Şimdi Ara

reklam mesajı atanları pişman ediyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • son yıllarda hepimizin ortak sorunu sağdan soldan, yerli yersiz, gerekli gereksiz gelen reklam mesajları. kimi zaman önünden bile geçmediğiniz bir restoran, kimi zaman bir erotik shop kimi zaman pizza vs.
    ben bunlarla ilgili olarak çok etkili bir yöntem geliştirdim

mesela geçenlerde hiç gitmediğim bir restorandan sürekli mesajlar gelmesi üzerine telefonu arayıp 5 porsyon yemek söyledim sahte bir adres verip beklemeye başladım tabi siparişi ulaştıramayınca beni aradılar bende, siz beni rahatsız ettiniz bende sizi rahatsız ettim diyerek haberim olmadan numaramı temin edip mesaj attıklarını söyledim tabi hemen sildiler. diğerlerinede bu şekide sahte siparişler verdim erotik shop, pizzacı ne denk gelirse hatta geçenlerde apartman kapısını reklam çıkartmalarıyla rezil eden pizzacıyı kapının önüne kadar getirdikten sonra (tabi sipariş vererek) çıkartmaları kazımasını söyledim siparişide iptal ettim.
    bir tek lukoil'den gelen mesajlarla ilgili bir intikam çalışması yapamadım bu konuda önerilerinizi bekliyorum.

herkes böyle bir yol izlese eminim bu tarz firmalar numaralarımıza iznimiz olmadan mesaj atamazlar.

• iyimiş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.