Şimdi Ara

Reklamlar her zaman atışmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beğenerek takip ettiğim REKLAM OBURLARI sayfasında bugün şu trajikomik reklama rastgeldim amacım polemik çıkartmak değildir bugüne kadar hiçbir firmanın fanatikliğini yapmışlığım yoktur. Lütfen konunun da çarpıtılmasını istemiyorum

Reklamlar her zaman atışmıyor

• ben niye bişey anlamadım bu reklamdan ya ?
  • VW firması NISSAN firmasından kopya çekmiş benim anladığım bu çünkü VW reklamında slogan yok yani olsa yorum yapardık da sadece resimden bu kadar ince düşünebiliyorum
  • fil neden arabanın tekerine çöydürüyo ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sedat.y

ben niye bişey anlamadım bu reklamdan ya ?

birbirinin aynısını yapmışlar
    Reklamın manası ise fil arabayı rakibi olarak görüyor ve köpekler gibi bu bölge benim edasıyla bölgesini belirliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamza_007

quote:

Reklamın manası ise fil arabayı rakibi olarak görüyor ve köpekler gibi bu bölge benim edasıyla bölgesini belirliyor

şimdi oldu
  • reklamin devaminda fil olse eceli gelmis derim :) yada szhiplenme duygusu olmus olabilir. Hani bu arac tam bana gore yaklasani ezerim gibi :)

Edit: mobil gec yazim :-)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi greencher -- 16 Şubat 2013; 0:38:02 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Yok be kardeş NISSAN reklamında "Büyük Düşün" yazıyor. Bence fil binebilirmiyim acaba diye bakıyor sığarmıyım yani...

Kullanıcıya da büyük düşünün fil bile girer manası veriliyor... Bence
  • Bence reklamda filin nissan arabayı o doğanın bir parçası olarak gördüğü ve yadırgamadığı mesajı veriliyor.
  • bence filin umrunda bile değil 2 arabada
  • quote:

Orijinalden alıntı: nanoona

bence filin umrunda bile değil 2 arabada

Güzel yorum. Sevdim...

Bence fil feodal sistemin total etkileşimlerinden yola çıkarak, varoluşsal bir tepkinin naturel paradoksunda kaybolmuş. Sibernetik bir oluşumu, nasyonal ve naturel kimliğinde ele almış.

Kısacası fil, iki aracıda bir halta benzetememiş ve hakaret ediyor bence. (Hak vermiyor değilim)

Bir de, ben belgesel severim ve bir filin bugüne kadar bir köpek gibi arka ayağını kaldırarak işediğini hiç görmemiştim. Yeni mi çıkmış bu adet?
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkman

quote:

Güzel yorum. Sevdim...

Bence fil feodal sistemin total etkileşimlerinden yola çıkarak, varoluşsal bir tepkinin naturel paradoksunda kaybolmuş. Sibernetik bir oluşumu, nasyonal ve naturel kimliğinde ele almış.

Kısacası fil, iki aracıda bir halta benzetememiş ve hakaret ediyor bence. (Hak vermiyor değilim)

Bir de, ben belgesel severim ve bir filin bugüne kadar bir köpek gibi arka ayağını kaldırarak işediğini hiç görmemiştim. Yeni mi çıkmış bu adet?

Vw neresinden isterse fil orasından işer

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fil buna anca pislenir demek istiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Draqonn

quote:

Orijinalden alıntı: volkman

quote:

Güzel yorum. Sevdim...

Vw neresinden isterse fil orasından işer

vw i bilmem de, filin yerinde olsam tepesinden işerdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: think of idea

Yok be kardeş NISSAN reklamında "Büyük Düşün" yazıyor. Bence fil binebilirmiyim acaba diye bakıyor sığarmıyım yani...

farkettiğseniz iki reklamda da fil araçların tekerine işiyor

edit :imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamza_007 -- 16 Şubat 2013; 18:51:31 >
  • VW'den aslında böyle bir kopyalama kolay kolay beklenemez. Reklam sektörünün ağır toplarındandır ama ben de şaşırdım buna.
    Bu arada Nissan'ın fikri harikaymış. Slogan da iyi tamamlamış.
  • Nissan'ın fili dişi. VW'in fili erkek. Erkek gibi araba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: seizure

Nissan'ın fili dişi. VW'in fili erkek. Erkek gibi araba.

VW e erkek fil yanaşıyorsa,pek erkek gibi olmuyor sanki.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: think of idea

quote:

quote:

her ikiside aynı şeyi yapıyor reklam kopya edilmiş bence

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.