-
Hiç bir etkisi yok cezanın. Yarından itibaren ilan fiyatlarına zam gelir, mesele çözülür.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
teknolojiden anlamayan burokratin kestigi cezadan ne olacak. Galerici emlakcilar sanki sutten cikmis akkasiklarda tek sorun sahibinden sitesinde. Bir kere hicbir platform kendisine girilen verinin baska bir platforma otomatik olarak aktarilmasi icin yatirim yapmak zorunda olamaz. Sen ilani verdiysen ilanin sahibi zaten sensin (sahibinden burda yazili anlasma yoluyla senin rakip firmaya ilan vermeni engelliyormu bilmiyoum, engelliyorsa o rada haksiz tabiki ama sanmiyorum akli basinda adam o topa girmez), fotonu metnini gider diger platformada koyarsin. Bu sey gibi otelde kaliyorsun esyalarini getirmissin koymussun, sonra otele diyorsunki benim esyalarimi git su otele tasi. :) mevzu burda veri girme falanda degil, zaten api entegrasyonu diye birsey var, 3.parti uygulamalar ile zaten sahibinene toplu sekilde ilan giriliyor, eger rakiplerde de benzer api destegi varsa (bi zahmet olsun) benzer sekilde ilanlarin orayada girisini saglarsin. Bombos bir muhabbet ozetle, 40 milyon para degil burda onemli olan, asil mevzu sahibindene ilanlari baska siteye kaydirmasi icin gelistirme yapmasina hukmetmek, bide sanki devletin elinde proje yoneticisi varmisda bu isin iki ay icinde olmasina karar vermis.... Rakip de ilan vermek icin api yoksa ne olacak ? hem hangi rakip bu ? yarin yeni rakipler gelince sahibinden isi gucu birakip onlara gore tekrar gelistirme mi yapacak ? Ilan fiyatlarindan soylenen galericiler emlakcilar sattiklari ev arac basina dunyalari kaldirip kurus vergi vermesinler, kestigi her faturadan cayir cayir vergi veren sahibinden'e gelince bunlar seytan... tabi ya.
-
Acilen x e global capta goz gezdirmek lazımdır, önüme sürekli arasan bulamayacagin, en az 15 dolar abonelik isteyecek x filmlerin full sürümleri düşüyor, benim için problem değil ama yaşı veya mental durumu yetmeyecek kişiler için ve dolaylı olarak bu kişinin etkileşime gireceği toplum için sıkıntı olabilir, dikkat
Sahibinden bütçe açığını kapatmak için çok çalışıyor son 2 senedir. Başımızdakiler sağacak sığır bulunca et süt tüy demeden dna larına kadar sömürüyorlar.
bu cezaların parası üyelerden çıkarılmayacak sanki. kim ceza alıyor sonunda
-
Lann bırakk (Sedat Peker stayla)
2. el sitesiyle ne alakası var? Bunlarda baksat dostlar 31'de görsün.
Haziranda bakanlık 5. yıldızlı otelde 2. el fiyatlara müdahale toplantısı yapıyordu? Kelli felli adamlar vs yediler içtiler. Ee? Açıklamalar yapıldı, piyasa düzenlemesi vs.
Maksat avellerin gazını almak, yiyen çok nasılsa.
Kimse sormuyor ulan internet bir tek bizde mi var? Yunanistan'da, Irak'ta, Gürcistan'da internet yok mu? 2.el sitesi yok mu? Bir tek bizde mi var la bu?
Komşuların hiçbirinde 2.el otoda sorun yok bir tek bizde var.
Fırsatçı, 3 kağıtçı, namussuz sadece bizde(!) var.
Kes sarı siteye bi ceza hemen "ooohh.gif" gelsin.
Çok kolay bizimkileri idare etmek yahu. Az bile yapıyor ben olsam her ay alırım motorlu taşıt vergisi 2 saray daha yaparım. Hiç gitmem, kullanmam da. 3000'er kadro doldururum o saraylara ona da "adam ekmek veriyo ya helal" derler.
