Şimdi Ara

RENAULT ALDIĞIMA 1000 KERE PİŞMANIM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
0
Favori
6.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 8-9-2006 tarihinde 0 olarak aldığım megane expression aracımdan memnun değilim.aracı aldığımdan beri kapı aralarından ve motordan gelen sesler beni sinir etti.bu şikayetler içinde servise götürdüğümde defalarca ses falan yok cevabını aldım.en son olay ise faciaydı.salı akşamı aracımı yerine park ettim hiç bir sorun yoktu.çarşamba akşamı aracı çalıştırdığımda bilgi ekranı fren arızası verdi.frene bastığımda frenin boşaldığını gördüm.perşembe sabahı çekici geldi ve aracı yetkili servise götürdüm.renaultun 5 aylık 3800 kmde bozulan arabası gibi bir ayıbı yetmiyormuş gibi servisin terbiyesizliği beni çileden çıkardı.adamlar bu arızanın kullanıcı kaynaklı olduğunu söylediler.ve 450 ytl istediler abs kaptörü ve kablosunun değişmesi gerekiyormuş.bu parça türkiyede yokmuş fransadan gelecekmiş.adama hayır yaptırmıcam size dedim telefonda küfür ettim.buna rağmen yüzsüz herif defalarca aradı beni sipariş verelimmi die.bende sununda verin ama o para size haram zehir zıkkım olsun dedim.şimdi ben işin parasında değilim 450 ytl büyük bir para değil ama insanı enayi yerine koyuyorlar.ben herhengi bir kaza yapmadım yere sürtmedim arabayı zincir takmadım.gelelim renaulttun ayıbına.bunlar nası araç yapıolarki 5 aylık araç 3800kmde freni boşalıyor.allah korusun ya ailem aracın içindeyken seyir halinde fren boşalsa ve ağır bir kaza yapsam bunun vebalini kim ödeyecekti?yani diyeceğim o renaultu aldığım güne lanet olsun.bi dahada alırsam kafama etsinler başka bi diyeceğim yok.

• Öncelike biraz sakinleş dostum.
    Başına gelen olay herhangi bir markada da gerçekleşebilirdi.
    Arızanın herhangi bir zarara(maddiyat) sebep olmaması sevindirici kısım...
    Gelelim renault ile ilgili sorununa...
    Problemin tam olarak ne olduğunu anlayamadım ancak durumu en kısa zamanda renaultmüşteri hizmetlerine bildirmen gerekir.Garanti olayı bazı servislerin insiyatifinde olabiliyor,bu servisi ve yetkili kişiyi renault'a şikayet ederek sorununu anlatırsan geri dönüş olacağını düşünüyorum.
    Buarada hangiildesin ve hangi servise gittin?
  • kardeşşş bu arabayı nee kadara almıştınn....yok yanii amacım fiyat öğrenmek değil çok para veripte bunu yapıyosa bi marka yuhh derim valla...zaten FRANSIZLAR TÜRKİYE'Yİ lekelediler hala nie onlara para kazandıryosunuzz...
  • arkadasım öncelikle geçmiş olsun gerçekten ucuz kurtulmussunuz daha kötü şeyler olabilirmis.allahtan arac hareket halinde degilmiş ve bunu önceden farkettimişşin.iyiki bilgi ekranı calısıyor oda calısmasaydı acaba ne olurdu. arkadasım bizde düsündük bu aracı almayı renault megane sedan 2007 model 1.5 dci 80 bg acaba alınırmı siz önerirmisiniz belkide bir tesadüf olabilirmi yoksa 2007 model kullanan baska birileridede bu so ve buna benzer sorunlar olmusmu.aslında aklımızda baska model araclarda var.Acaba servis bu sorunların nedenini neyden kaynaklandıgını söyledimi.tekrar geçmiş olsun kardes
  • kardeşler iki soruya bir arada cevap veriyim.öncelikle ankaradayım neziroğluna götürdüm aracı.2.soruya gelince 34.500 e almıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İlker Yıldız

