Şimdi Ara

renault 9 modifiye

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
5.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben geçenlerde R9 araç aldım ( Buz Beyaz) nasıl bir modifiye yapsam bu araca gider birde aynı araçtan olanlar kilometrede ne yakıyor aldığım kişi bana 0,95 kuruş dedi ama tabiki lpg'de 1991 model
    teşekkürler

• KARDEŞ BROADWAYA MODİFİYE YAPMANA GEREK ORJİNAL HALİ BENCE DAHA GÜZEL DURUYOR.YAKIT OLARAK SATAN KİŞİ DOĞRU SÖYLEMİŞ LPG DE YAKLAŞIK 100 KURUŞ FALAN YAKIYOR.

renault 9 modifiye
  • öncelikle hayırlı olsun arkadaşım, benim kendi görüşüm r9 lara tampon altı karlık, yan marşpiyeller, far kaşı göze pek hoş gelmiyor, aracın beyazmış siyah cam filmi güzel gösterir aracı, birde xenon ampullerinden alırsan philips daemond vısıon gibi. , sinyallerin turuncuysa şeffaf olanlar ile değiştir birde siyah zeminli stop lambaları var orj. broadwayın onlarla değiştirirsen aracın baya bi havası değişir bunlar benim zevkim belki hoşunuza gider belki daha farklı şeyler yaptırırsınız zevk sizin tekrar hayırlı olsun kazasız, belasız, cezasız sürüşler
  • hayırlı olsunn usta byserkan a ek olarak madıı durum iiyiyse 5 bacak 17''jant süper olur yay a gerek yok okdar masrafa kestir 3 4 cm amortisörleri süper olur tamponları gövde rengine boyat çok ucuk ama tatlı olur hayırlı ugurlu olsun
  • Broadway'e 17 inç jant mı takılır?Bir kere Broadway'in tekerlek haznelerine 17 inç jantın takılacağı lastik sığmaz,sığsa da o arabaya o boyutta jant takılmaz,72 beygir motor nasıl döndürsün o jantları?.Çok büyük jant demek daha güzel demek değildir.Broadway'e takılacak ideal jant boyutu 15 inç'tir,hatta 14 bile kötü durmaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: clio_TR

hayırlı olsunn usta byserkan a ek olarak madıı durum iiyiyse 5 bacak 17''jant süper olur yay a gerek yok okdar masrafa kestir 3 4 cm amortisörleri süper olur tamponları gövde rengine boyat çok ucuk ama tatlı olur hayırlı ugurlu olsun

amortisör kesilmez, olsa olsa yaylar kesilir ancak bu da sadece görüntüde güzel görünen ama aracın yol tutuşunu olumsuz etkileyen bir işlemdir. güvenlik açısından son derece önemli olan bu konuda ucuza yayları kestirmek yerine paraya kıyıp daha kısa yaylardan almanız, aracınızı alçaltmanın daha güvenli bir yolu olacaktır. daha sonra da yol tutuşu iyileştirmek adına daha sert amortisörler alabilirsiniz.

aracınız eski kasa olduğundan makyajlı modellerin (93-96) siyah zeminli stop lambaları aracın genel çizgileriyle uyumsuz (tampon farklılığından dolayı). onları alıp takmak yerine mevcut stopları daha güzelleştirmenin yollarını arayabilirsiniz.

naçizane tavsiyelerimin sonuncusu aracın genel olarak çok güzel çizgilerinin olduğu (bence üretilmiş en güzel r9 kasası) ve ek olarak yapılacak tampon+etek+spoyler .. vs'nin yerine tam bir bakımla (kaporta+motor+yürüyen aksam) aracın eksiklerini gidererek orjinal haline yakın olarak kullanmak olacak. belki film+alçaltma ve güzel bir jant bunların dışında kalabilir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.