Şimdi Ara

renault clio III ile ilgili bilgi almak istiyorum görüşleriniz lütfen...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar ben renault clio III hakkında bilgi ve deneyimlerinizi almak istiyorum aslına bakarsanız hiç aklımda olmayan düşünmediğim bir araçtı fakat son zamanlarda benzin fiyatlarından bıktığım ve az yakan aynı zamanda da performansı tatminkar bir araç arayışına girdim kia cee'd in dizel versiyonunu bekliyordum fakat cee'd Türkiye ye gelinceye kadar üretimden kalkıcak nerdeyse buda benim biraz moralimi bozdu focus tdcı a yöneldim fakat onunda fiyatı bütcemin çok üstünde aynı zmanda aldığında ghia sını alıcaksın yoksa bomboş bir araç söylentileri focus tan da soğumama neden oldu opel in yedek parçası çok pahalı toyota nın son ürettiği modellere kıl oluyorum fiat kalite yönünden çok basit ve sorunlu araçlar üretiyor volkswagenin yanına yaklaşılmıyor derken derken neredeyse artık alabileceğim araç kalmadı diyordum kiiiii clio yu gördüm çok tatlı kendinden emin ve temiz çizgileri iç hacmi özellikle yakıtı donanımı beni cezbetti uçuk rakamlar ödeyerek baz donanımlı dizel bir araca bineceğime bana yeter diye düşündüğüm clio da karar kıldım gibi ben artık arabama bindiğimde gönlümce gezmek tozmak arkadaşlarımla eğlenmek bunları yaparken de yakıt ı pekte düşünmemek istiyorum 21 yaşındayım ve bana hak vereceğinizi umuyorum size sorum sa bu araca sahipseniz eğer tamamiyle öz eleştiri şeklinde abartmadan bak arkadaşım bu arabayı alırsan bunlara bunlara hazırlıklı ol bunlar bunlarda iyi özellikleri şeklinde yorumlar bekliyorum düşündüğüm model clio III 1.5 dcı 80 hp donanımına karar vermedim expresionu düşünürken extrem i aklımı çeldi birde hızı nasıldır acaba diye düşünüyorum anlarsınız ya yolda çok ezsinler istemiyorum son sürati konusunda bilgileriniz paylaşırsanızda sevinirim ayrıca tavsiye ettiklerinizi önerilerinizide ayrıca paylaşırsanız memnun olurum şimdiden teşekkür ederim bu arada neden bu kadar sitemkar yazdığımı merak ediyorsanız baba mın 1996 model şahin S i var ve tabiri caizse sömürüyor bu kadar yeterli heralde sizde bana yakıt ve diğer isteklerim konusunda hak vermişsinizdir heralde teşekkürler...

• resim koymamıssın
  • Doğru teşhis dostum tebrikler.Clio tam sana göre ve aradığın özellikleri fazlası ile bulabilrsin.İyi seçim yapmışsın clio extreme çok hoş olur senin için bence...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keremege -- 10 Şubat 2008; 23:23:28 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.