kardeşşş bu arabayı nee kadara almıştınn....yok yanii amacım fiyat öğrenmek değil çok para veripte bunu yapıyosa bi marka yuhh derim valla...zaten FRANSIZLAR TÜRKİYE'Yİ lekelediler hala nie onlara para kazandıryosunuzz...
    bence kesinlikle garantiden yaptırmaya çalışın. Çirkeflik yapın gerekirse.Parça geldi dediklerinde de yaptırmayın. Renault merkezi ile konuşun, o da olmazsa başka bir serviste şansınızı deneyin derim. Çünkü böyle şeyleri genellikle firmalar değil de servisler yapıyor. Başka bir servis garanti kapsamına alabilir. Hakkınızı arayın, hatta avukat bir tanıdığınız varsa onunla bile servise gidebilirsiniz. Gözlerini korkutmak lazım sonuçta bizler yoluncak kazlar değiliz, saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: İlker Yıldız

kardeşşş bu arabayı nee kadara almıştınn....yok yanii amacım fiyat öğrenmek değil çok para veripte bunu yapıyosa bi marka yuhh derim valla...zaten FRANSIZLAR TÜRKİYE'Yİ lekelediler hala nie onlara para kazandıryosunuzz...
    sedanlar türkiyede yapılıyo dostum clio symbol kangoalrda öle yani fransadan önce o fabrikada 2000den fazla kişi ekmek yiyo. fransaya kazandırma söz konusu olamz en çok satılan kullanılan araç renault.. hiç mi hata olmıcak tabiki olucak bu işler denk gelebiirr bende 5yıl symbol kullandım ş,ikayetim olmadı gittim yenildem.. şimdi gidip aldın 40milyarlık golften klima ızgarsından sesler geldini biliyomuydun.. bende ses falan yok ama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: semihua28

kardeşler iki soruya bir arada cevap veriyim.öncelikle ankaradayım neziroğluna götürdüm aracı.2.soruya gelince 34.500 e almıştım.
    hataylıali kardeş ben bu arabayı çok hevesli almıştım bide makyajlı kasa açıkcası çok hoşuma gitmişti.ama dediğim gibi bitmek bilmeyen sesler daha ilk ay cd çaların bozulması ve son olay beni bıktırdı.ben bu şartlarda önermem.ama başka megane kullanıcılarınA sorsan belki önerirler.bir arkadaşımda benden 1 ay sonra aldı o da memnun diil
  • quote:

Orijinalden alıntı: GT_500

sedanlar türkiyede yapılıyo dostum clio symbol kangoalrda öle yani fransadan önce o fabrikada 2000den fazla kişi ekmek yiyo. fransaya kazandırma söz konusu olamz en çok satılan kullanılan araç renault.. hiç mi hata olmıcak tabiki olucak bu işler denk gelebiirr bende 5yıl symbol kullandım ş,ikayetim olmadı gittim yenildem.. şimdi gidip aldın 40milyarlık golften klima ızgarsından sesler geldini biliyomuydun.. bende ses falan yok ama.

Alıntıları Göster
    arkadaslar bende bu üzücü olayın tesadüf olduguna inanıyorum ama olur böyle mutlaka bir kaç arac sorunlu olacak ama bu güne kadar kullananlardan sorrunlu megane görmedim arkadasa gecmis olsun yanlız bir sorum var acaba servis bu sorunun neden kaynaklandıgını söyledimi ??

• quote:

Orijinalden alıntı: hatayliali

arkadaslar bende bu üzücü olayın tesadüf olduguna inanıyorum ama olur böyle mutlaka bir kaç arac sorunlu olacak ama bu güne kadar kullananlardan sorrunlu megane görmedim arkadasa gecmis olsun yanlız bir sorum var acaba servis bu sorunun neden kaynaklandıgını söyledimi ??

