Arkadaşlar üniversitede ilk haftam bitti genelde tanışma faslı oldu hocalar yoklama felan almadan 10-15 dk konuşup saldı ben reklamcılık bölümününe yerleştim benim 2. sınıf radyo televizyonda okuyan bir arkadaşım var o ilk seneden beri üniversitenin radyosunda çalışıyor prodüksiyon işlerine bakıyor bana sen de gel haftaya alımlar başlıcak dedi radyoya benim bir ilgim yok fakat referans açısından işe yarıyabilceğini söyledi reklamcılık 2. sınıftan biri de varmış yanlarında ve referans toplamaya başlamış şimdiden şu an üniversite de tek işler durumda olan radyo var dedi ertesi gün 2. sınıflardan başka bir reklamcıya denk geldim bizim kolajı sordum (reklam için olan)orda bir şey yapmıyoruz sadece slogan bulma fikir bulma üzerine şeyler dönüyor dedi şuan zaten reklamcılığın temelinde fikir üretmek slogan bulmak gibi şeyler olur icraatı biz yapmayız ama yine de tek slogan bulmaktır vs. bana sıkıcı geldi slogan bulmak için 20 30 kişi bir araya toplanmaya gerek olcağını sanmıyorum ben bu yüzden ikileme düştüm şuan 2 sini birden seçebiliyoz mu aklımda o soru da var ama yoktur büyük ihtimal öyle bir şey radyoya girip prodüksiyonla alakalı bir şeyler öğrensem yapsam ilerde daha çok işime yaramaz mı ? hem donanım edinirim yani sizce ne yapmalıyım kimden fikir alcağımı şaşırdım çevremde şuana kadar reklamcılık okuyan olmamıştı soramıyorum da o yüzden kimseye sizce ne yapmalıyım ?