Şimdi Ara

RENAULT ALDIĞIMA 1000 KERE PİŞMANIM (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
0
Favori
6.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR BENCE PROBLEM SERVİSLERDE 4 SENE ÖNCE 89 MODEL FLASH IM VARDI SERVISTE MANIFOLT CONTASINI DEĞİŞTİRDİM 1 AY GEÇMEDEN CONTA PATLAK VERDİ SERVİSE GİTTİM BU İŞ GARANTİ DIŞI DEDİLER BENDE MÜŞTERİ HİZMETLERİNİ ARAYIP ŞİKAYET ETTİM ŞİKAYETTEN SONRA SERVİS BENİ ARAYIP GELMEMİ RİCA ETTİ GİTTİM BEDAVA DEĞİŞTİLER DEĞİŞTİKTEN 1 GÜN SONRA ARABA ÇALIŞMADI TEKRAR GITTIM AKÜ BİTMİŞ DEDİLER BEN BÖYLE VURDURARAK ARABAYI 4 GÜN KULLANDIM EN SON BI ELEKTIRIKÇIYE GITTIM ABI BUNUN ŞARJ KABLOSU SÖKÜK DEDİ VE TAKTI ARABA TIKIR TIKIR ÇALIŞTI BENCE SERVİSTE BİLEREK ÇIKARDILAR....... O GÜN BUGÜNDÜR SERVİSE GİTMEM.... HANGİ ŞEHİRDEYSEM Bİ USTA BULURUM ONA YAPTIRIRIM...........
  • Çok gecmis olsun. Allah korumuş valla
  • Arkadaşlar, ben bir Opel kullanıcısıyım ve şimdiye kadar Opel'den başka hiçbir markanın müşterisi olmadım ama Opel'in servis hizmeti daha mı güzel diye sorsanız elbette HAYIR derim. Servislerin hepsi aynı, hiç boşu boşuna niye onu aldım keşke şunu alsaydım falan demeyin sadece hakkınızı arayın...
  • arkadasim gecmis olsun oncelikle...

istanbulda oturuyorsan, kadikoy yakasinda acibadem tarafinda ELF Renault servisi var orda Aydin usta var. Renault Mais'te ve cevre serviste onarilamayan bir cok arac aydin usta'ya getiriliyor. kendisi bu iste gayet bilgili biri. kisa bi ornek verim babamin Renault Safrane'i var klima arizasi ile karsilastik Mais dahil 3 servise goturdum kumanda degiscek dediler aydin abi 50 liraya isi halletti deiscek olan kumanda 2 senedir sorunsuz calisior...
    0216 3263228 Aydin Usta'nin telefon numarasi isinize yarayabilecegini umud ediorum.
  • Geçmiş olsun...
  • ccaparli bende SET OTO ya götürdüm megane bakım için.Adamlar 13 kalem malzeme çıkarmışlar 700 YTL verdim.Birde indirimli fiyat diye kazıklıyorlar.Ben işin teknik kısmını bilmediğim halde gördüğüm sorunları gidermemişler.

Bende sonradan SET OTO dan vazgeçtim...

Geçmiş olsunn .. Renault yönetim kurulu gelip Türkiye dedki yetkili servislere baksa hepsini kapatır heralde...
  • renaultan başka birşey beklenemez forumdsa bile şikayetçiler geçmiş olsun kardeş
  • dostum senin renault u kötülemekten başka işin yok mu amacın ne aklın sıra doğrularımı konuşuyon yanii
    buna mı inannıyosunn
    bırak bu işleri yağtığın yanlışş
    adam bilgi istiyo sen diyon yok renault böle yok şöylee

quote:

