Şimdi Ara

Renault clio 1.5 dizel 2012 model araca vanalı egzoz olur mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar Renault clio 1.5 dizel 2012 model araca vanalı egzoz olur mu ? performans arttırmak için yazılımdan başka ne gerekir ?

• Dizel arabaya egzoz takmak bence hoş olmuyor 2012 modele de yazılımdan başkasını yapmak yanlış olur
  • HayrullahKNY kullanıcısına yanıt
    ses almak istiyosak nasıl yapıcaz peki ?
  • Abart tak. Ööyle gece yarıları cayır cuyur edeceksen hiç başlama !

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takarsınız egzozu as900 kamyonet gibi bağırır. Dizel arabada ses ve performans olmaz hocam, zaten 90 bg araba. Normal haliyle binin çok daha iyi.

• hilmigemici H kullanıcısına yanıt
    Kat iptalı(hava kirliliği) son susturucu(ses kirliliği) iptali sonuç:facia, dizel arabadan ses beklemek yanlış olur dizele en iyi yapılan şey yazılımla güzel sonuçlar almak
  • quote:

Orijinalden alıntı: HayrullahKNY

Kat iptalı(hava kirliliği) son susturucu(ses kirliliği) iptali sonuç:facia, dizel arabadan ses beklemek yanlış olur dizele en iyi yapılan şey yazılımla güzel sonuçlar almak

Kesinlikle katılıyorum. Hiçbir çekiciliği yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • http://youtu.be/etXlITofULc
    Clio değil ama aynı motor var.

• quote:

Orijinalden alıntı: ayqtt

http://youtu.be/etXlITofULc
    Clio değil ama aynı motor var.

eyvallah kardeş . güzel bi örnek . youtube dan falan araştırırsak zaten örnek çıkıyo . Hem biz dizel kullanıyosak dizellerin suçu ne :D onlarında sese ihtiyacı var elbet :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeftBehind

Takarsınız egzozu as900 kamyonet gibi bağırır. Dizel arabada ses ve performans olmaz hocam, zaten 90 bg araba. Normal haliyle binin çok daha iyi.

arabaya yazılım attım araç 110 hp oldu o yüzden biraz ses olsa iyi olur . bu devirde benzinli araç zor .
  • ben zaten öyle abartılı bi ses istemiyorum homurdansın gaz verince de tatlı bi ses çıkran egzoz istiyorum .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.