Alıntıları Göster
    Bozulan parça zaten bütün arabalarda ortak olan Bosch un ürettiği bir parça.. Ki makyajlı meganda en son çıkan ABS 8.0 kullanılıyor bu oldukça komplike bir sistem.. Bende Ankaradayım, Neziroğlunu pek tavsiye etmiyorlar keşke Söğütözüne bir götürseydin

• quote:

Orijinalden alıntı: As cos

Bozulan parça zaten bütün arabalarda ortak olan Bosch un ürettiği bir parça.. Ki makyajlı meganda en son çıkan ABS 8.0 kullanılıyor bu oldukça komplike bir sistem.. Bende Ankaradayım, Neziroğlunu pek tavsiye etmiyorlar keşke Söğütözüne bir götürseydin

Alıntıları Göster
    eskidende renocuydum keşke sıfır aracımı reno almasaydım.. büyük bi şikayetim yok ama marka değişikliği yapmalı insan uygun olunca gidip reno aldık sorunum ise ki bu sınıf araçların hepsinde vardı 100 ü geçince rüzgar sesini içeri alması

• quote:

Orijinalden alıntı: GT_500

eskidende renocuydum keşke sıfır aracımı reno almasaydım.. büyük bi şikayetim yok ama marka değişikliği yapmalı insan uygun olunca gidip reno aldık sorunum ise ki bu sınıf araçların hepsinde vardı 100 ü geçince rüzgar sesini içeri alması

Alıntıları Göster
    geçmiş olsun.

bazı servisler gerçekten çok sinir bozucu oluyorlar. hatta söyleyim firmayı da ankara çetin emeç caddesinde aşağı kısımda sağ tarafta kalan SET oto var. patronu da tacettin denilen bi herif. her gittiğimde sanki ehliyeti sakızdan bulmuşum, süper ötesi acemiymişim gibi tavırlar sergiliyor bana.

gittiğimde geçen dedim (7 yıllık araba sonunda) bunun direksiyonu sertleşti diye. cins cins suratıma bakarak "daha önce hiç başka araba kullandın mıki?" gibi bir cümle sarfetti

bende dayanamadım "genelde ferrari kullanıyom da arada bi bunla çıkıyorum" diye. hasta ediyorlar adamı. neolur bi hidrolik kapağını açsan baksan bi şeyler var mı diye. hem parasıyla değil mi alla alla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccaparli -- 18 Şubat 2007; 21:25:35 >

• öncelikle geçmiş olsun.

doğrusu bendede megane-1 var ama servislerin dediğine göre megane-2 lerde bayağı sorun olduğu.

bende ilerde değiştirirsem toyota dışında araç düşünmüyorum.

çünkü araçları sorunsuz.

quote:

Orjinalden alıntı: semihua28

8-9-2006 tarihinde 0 olarak aldığım megane expression aracımdan memnun değilim.aracı aldığımdan beri kapı aralarından ve motordan gelen sesler beni sinir etti.bu şikayetler içinde servise götürdüğümde defalarca ses falan yok cevabını aldım.en son olay ise faciaydı.salı akşamı aracımı yerine park ettim hiç bir sorun yoktu.çarşamba akşamı aracı çalıştırdığımda bilgi ekranı fren arızası verdi.frene bastığımda frenin boşaldığını gördüm.perşembe sabahı çekici geldi ve aracı yetkili servise götürdüm.renaultun 5 aylık 3800 kmde bozulan arabası gibi bir ayıbı yetmiyormuş gibi servisin terbiyesizliği beni çileden çıkardı.adamlar bu arızanın kullanıcı kaynaklı olduğunu söylediler.ve 450 ytl istediler abs kaptörü ve kablosunun değişmesi gerekiyormuş.bu parça türkiyede yokmuş fransadan gelecekmiş.adama hayır yaptırmıcam size dedim telefonda küfür ettim.buna rağmen yüzsüz herif defalarca aradı beni sipariş verelimmi die.bende sununda verin ama o para size haram zehir zıkkım olsun dedim.şimdi ben işin parasında değilim 450 ytl büyük bir para değil ama insanı enayi yerine koyuyorlar.ben herhengi bir kaza yapmadım yere sürtmedim arabayı zincir takmadım.gelelim renaulttun ayıbına.bunlar nası araç yapıolarki 5 aylık araç 3800kmde freni boşalıyor.allah korusun ya ailem aracın içindeyken seyir halinde fren boşalsa ve ağır bir kaza yapsam bunun vebalini kim ödeyecekti?yani diyeceğim o renaultu aldığım güne lanet olsun.bi dahada alırsam kafama etsinler başka bi diyeceğim yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: acu___men