Orjinalden alıntı: doblom_oguz

renaultan başka birşey beklenemez forumdsa bile şikayetçiler geçmiş olsun kardeş

• evet doğrular hem bunlar benim düşüncelerim benim tanıdğım renault kullanıcıları hiç biri memnun değil kardeş 2004 senesinde 2004 te megane 2 araba 1 haftalık egzos düştü servi somunla çürümüş olucak şey değil neyse size renaultlarınız ile mutluluklar dilerimm ALLAH kazadan beladan korusun hepimizi bu konuyu burda kapatalım
  • quote:

renaultan başka birşey beklenemez forumdsa bile şikayetçiler geçmiş olsun kardeş

arkadaşlar hiçbirimiz renault a ortak değiliz. Duygusalca savunmaya gerek yok. Renault bu araçları hayır için de dağıymıyor. Sorunluysa sorunludur. Ben de renault servislerinden çok kazık yedim. 120 ye sattıkları parçayı piyasadan 50kuruşa aldığım da oldu. ama açıkcası başka bir araç yada alternatife gerek yok. renaultu da savunmayacağım. hatası da var sevabı da bir marka için birbirimizi kırmayalım.
  • ya arkadaşlar benim 2007 model megane da arka stoplar içten buğu yapıyor bazen .. bu normalmi.. değilse garantiden değiştirme hakkım varmı. saygılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: commonwealth

quote:

arkadaşlar hiçbirimiz renault a ortak değiliz. Duygusalca savunmaya gerek yok. Renault bu araçları hayır için de dağıymıyor. Sorunluysa sorunludur. Ben de renault servislerinden çok kazık yedim. 120 ye sattıkları parçayı piyasadan 50kuruşa aldığım da oldu. ama açıkcası başka bir araç yada alternatife gerek yok. renaultu da savunmayacağım. hatası da var sevabı da bir marka için birbirimizi kırmayalım.

aynen katılıyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: mustik61

standart 3-4 tane reno fanatiği her yerde renoya laf eden varmı diye araştırıp buluyor kavga çıkarıyor.sanki babalarının fabrikası.hiç kimse onlar istedi diye reno çok iyi yazmak zorunda değil forumun mantığına aykırı, özgürce fikrimi söyleyemiceksem bu foruma girmemimizin ne manası var bırakalım bu arkadaşlar kendi kendine forum yapsın.woswos fanatatiğide var bi kaç tane onlarda aşağı kalmıyor.reno topiğinde böyle bi başlık açılmış ve hala burda kavga çıkmadıysa bu işte bi gariplik var.ya kavga çıktı mesajlar yöneticiler tarafından silindi yada kim ne yazacak diye fanatikler bu konuyu kendi açtı.marka fanatiklerine

bu topici ben açtım.evet vw sempatizmanı olabilirim ama renault kullanıcısı ve renault dh üyesiyim.ben bu topici 2 yerde açmıştım.bi burda bide araç tercih kıyaslama bölümünde.iki yerde açtığım için o topic kitlenmişti.orada emre güleç diye bir arkadaş bana iftira attı.bu adam fake dedi.renaultu kötülemeye çalışıyor dedi.aracın plakasını ver araştıracam dedi.o zaman arabam daha servisteydi.plakayı verdim.araştırdı ve sonra benden özür diledi.bence sende önce bi sorsaydın bana

• Her markadan memnun olanlarda war olmayanlarda hangı markadan memnun oluyorsanız hangısı yuzunuzu gulduruyorsa onu alın su an Lag I bnı gulduruyor bundan sonra sanırım Yeni Mondeo guldurecek
  • Geçmiş olsun arkadaşım.. Problem serviste bence keşke Ankara Söğütözü Mais e götürseydin ben bizim Renault ları oraya götürüyorum son derece memnunum..

