Şimdi Ara

RENAULT BRODWAY SON KARAR RNİ Mİ RN Mİ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
4.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BUNLARDAN HANGİSİNİ ALMAK DAHA MANTIKLI RNİ ENJEKSİYONLUYMUŞ DİYE ONU ALACAKTIM FAKAT ARKADAŞIM İLLEDE RN AL PİYASADA DAHA İYİ TUTULUYOR DEDİ. ÇÜNKİ DİĞERİNİ ENJEKSİYONU DANDİK OLUYOMUŞ AVRUPA ARABLARININKİ GİBİ OLMADIĞI İÇİN TUTULMUYORMUŞ SENDE İLLEDE RN AL DİYO YAKIT OLARAK ASLINDA RN DAHA AZ YAKAR DİYO EVET SİZCE NEDİR DURUM ARKADAŞLAR HANGİSİNİ ALAYIM YAAAARDDIIMMMM

• İkisinin arasındaki fark;
    * RNİ'nin tek nokta enjeksiyona, 80 BG motor gücüne, üstten tek egzantrikli ve triger kayışı tahrikli motora, 175/70R 13 lastiklere ve alimünyum alaşım jantlara,
    * RN'nin karbüratörlü ve bloktan egzantrikli zincir tahrikli 72 BG motora, 155 R 13 lastiklere ve saç jantlara sahip olmasıdır.
    Performans, ara hızlanma, motorun tepkisi ve ilk çalıştırma açısından RNİ, RN'nin çok ötesinde.. Ayrıca RN bloktan egzantrikli motora sahip olduğu için RNİ'ye göre daha sık sübap ayarı istiyor. RNİ'nin RN'ye göre tek dezavantajı 60.000 Km'de bir triger kayışı değişimi ihtiyacıdır. Ancak RN'ye göre avantajları çok daha fazla. Bu nedenle, önerim, tercihinizi RNİ'den yana kullanınız. Temiz bulduğunuz taktirde pişman olmazsınız...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turbox -- 28 Ekim 2007; 14:45:14 >
  • aydınlattığın için sağol arkadaşım rn diye tutturdu arkadaşta ille onu al diye kafamı yedi bilgin için sağol
  • arkadaş çok iyi cevap vermişsin. Bende bu RN ve RNİ arasındaki farkları tem bilşmiyordum. Bilgi için teşkkürler.

quote:

Orjinalden alıntı: turbox

İkisinin arasındaki fark;
    * RNİ'nin tek nokta enjeksiyona, 80 BG motor gücüne, üstten tek egzantrikli ve triger kayışı tahrikli motora, 175/70R 13 lastiklere ve alimünyum alaşım jantlara,
    * RN'nin karbüratörlü ve bloktan egzantrikli zincir tahrikli 72 BG motora, 155 R 13 lastiklere ve saç jantlara sahip olmasıdır.
    Performans, ara hızlanma, motorun tepkisi ve ilk çalıştırma açısından RNİ, RN'nin çok ötesinde.. Ayrıca RN bloktan egzantrikli motora sahip olduğu için RNİ'ye göre daha sık sübap ayarı istiyor. RNİ'nin RN'ye göre tek dezavantajı 60.000 Km'de bir triger kayışı değişimi ihtiyacıdır. Ancak RN'ye göre avantajları çok daha fazla. Bu nedenle, önerim, tercihinizi RNİ'den yana kullanınız. Temiz bulduğunuz taktirde pişman olmazsınız...

• yaa bu RNİ den temiz bir türlü bulamıyorum araba pazarına gidiyoz adamlar 93 model eski brodwaylara 7 milyar diyolar ya birde adamlar o kadar çeşit R9 yapmışlar ama içinin hepsi dar ya üç kişi arkaya zor sığdık bide iri yarı olsak napcaz bilmiyom artık arabadan bu nedenle soğumuştum ama en az yakıtı olan arabalar bunlar diye alacağım tabiki bütçeylede alakalı
  • bu dediğiniz modeller 97 ve sonrası olan broadwayler için geçerli olan modeller değil mi?
    önceki kasada da bu donanım seçenekleri var mı acaba?
  • bence rn nedenmi dersin ? rn de triger kayışı yok zincirli , akün bittiği zaman vurdurarak çalıştırma yapabilirsin kopma riski yok RNI de var , lpg ile uyumu rni ye göre daha iyi vede taktırması daha ucuza gelecektir , rni lerde benzin pompası ve enjeksiyon sistemi elektrikli arıza yapmaya daha müsait anlıcaaanız zaten kaliteli üretilmiyorlar ... tabiki teknolojik olarak iyi ama arıza yapma oranı yüksek

hiç unutmam arabam mersin otobanda tahmini 140-150 ile giderken lpg de birdenbire stop etti eski 95 model broadwayim frenler şişti kaza yapma an meselesiydi 5. viteste ayağımı debriyajdan çektim araba tekrar çalıştı , eğer trigerli olsaydı sente atabilirdi yada triger koparak bana bi dünya masraf açabilirdi , yinede karar sizin birde RN motor çok dayanıklı vede lpg de olağan üstü az yakıyor

sanırım 93 broadwaylere neden 7 milyar istendiğini daha iyi anlamışsınızdır bencede çok ama sorunsuzluk istiyorsanız değer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mendel50 -- 3 Kasım 2007; 1:51:14 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Renault Laguna Rxt mi Rxe mi ???
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • MERHABA ARKADAŞLAR:

1998 MODEL ARACIMI SATMAKTAYIM.

ARACIMDA DEĞžİŞEN PARÇA YOKTUR.

İLK SAHİBİNDEYKEN KOMPLE BOYADAN GEÇMİŞTİR.

ARAÇ 159.000 DEDİR.

MOTORU CİОERLİDİR. KALKIŞTA SIKINTI ÇIKARMAMAKTADIR. BİR ÇOK ARAÇLA KALKIŞTA KAPIŞIR.

MOTORUNDA SORUN YOKTUR.

LPG RUHSATA İŞLİDİR.

MUAYENESİ VARDIR.

ARACIN FİYATI 11.000 TL DİR.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-ihtiyactan-acil-satilik-temiz-rn-203440538/detay/

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.