öncelikle geçmiş olsun.

doğrusu bendede megane-1 var ama servislerin dediğine göre megane-2 lerde bayağı sorun olduğu.

bende ilerde değiştirirsem toyota dışında araç düşünmüyorum.

çünkü araçları sorunsuz.

quote:

Orjinalden alıntı: semihua28

8-9-2006 tarihinde 0 olarak aldığım megane expression aracımdan memnun değilim.aracı aldığımdan beri kapı aralarından ve motordan gelen sesler beni sinir etti.bu şikayetler içinde servise götürdüğümde defalarca ses falan yok cevabını aldım.en son olay ise faciaydı.salı akşamı aracımı yerine park ettim hiç bir sorun yoktu.çarşamba akşamı aracı çalıştırdığımda bilgi ekranı fren arızası verdi.frene bastığımda frenin boşaldığını gördüm.perşembe sabahı çekici geldi ve aracı yetkili servise götürdüm.renaultun 5 aylık 3800 kmde bozulan arabası gibi bir ayıbı yetmiyormuş gibi servisin terbiyesizliği beni çileden çıkardı.adamlar bu arızanın kullanıcı kaynaklı olduğunu söylediler.ve 450 ytl istediler abs kaptörü ve kablosunun değişmesi gerekiyormuş.bu parça türkiyede yokmuş fransadan gelecekmiş.adama hayır yaptırmıcam size dedim telefonda küfür ettim.buna rağmen yüzsüz herif defalarca aradı beni sipariş verelimmi die.bende sununda verin ama o para size haram zehir zıkkım olsun dedim.şimdi ben işin parasında değilim 450 ytl büyük bir para değil ama insanı enayi yerine koyuyorlar.ben herhengi bir kaza yapmadım yere sürtmedim arabayı zincir takmadım.gelelim renaulttun ayıbına.bunlar nası araç yapıolarki 5 aylık araç 3800kmde freni boşalıyor.allah korusun ya ailem aracın içindeyken seyir halinde fren boşalsa ve ağır bir kaza yapsam bunun vebalini kim ödeyecekti?yani diyeceğim o renaultu aldığım güne lanet olsun.bi dahada alırsam kafama etsinler başka bi diyeceğim yok.
    kardeş geçmiş olsun....bende almadan önce renonun modelleri arasında epey araştırdım ve buradaki megan topiğini sonuna kadar takip ettim ve gidip clio III aldım, neyse aldıktan sonra bilgisayarlı boya kalınlık testine soktum araba pazarının yakınında günde100 araç bakan bir yer 20 saatlik arabaya arka bagaj üzerinde boya kalınlığı var burası boyalı dedi. aldığım yerde 2 el müdürüne götürdüm elimde rapor adam test aracına baktı birde benim araca baktı yok diyemedi dilekçe yazın dedi....tüm araç çevresi 120-130 mikron benim bagaj 190-240 mikron gel sen renodan birdaha araba al...gel sen bunu 8 sene sonra satacağın adama anlat....Arkadaşlar okuyun ..okuyun ..buralarda sadece görünenler var.gidin servislere arabalarda sorunlar bitmiyor...Birde memursun 2 senelik maaşını bağlamışsın...Allah elbette bunları yapanları bir gün iflas ettirir ama o güne kadar allah bu arabalardan alanların yanında olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: oguz1

