Şimdi Ara

renault 19 K7M motor rölanti sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
4.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar r19 1.6 rte enjeksiyonlu k7m motorlu aracımda rölanti problemim var. nereye gittiysem ne yaptıysam buna bir çözüm bulamadık bir sürü para harcadım forumlarıda alt üst ettim arabanın yağı suyu hava filtresi yağ filtresi rölanti motoru bujiler ve kabloları lpg enjektörleri değişti gaz kelebeği temizlendi sübap ayarı yapıldı ama hala aynı sorunum şu araç ısınınca yani normal sıcaklığına yaklaşmaya başlamasından itibaren başlayan rölantide aşırı derecede oynama rölanti 450-850 arası sürekli ritimsel olarak oynuyor bir inip bir çıkıyor sürekli ama sıcak havalarda iyice yapıyor soğuk havalarda motor tamamen ısınınana kadar normal çalışıyor nedense bunu sıcak havalarda daha aşırı yapıyor arkadaşlar yardımcı olursanız çok minnettar olurum bendeki sorunun aynısı olan bir aracın videosu var onun linkinide vereyim videodakiyle tamamen aynı sorun

video:http://www.youtube.com/watch?v=Ah8lebYZ1Wg

• 100 de 100 map sensörü birader. Aracında map sensörü var sa büyük ihtimal ondan yapar.map sensörü yüzünden lagunayı satacaktım.taki sorunu bulana kadar.:) rolantide düşmeler stoplar çalışmamalar.arzanın genelinin kaynagı bu sensördür,. Face book laguna cılar buraya sayfasına yazabilirsin. Ordan yardımcı oluruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gknmt -- 13 Ocak 2015; 15:28:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.