|
Bildirim
internet sağlayıcıların hepsine kesilmesi gerek maaşlara %100 zam gelmedi 180 tl lik fatura yı 400 tl ye çıkarıyorlar o kadar zam yaparlarsa maaşlarada zam yapılması gerek.
|
Ceza keseceklerine tarifelerde indirimi zorunlu tutsunlar
|
Turkcell İletişim Hizmetleri AŞ’ye 57.300.961,97 TL
Bu ceza boşa kesilmiş varlık fonu devlete ait bildigim ödemeden silinir gider o borc sonrada vatandaşa fazla zamla geri gelir... türkcell artık devlete gectigi icin eski halinden eser kalmadı |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayamtky -- 2 Mart 2024; 22:31:41 > |
|
|
|
|
Hocam Fark edermi devlete ait bir şirket göstermelik keserler bir cepten diger cebe girer faturalar 400 tlden aşagı gelmez oldu türkcellde bunu ama kimse izah edemez hayat bu der gecersiniz...ama bu kesilen cezaların hesabı vatandaşa vergi gibi yapışır kalır |
Hocam bu ülkede iş adamı yardım yaptı sabahına on katı fazlasına ihale aldı bundan başka mevzu varmı halkın cezası şirketlere kesilen cezayı ödemek sucu işleyen bizmişiz gibi davranıyor devlet... |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SLIFE -- 4 Mart 2024; 08:31:50 > |
|
Konuyla alakası olmayan yazılar yazanlara karşı kızgınlığınızı anlayabiliyorum, Türkcell' in yeni yılda %150 zam yapmasına kızdığım için o kızgınlıkla konuyla alakası olmayan bir yere yazdığımın farkındayım, aslında Türkcell bu cezayı bu sebepten dolayı da hak ediyor anlamında idi yazdığım. Cevabınıza "Ulan" ile başlayıp "dostum" ile bitirmeniz ilginç olmuş. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayamtky -- 4 Mart 2024; 12:12:44 > |
|
Turkcell'e iyi olmuş zamanında paket aşımından az fatura ödetmemişlerdi faturalı hattıma |