Otomobilim RenaultMegane Coach (coupe) 2.0i , 8V motorlu , 115 beygir , 1998 model.Sorunum da su: Hareket halindeyken motor stop ediyor,ve birdaha calismiyor.Akusunu sokup,takinca tekrar normal calisiyor,bir muddet sonra,tahminen 5-6 kilometre sonra tekrar stop ediyor.Ibrede hic bir sorun gostermiyor,mars basiyor,normalde sonen lambalar sonuyor ve farkli birsey belirtmiyor.Arabanin EKU"su(beyni) Siemens.Elektronik konusunda bilgisi olan arkadaslar ,yardim edin lutfen.
arabanın beyni arızayı anlayınca arabayı stop ediyor ve bunu kaydediyor. Aküyü sökünce bu bilgi resetleniyor. Servise gidip asıl sorunu bulmaları gerek.
Galiba beyin sorunu cikmis.Bugun servisten aradilar ve ,beyinde bir hata oldugunu,ve bazen motor ,dort yerine ,uc silindirde calistigini soylediler.Pek anlamadim tabi,ancak , bildigim kadariyla bu arabada iki bubin var,bunlarin her birinde iki cikis var,yani,calismiyacaksa cift calismaz.Nasil oluyor da bubinin yarisi calismiyor.Ve asil sorun su ki,ben Turkiyede degilim.Bulgaristanda oturuyorum,ve sadece beyni Turkiyede servise goturursem,acaba ise yarar mi.Araba nasilsa yola cikamaz bu halde.
sadece beyini götürerek düzelirmi bilmiyorum. Karışık bir soruna benziyor. Umarım en kısa zamanda problemi çözersin. Kolay gelsin.
sen git aracına bakım yaptır servisinde göz<den geçirsinler aracı sorunu çözerler heralde servinde
Bahsettiğiniz sorunlar elektrik arızasını işaret ediyor, distürbitörden başlayarak aküye kadar elektrik aksamını kontrol ettirmekte yarar var. (ilk aklıma gelen)