kardeş geçmiş olsun....bende almadan önce renonun modelleri arasında epey araştırdım ve buradaki megan topiğini sonuna kadar takip ettim ve gidip clio III aldım, neyse aldıktan sonra bilgisayarlı boya kalınlık testine soktum araba pazarının yakınında günde100 araç bakan bir yer 20 saatlik arabaya arka bagaj üzerinde boya kalınlığı var burası boyalı dedi. aldığım yerde 2 el müdürüne götürdüm elimde rapor adam test aracına baktı birde benim araca baktı yok diyemedi dilekçe yazın dedi....tüm araç çevresi 120-130 mikron benim bagaj 190-240 mikron gel sen renodan birdaha araba al...gel sen bunu 8 sene sonra satacağın adama anlat....Arkadaşlar okuyun ..okuyun ..buralarda sadece görünenler var.gidin servislere arabalarda sorunlar bitmiyor...Birde memursun 2 senelik maaşını bağlamışsın...Allah elbette bunları yapanları bir gün iflas ettirir ama o güne kadar allah bu arabalardan alanların yanında olsun.

Alıntıları Göster
    bendede var megane 2... defalarca on takımı ve direksiyon kutusunu bozdum her seferinde merkez olan mais e götürdüm garantiden yaptırdım.. hakkınızı arayın bence

• quote:

Orijinalden alıntı: emrah1982

bendede var megane 2... defalarca on takımı ve direksiyon kutusunu bozdum her seferinde merkez olan mais e götürdüm garantiden yaptırdım.. hakkınızı arayın bence

Alıntıları Göster
    renault işte ne bekliyonki gardaş
  • quote:

Orijinalden alıntı: kickboxmuaythai

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: tracksin

verdiğimiz paranın hakkını sadece

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    sorunların için üzüldüm ancak kapıdaki sorunlar megane da vidalardan kaynaklanıyor mümkünse serviste kapının içerideki kol dayama yerlerinin komple sökülmesini ve bütün vidalarının tek tek sıkılmasını iste daha sonra sorun kesiliyor.

ayrıca farklı bir servise git belki garantiden değişim yaptırabilirsin unutmaki her markadan sorunlu araç çıkar elektronik alettir bu benim opel astra da yolda 120 civarı bir hızla giderken fren boşaldı ve freni pompalaya pompalaya durdurdum yani nerede ne başına geleceğini bilemezsin illaki megane çok dandik gibi kelimeler sarf edemezsiniz. belki sizin arabayla aynı banttaüretilen araçlarda belki kronik bir iki sorun olabilir ancak bu markanın tamamen kötü olmasını göstermez lütfen o konuda dikkatli olalım

şimdi siz bana marka fanatikliği yapıyorsunuz diyorsunuzdur ancak ben marka fanatikliği yapmıyorum hangi marka olursa olsun bu yukarıdakiler yazılmalıdır neyse Allah'a emanet olun...

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    dün gece atakulenin orda kırmızı ışıkta duran megane sedan'a hızını alamayan bir şahin çarptı arkadan ama megana birşey olmadı, şahinin önü dağıldı farlar filan kırıldı bende şaşırdım yani gerçekten sağlam mı bu araçlar yoksa plastiği sert oduğu için mi oldu bu?

• quote:

Orijinalden alıntı: EcheLoN_

dün gece atakulenin orda kırmızı ışıkta duran megane sedan'a hızını alamayan bir şahin çarptı arkadan ama megana birşey olmadı, şahinin önü dağıldı farlar filan kırıldı bende şaşırdım yani gerçekten sağlam mı bu araçlar yoksa plastiği sert oduğu için mi oldu bu?

Alıntıları Göster
    Başa gelen bir şanssızlık ya da servisin kötü muamelesi bir markayı tamamen kötülemek için yeterli değil.İnternette tüketici şikayetleriyle ilgilenen web sitelerine girin ve aralarında Opel,Wolkswagen,Fiat,Citroen,vs markaların da bulunduğu araçlarla ilgili nasıl şikayetler gelmiş okuyun.Yapılacak en güzel şey,servis kusurluysa Renault'nun ilgili birimlerine başvurmak ve sonuç alana kadar uğraşmak...

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.