Şimdi Ara

RENAULT ALDIĞIMA 1000 KERE PİŞMANIM (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
0
Favori
6.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
    bende de 2000 megane coupe var...Çok memnunum..ses falan duymuyorum.
    Yanlız birşey sorucam bu bahsettiğin servis iyimidir.? Bana gerçekten kazıklamayacak ve
    işten cidden anlayan bir servis lazım..
    önerebilirmisin ?

quote:

Orjinalden alıntı: bluecoupe

ben 2000 model megane coupe kullanıcısıyım arabamda ses sorununu bende yasıorum ama servis konusunda ben gayet memnunum bazen oluo ki bazı arazıları ucretsiz bile yaptırıyorum herhangi bi tanıdıgım olmamasına ragmen bu araba sonucta seri uretilen bişi en luks arabalarda bile zaman zaman sıfırında problem cıkar makina nın bile 1000 de 1 hata oranı vardır megane gibi bi araba ben ist. da yasıorum kafamı nereye cevirsem megane bırakında bazı problemler olsun sonucta bir makina !! bu iş bole sıfır bile olsa problem cıkmaz diyemez kimse her markada problem cıkabiliyor . megane ın daha cok uretildigi dusunulurse buda hata cıkma olasılıgını arttırıo tabiki.

• kendimi bildim bileli reno kullanıyorum hiçbir sorunla karşılaşmadım bugüne kadar...hız sabitleyicinin fren sistemiyle hiç bir alakası yoktur yokuş aşşağıya giderken arabanın ağırlığıyla hızlanması normaldir...fren sistemiyle birlikte çalışan çok nadir araba vardır..
  • quote:

Orjinalden alıntı: hasanrunal

kimsenin durduk yere hiçbir şeyi kötülemeye ihtiyacı yoktur. arkadaşa geçmiş olsun diyorum. benim de 2007 bir aracım var. bunu duyunca şok oldum. adam firene mi yanlış basmış da kullanıcı hatası diyolar. ben de servise gittim. aracın hız sabitleyicisi yokuş aşağı hızı tutamıyor dedim normal dediler. buyur burdan yak. sabitlemek demek bir yerde tutmak demek. bizim sabitleyici tutamıyor hızı. şimdi benim ne suçum var . bu adamın ne suçu var. olanı yazıyo

Hız sabitleyicinin yokuş aşağı giderken frene basmasını mı istiyorsun
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.