Bazıları gene fanatiklikte sınır tanımayıp ortamı germeye çalışıyorlar onları kaale bile almaya değmez ama biz genede gerekli şikayetleri yaptık hakkedeceği cezayı alır umarım
  • Merhaba.Genelde herkez kendi kızına güzel der.Konuyu marka tartışmasına getirenler var.5 defa sıfır araba aldım.Aslında sıfır alıp binmek bazen tehlikeli olabilir.Çünkü montaj hatası vs.çıkabilir.Bu bütün markalarda olabilir.Bende Megane II HB var.İki olaya şahit oldum.Megane II Sedanın bagaj kapağının uçtuğunu gördüm.Diğeri,iki yıl önceydi,yine sıfır alınan opel corsanın motoru yolda yanmaya başladı ve tamamen yandı.Ancak bunlar ölçü değil.Her markada montaj kusurları çıkabiliyor.Tabi yerli üretimlerde daha fazla.Sedanların görüntüsüne bayılıyorum ama özellikle HB aldım.
  • Asıl konuyu yazmadım.Herhangi bir R.servis şikayetinizi İnt.den Renault Merkeze ulaştırırsanız,sizi arayıp gerçekten çok yardımcı oluyorlar.Hiç sinirlenmeye falan gerek yok.Gerekeni onlar söyleyip,yapıyorlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kutahyaadnan

Merhaba.Genelde herkez kendi kızına güzel der.Konuyu marka tartışmasına getirenler var.5 defa sıfır araba aldım.Aslında sıfır alıp binmek bazen tehlikeli olabilir.Çünkü montaj hatası vs.çıkabilir.Bu bütün markalarda olabilir.Bende Megane II HB var.İki olaya şahit oldum.Megane II Sedanın bagaj kapağının uçtuğunu gördüm.Diğeri,iki yıl önceydi,yine sıfır alınan opel corsanın motoru yolda yanmaya başladı ve tamamen yandı.Ancak bunlar ölçü değil.Her markada montaj kusurları çıkabiliyor.Tabi yerli üretimlerde daha fazla.Sedanların görüntüsüne bayılıyorum ama özellikle HB aldım.

çok haklısın arkadaşım her arabada montaj kusurları var.her arabanın problemleride var iyi yönleride.kusursuz mersedes bile yok.değilki megane, corolla veya vectra olsun.araba alanlarda bu problemleri bilerek almalı.meganında cronik problemleri tabiki var.ama bunlar alınmasına engel değil.forumda bu tür sorunların bilgilerin paylaşıldığı yer olmalı.bi sorunla karşılaşan biri örneğin konuyu açan arkadaş önce yalancılıkla suçlandı yukarda kendiside belirtti.yok efendim sen renoyu kötülemek için yalan haber açıyorsun falan.toyota forumunda biri megane ile dayım kaza yaptı hava yastıkları açılmadı dedi fanatikler hemen atladı sen 17 yaşındasın diye.olamazmı 17 yaşındaki birinin dayısı meganıyla kaza geçiremezmi.toyotanınkide açılmayabilir.neden renonun şu problemi var diyen veya şu marka renodan iyi diyen biri oldumu hemen nerde olursa olsun fanatikler savunmaya geçiyor yalancıkla suçluyor bi şeyden anlamamakla suçlanıyor.
    reno forumunda biri paliosunu satıp megane 1 1.4 alıcam dedi.arkadaş palionun motorunun yetersizliğinden şikayetci ben ve bi kaç arkadaş 1.4 alma oda motor olarak zayıf kalıyor paliodan çok da ilerde değil alacaksan 1.6 hatta yetişebilirsen megane 2nin 1.6 sını al dedik ne cahilliğimiz kaldı ne hiç bi şeyden anlamadığız.yine megane öneriyorum adama ama renoyo kötülemekle suçlanıyorum.yok efendim sen nasıl dersin megane 1 paliodan çok ilerde değil diye.bildiğini herkes sorana cevap olarak yazsa başka cevapları konuları yalancıkla bilmemezlikle şuçlamasa olmuyormu bu forumda. niye yazıyoruzki bidiğimizi söyleyemiyeceksek.

• Geçmiş olsun.Böyle arızalar garanti kapsamında olması lazım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mustik61

aman yarabbi bu gün reno forumunda yazdıklarıma laf atan olmadı dünyanın sonumu geldi ne.

haklısın keşke bu forumu renault yöneticileri de takip etse de bazı arkadaşlar teşvik primi falan verse. renault servisi ve bayisi arkadaşım var o bile bu kadar savunmuyor ki bu markadan ekmek yiyor.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.