-
hala sahibinden kullanan varmi ya
benyi kullanıyorum evimi kiraya vermiştim burada bir kuruşta para vermedim tavsiye ederim.kiralıkdaire.com.trTürkiye'nin Bir Numaralı Kiralık Daire İlan Sitesi - kiralıkdaire.com.trhttps://kiralıkdaire.com.tr
kan emici sahibinden hepsiemlak gibi sitelerden uzak durun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nexus can -- 24 Ağustos 2023; 1:6:13 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Çok kesmiş. İflas açıklar şimdi mazallah.
Bizim hayalini kurduğumuz para onlar için çerez parası bile değildir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Lann bırakk (Sedat Peker stayla) 2. el sitesiyle ne alakası var? Bunlarda baksat dostlar 31'de görsün. Haziranda bakanlık 5. yıldızlı otelde 2. el fiyatlara müdahale toplantısı yapıyordu? Kelli felli adamlar vs yediler içtiler. Ee? Açıklamalar yapıldı, piyasa düzenlemesi vs. Maksat avellerin gazını almak, yiyen çok nasılsa. Kimse sormuyor ulan internet bir tek bizde mi var? Yunanistan'da, Irak'ta, Gürcistan'da internet yok mu? 2.el sitesi yok mu? Bir tek bizde mi var la bu? Komşuların hiçbirinde 2.el otoda sorun yok bir tek bizde var. Fırsatçı, 3 kağıtçı, namussuz sadece bizde(!) var. Kes sarı siteye bi ceza hemen "ooohh.gif" gelsin. Çok kolay bizimkileri idare etmek yahu. Az bile yapıyor ben olsam her ay alırım motorlu taşıt vergisi 2 saray daha yaparım. Hiç gitmem, kullanmam da. 3000'er kadro doldururum o saraylara ona da "adam ekmek veriyo ya helal" derler. |
teknolojiden anlamayan burokratin kestigi cezadan ne olacak. Galerici emlakcilar sanki sutten cikmis akkasiklarda tek sorun sahibinden sitesinde. Bir kere hicbir platform kendisine girilen verinin baska bir platforma otomatik olarak aktarilmasi icin yatirim yapmak zorunda olamaz. Sen ilani verdiysen ilanin sahibi zaten sensin (sahibinden burda yazili anlasma yoluyla senin rakip firmaya ilan vermeni engelliyormu bilmiyoum, engelliyorsa o rada haksiz tabiki ama sanmiyorum akli basinda adam o topa girmez), fotonu metnini gider diger platformada koyarsin. Bu sey gibi otelde kaliyorsun esyalarini getirmissin koymussun, sonra otele diyorsunki benim esyalarimi git su otele tasi. :) mevzu burda veri girme falanda degil, zaten api entegrasyonu diye birsey var, 3.parti uygulamalar ile zaten sahibinene toplu sekilde ilan giriliyor, eger rakiplerde de benzer api destegi varsa (bi zahmet olsun) benzer sekilde ilanlarin orayada girisini saglarsin. Bombos bir muhabbet ozetle, 40 milyon para degil burda onemli olan, asil mevzu sahibindene ilanlari baska siteye kaydirmasi icin gelistirme yapmasina hukmetmek, bide sanki devletin elinde proje yoneticisi varmisda bu isin iki ay icinde olmasina karar vermis.... Rakip de ilan vermek icin api yoksa ne olacak ? hem hangi rakip bu ? yarin yeni rakipler gelince sahibinden isi gucu birakip onlara gore tekrar gelistirme mi yapacak ? Ilan fiyatlarindan soylenen galericiler emlakcilar sattiklari ev arac basina dunyalari kaldirip kurus vergi vermesinler, kestigi her faturadan cayir cayir vergi veren sahibinden'e gelince bunlar seytan... tabi ya.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X